bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kisslar şimdi sonuç için doktora geldim bekliyrm.
Nst ye girmiş bi bayan geldi.sancısı çıkmış.doktor sandın var seni yatircm dedi.sabaha kadar artarsa doğuma alcam dedi
Bigün gelip böyle olmaktan korkuo gibiyim.
Geçen geldgmde de birine seni yatrcm demişti.bebeği önde oldgu halde o hafta gerilemisti ondan.Allah m muhafaza etsin

Off kizlar demin adaya gulerken sag kasigima bi agri saplandi yuruyemiyorum suan yaa
Ah kuzum aynısı bende de oluyor ama solumda ...gülüyorum oluyor çok sert hapşırırsam oluyor yatarken sağıma yatınca soluma gene oluyor tam tersine yanı bu durumu güvendiğim bir doktora sordum önceki sezeryan dikişlerinle alakalı dedi yapışıklıklar vardır geriliyor acı verir dedi 4 yıl olmasına rağmen olıyorsa senin daha kısa süreli ondan olıyordur

Kısslar önceki msji hastanede beklerken yazmsm ama gonderememsm.

Sonuclrmi aldım doktorm hiç begenmedi.ciddi uyardı diyym.yediklrne çok dikkat etmen lazım dedi.demir eksik dedi.pekmez yemio msn kuru üzüm dedi.ilaca başladık.kalsiyum da eksikmiş.nerden anladı bilemedim.kalsiyum için de ilaç yazdı.magnezyumu içmio msn dedi ona da dikkat et dedi.hergün 1 maden suyu iç dedi marka tavsiyesinde bulundu.idrar testinde yine bakteri lokosit falan çıkmış.antibiyotik kullanmamz lazım yani çok ciddi erken doğuma sebep olablr bu dedi.kültür vercem.ona göre ilaç vercek sanırım.bu sefer şase ilacı vermedi.

Ne bileyim yaa inşallah sagsalim kolayca atlatırız bu dönemi de

Günde 5 tane ilacım var

Canim cok gecmis olsun dikkat et beslenmene hepsi kisa surede duzene girer ins skma canini

Ben de kiyafetler disindakileri aldim canim gogus pompasi sterilizator ve sut isitici 1 tane biberon bebek arabasi ana kucagi bebek odasi kendim icin de gogus kalkani ile hamile yastigi aldim ama hic kiyafeti havlusu battaniyesi yok bebisimin
Hay maşallah canım ne kalmiski çogunu almissin hemde gereken şeyler darisi benim başıma, ben kıyafetlerinin çogunu ebebek ve civilin sitesinden aldım ve pamidor mağazasından tavsiye ederim canim çok ucuza getirdim ben

Ay gulmeye dönmeye hapsirmaya korkuom.artik

Ay gulmeye dönmeye hapsirmaya korkuom.artik
Aynen bende korkuyorum valla çok acıyor şimdiye kadar en uzun sancı 15-20 dakka sürüp sonra kendiliğinden geçti kramp desem değil kas yırtılması desem değil Entresan bir acı yanı ..doktor baktı tam acıyan yere çocukla alakası yok tamamen sezeryan dikişleriyle alakalı yapışıklıların acı Vermesi dedi...Allah'ın izniyle Kasım ayı gelseydi bir sağlıkla geçseydi şu günler ..yoruldum düşünmekten Allah yardımcımız olsun

Canim cok gecmis olsun dikkat et beslenmene hepsi kisa surede duzene girer ins skma canini

Çok sağol cnm.inşallah bakalım.
3 hafta önce kan değerim 13 e yakındı normaldi.ekstra bişey de yapmiodm.Bugün 10 küsür çıktı.ilaç şifa olur inşallah.Eve gelmeden kuru uzumlerimi aldım tabi.nasip bakalım.hepsi şifa olsn İnşallah

Kızlar bu arada açlık şekerim 81.tokluk şekerim 85.çıktı.Şaka gibi.bi de pogocayla falan kahvaltı yapmak zorundaydm.doktor demir eksiklgndn işte dedi.o da anormalms.daha önce hiç duymamstm iki değerin böyle yalın oldgnu

Bende usandim bi yandan dogumu dusunmek bi yandan kv coreklenecek gitmiycek gene herseye burnunu sokacak of ben bittim bazen cocugu icimde mi tutsam.

Oooo daha coooookk var telsizi banyosu kiyafetleri havlulari patikler sapkalar nevresimi park yatagi ve icine yatak battaniyesi termometresi onden masraflilari alalim dedik sonra cocuk olunca sıkısmayalim diye insallah bir terslik olmaz da saglikla kucaklariz hepimiz pamidoru bilmiyordum canim bakiyim ona da

geçmiş olsun canım.
üzülme vitaminleri ilaçtan sayma hem sana hem bebişine faydalı

Ben de kiyafetler disindakileri aldim canim gogus pompasi sterilizator ve sut isitici 1 tane biberon bebek arabasi ana kucagi bebek odasi kendim icin de gogus kalkani ile hamile yastigi aldim ama hic kiyafeti havlusu battaniyesi yok bebisimin

maşallah yaa, en zor kısımları halletmişsin ne güzel.
bende de birkaç tulum zıbın dışında bir şey yok.
kocam da daha erken diye alma niyetlisi değil.
ama hazır park yataklarda indirim varken alsam diyorum bilemedim.
bugün çarşaf filan baktım beğenemedim.

Bende usandim bi yandan dogumu dusunmek bi yandan kv coreklenecek gitmiycek gene herseye burnunu sokacak of ben bittim bazen cocugu icimde mi tutsam.
Offff bende de ayni durumlar ilk cocugumuz olacak hevesliyiz bizde zaten kaygidan herhalde tuhaf tuhaf ruyalar gormeye basladim bi de sanki yeterince iyi bir anne olamayacakmisim gibi hissetmeye basladim nedense bi saglikla kucaklayabilsem belki tum korkularim gececek de bir yandan da bu kv ile ugrasiyorum birak bari kendi zevkimize gore bakalim renkleri sekilleri kafamizi karistirma dakka basi araya mudahil olup belki oyle daha mutlu hissedicem boyle kaygilarim agir basmicak ama yok suan tatile gittiler ordan bile yetisiyorlar surekli ordan burdan biseyler bulup whatsuptan atiyorlar bunu alin diye perdeyi bile burdayken o secti valla herseye karisiyorlar esim de bisey diyemiyor bende en son dedim bi oda gelsin nereye ne konucak belirlensin ondan sonra bakicaz bunlara muhtemelen olmaz dedim ben de zaten fikir olsun diye gonderdim dedi bozuldu sanirim dayanamadim sonra oda geldikten sonra sizin de fikrinizi alirim dedim ardindan stikerlar duvar susleri bulmuslar onlarin fotograflarini gondermeye basladi baski altinda dengesizlesmis sesi cikamayan onlarin istedikleri gibincocugunu yetistirecek bisey olucam galiba diye umitsizlige kapilmaya basladim iyice

Bak canım :) Allahın izniyle herşeyi alıyoruz yavaş yavaş yeterki kuzularimiz sağlıcakla gelsin herşey olur, şey sorcam bebek arabasıni ne marka aldın nasıl begendinmi fiyatı nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…