- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #37.581
Ayy canim gecmis olsun noldu nstye aldilar seni bakamadim da eski mesajlaraÇok sağol cnm.inşallah bakalım.
3 hafta önce kan değerim 13 e yakındı normaldi.ekstra bişey de yapmiodm.Bugün 10 küsür çıktı.ilaç şifa olur inşallah.Eve gelmeden kuru uzumlerimi aldım tabi.nasip bakalım.hepsi şifa olsn İnşallah
Oy kuzum korkutmak iatemem ama senin kv su gelinini damizlik inek gibi kullanan tiplerden hani emzir bana ver ben bakiyim buna diyen bi tip gibi isin zor biraz dis gostermen gerekebilir offf offff neden burnunu sokuyo ki herseyeOffff bende de ayni durumlar ilk cocugumuz olacak hevesliyiz bizde zaten kaygidan herhalde tuhaf tuhaf ruyalar gormeye basladim bi de sanki yeterince iyi bir anne olamayacakmisim gibi hissetmeye basladim nedensebi saglikla kucaklayabilsem belki tum korkularim gececek de bir yandan da bu kv ile ugrasiyorum birak bari kendi zevkimize gore bakalim renkleri sekilleri kafamizi karistirma dakka basi araya mudahil olup belki oyle daha mutlu hissedicem boyle kaygilarim agir basmicak ama yok suan tatile gittiler ordan bile yetisiyorlar surekli ordan burdan biseyler bulup whatsuptan atiyorlar bunu alin diye perdeyi bile burdayken o secti valla herseye karisiyorlar esim de bisey diyemiyor bende en son dedim bi oda gelsin nereye ne konucak belirlensin ondan sonra bakicaz bunlara muhtemelen olmaz dedim ben de zaten fikir olsun diye gonderdim dedi bozuldu sanirim dayanamadim sonra oda geldikten sonra sizin de fikrinizi alirim dedim ardindan stikerlar duvar susleri bulmuslar onlarin fotograflarini gondermeye basladi baski altinda dengesizlesmis sesi cikamayan onlarin istedikleri gibincocugunu yetistirecek bisey olucam galiba diye umitsizlige kapilmaya basladim iyice
Bebeconfort streety 3 almistim canim ama artik yok sanirim 2000den 1600e dusmustu ben aldigimda sonradan da 1300e dusmustu sanirim anakucagida yanindaydi tek elle katlanmasi cift yonlu olmasi tam yatirabilme ozelligi hosuma gitmisti fiyat olarak da uygundu cift yonlulere gore.. eger bulursan al canim sen deBak canım :) Allahın izniyle herşeyi alıyoruz yavaş yavaş yeterki kuzularimiz sağlıcakla gelsin herşey olur, şey sorcam bebek arabasıni ne marka aldın nasıl begendinmi fiyatı nedir ?
Vallla oyle alismis canimOy kuzum korkutmak iatemem ama senin kv su gelinini damizlik inek gibi kullanan tiplerden hani emzir bana ver ben bakiyim buna diyen bi tip gibi isin zor biraz dis gostermen gerekebilir offf offff neden burnunu sokuyo ki herseye
Izin vermiyceksin taviz vermiyceksin Alttan almiycaksin ve cocuguna yapmasini istemedigin hic biseyi yapmasina musade etmiyceksin canim hayir diyceksin yoksa sinir hastasi olur cikarsin cocugunu kendi istedigin gibi buyutmek hakkin bak neler cekiyoruz goruyosun yaBebeconfort streety 3 almistim canim ama artik yok sanirim 2000den 1600e dusmustu ben aldigimda sonradan da 1300e dusmustu sanirim anakucagida yanindaydi tek elle katlanmasi cift yonlu olmasi tam yatirabilme ozelligi hosuma gitmisti fiyat olarak da uygundu cift yonlulere gore.. eger bulursan al canim sen de
Vallla oyle alismis canimbi de iyi egitim almis okumus insanlar ama herseye yetisiyor atom karinca gibi benim enerjim yok ona yetisecek umutsuzluga dusmus durumdayim hepten tersledigimi anliyor bozuldugunu belli ediyor ben de dayanamayip alttan aliyorum aninda dedigini yaptirmak icin tepeme biniyor hic affetmiyor.. valla cok daraldim inanilmaz diplomatik stratejiler.. kardesinin gelini de ayyy ben biliuorum cok iyi bir babanne olacaksiniz demis diye bana bunu ballandira ballandira anlatip duruyor cok iyi babanne nasil olunur Allah askina! Her ani bizden cikmayacak demekki cocuga kendi bakacak dedigin gibi bende damizlik olucam
Bn göbuse bio oil kullnyrm ama çatladiLierac la biooul kullaniyorum bende lieractan emin degilim ama nemlendirip yunusatmasi yerine sanki surdukten sonra hemen kuruyor cildim de kuruyup geriliyor gibi jel ya belki ondan oyle hissediyorum bilemedim lieraci daha cok gogus cevreme ve basenlere suruyorum oyuzden gobise biooil
Aslinda mantikli canim biriktirebiliyorsaniz parasini kenarda tutup biriktirin hani simiden alisverisi yapiyormus gibi.. alisverisi yapcaginiz zaman da hem nakit avantajindan da yararlanmis olursunuz hem de taksitlendirme derdinin bir kismini hafifletmis olursunuzmaşallah yaa, en zor kısımları halletmişsin ne güzel.
