bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy canim gecmis olsun noldu nstye aldilar seni bakamadim da eski mesajlara iyisin dimi simdi?

Oy kuzum korkutmak iatemem ama senin kv su gelinini damizlik inek gibi kullanan tiplerden hani emzir bana ver ben bakiyim buna diyen bi tip gibi isin zor biraz dis gostermen gerekebilir offf offff neden burnunu sokuyo ki herseye

Bak canım :) Allahın izniyle herşeyi alıyoruz yavaş yavaş yeterki kuzularimiz sağlıcakla gelsin herşey olur, şey sorcam bebek arabasıni ne marka aldın nasıl begendinmi fiyatı nedir ?
Bebeconfort streety 3 almistim canim ama artik yok