bende de birkaç tulum zıbın dışında bir şey yok.
kocam da daha erken diye alma niyetlisi değil.
ama hazır park yataklarda indirim varken alsam diyorum bilemedim.
bugün çarşaf filan baktım beğenemedim.
Kan ilacı kullandığın halde mi düşmüş kanın cnm.bn kan ilacı kullanyrm diye gtmedim bi daha baktrmadim. 12.3 cikmsti en sonÇok sağol cnm.inşallah bakalım.
3 hafta önce kan değerim 13 e yakındı normaldi.ekstra bişey de yapmiodm.Bugün 10 küsür çıktı.ilaç şifa olur inşallah.Eve gelmeden kuru uzumlerimi aldım tabi.nasip bakalım.hepsi şifa olsn İnşallah
sen oda yapmışsın ne güzel ya çok tatlı duruyor odalar.Aslinda mantikli canim biriktirebiliyorsaniz parasini kenarda tutup biriktirin hani simiden alisverisi yapiyormus gibi.. alisverisi yapcaginiz zaman da hem nakit avantajindan da yararlanmis olursunuz hem de taksitlendirme derdinin bir kismini hafifletmis olursunuzpark yataklara ben de bakiyorum oda takimina baya masraf yaptik cok pahali bisey istemiyorum oyuzden ama 1 seneye de parcalanmasin aklinda var mi herhangi bir marka ?
Valla ondan cok korkmaya basladim zaten ne zaman gelseler gerilmeye basladim cunku kuserse de kusecek napiyim esimle de tartismak istemiyorum bukez de zaten hep onu dusundugumden esim de tek cocuk bi de o da sorunIzin vermiyceksin taviz vermiyceksin Alttan almiycaksin ve cocuguna yapmasini istemedigin hic biseyi yapmasina musade etmiyceksin canim hayir diyceksin yoksa sinir hastasi olur cikarsin cocugunu kendi istedigin gibi buyutmek hakkin bak neler cekiyoruz goruyosun ya
Pamidor guzl cnm 150 liralık alışveriş yaptım 75 lira ödemstim yüzde 50 yüzde 30 fln indirim oluyor sürekliOooo daha coooookk vartelsizi banyosu kiyafetleri havlulari patikler sapkalar nevresimi park yatagi ve icine yatak battaniyesi termometresi onden masraflilari alalim dedik sonra cocuk olunca sıkısmayalim diye insallah bir terslik olmaz da saglikla kucaklariz hepimiz pamidoru bilmiyordum canim bakiyim ona da
Cnm yakın olunca illa ki karisiyo lar her şeye. Esinle ortak tavır almanız lazm tek başına olmuyo iste.sen degul de eşinin konuşup evlat bzm evladımiz bz karar verelim annecim ama buyugumuzsunuz bz size danışıriz karar veremedgmzde fln dese kırmadan söylese ne güzel olurOffff bende de ayni durumlar ilk cocugumuz olacak hevesliyiz bizde zaten kaygidan herhalde tuhaf tuhaf ruyalar gormeye basladim bi de sanki yeterince iyi bir anne olamayacakmisim gibi hissetmeye basladim nedensebi saglikla kucaklayabilsem belki tum korkularim gececek de bir yandan da bu kv ile ugrasiyorum birak bari kendi zevkimize gore bakalim renkleri sekilleri kafamizi karistirma dakka basi araya mudahil olup belki oyle daha mutlu hissedicem boyle kaygilarim agir basmicak ama yok suan tatile gittiler ordan bile yetisiyorlar surekli ordan burdan biseyler bulup whatsuptan atiyorlar bunu alin diye perdeyi bile burdayken o secti valla herseye karisiyorlar esim de bisey diyemiyor bende en son dedim bi oda gelsin nereye ne konucak belirlensin ondan sonra bakicaz bunlara muhtemelen olmaz dedim ben de zaten fikir olsun diye gonderdim dedi bozuldu sanirim dayanamadim sonra oda geldikten sonra sizin de fikrinizi alirim dedim ardindan stikerlar duvar susleri bulmuslar onlarin fotograflarini gondermeye basladi baski altinda dengesizlesmis sesi cikamayan onlarin istedikleri gibincocugunu yetistirecek bisey olucam galiba diye umitsizlige kapilmaya basladim iyice
Aynen hepsini birarada almaya kalkinca baya masraflisen oda yapmışsın ne güzel ya çok tatlı duruyor odalar.
benim de var bi boş odam ama aslında boş değil
bir sürü kıyafet ayakkabı kitaplık filan var.
boşaltma imkanım olmadığı için park yatak düşündüm.
valla biraz netten baktım ben de, joie'ninkileri beğendim gibi ama bilemedim.
bebek arabaları da çok pahalı ya. 1500-2000 lira nedir ya, travel sistemlere bakıyorum ama baya masraf olacak.
Hic sinirlenmeden guzel bi dille hayir annecim diycen kuzuValla ondan cok korkmaya basladim zaten ne zaman gelseler gerilmeye basladim cunku kuserse de kusecek napiyim esimle de tartismak istemiyorum bukez de zaten hep onu dusundugumden esim de tek cocuk bi de o da sorunArtik bi yolunu dusunucem valla hamileligin tadini cikaramadim hic hakikaten neler cekiyoruz ya en guzel zamanlarimiz oysaki
Valla diyecek canim sozum ona ama hala bisey demisligi yok kiramiyor yumusak yumusak diyor.. aynen benim oda gelince bakariz dedigimde annesi bozuldugunu belli ettigi gibi ayni tavri takiniyor esime de.. esim de benim gibi alttan aliyor bu kez de yine bildigini okuyor hic bu cocuklar bunu demisti demek karismami istemiyorlar diye alindigi yokCnm yakın olunca illa ki karisiyo lar her şeye. Esinle ortak tavır almanız lazm tek başına olmuyo iste.sen degul de eşinin konuşup evlat bzm evladımiz bz karar verelim annecim ama buyugumuzsunuz bz size danışıriz karar veremedgmzde fln dese kırmadan söylese ne güzel olur
Yatarken bacaginin arasina yastik koyuyormusun canim gerci ben oyle yatiyorum ama benimde agriyor durus pozisyonundanmidir bilemiyorum dik durmaya alismak lazim gobusler agirlastikca egik durmaya mi.basladik acabaBu arada belim cok agriyo yaaaa
AaaaaaBn göbuse bio oil kullnyrm ama çatladizeytin yağı sürmeye başladim sanki daha iyi geldi
kesinlikle katılıyorum!! ben de bana napılsa susup sineye çekebilirim belki ama (tabi o da bi yere kadar) ama çocuğum olunca iş değişir senin için de bu böyle olur bak görürssün canımIzin vermiyceksin taviz vermiyceksin Alttan almiycaksin ve cocuguna yapmasini istemedigin hic biseyi yapmasina musade etmiyceksin canim hayir diyceksin yoksa sinir hastasi olur cikarsin cocugunu kendi istedigin gibi buyutmek hakkin bak neler cekiyoruz goruyosun ya
Benim aclik sekeri 101 cikmasina ragmen insulin baslandi tokluk da sıkıntı yok şükür.insallah sizlerde cikmaz arkadaslarBende 2 li 3lu vs testleri yaptirmadim.bende yillardir cayi sekersiz icerim daha 4 kilo aldim.tatli cikolata vs hic birsey tuketmem belki ayda bir 1 dilim cikolata.ayda 1 kucuk porsiyon tatli bazen 2 ayi bile bulur.tek yedigim yemeklerde 2 dilim ekmek ve su ara karpuz tuketiyordum.pilav makarna senede bir kac defa piser bizim evde hamur isi de oyle akrabalrda seker yok bende nasil seker cikti anlamiyorum.
Suan evde kendim yapiyorum test ve aclik 140 cikti.tokluk dikkat etmeme ragmen 193 cikti.tabi kendin ve doktorun daha iyi bilir.
Hayitli saglikli dogumlar canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?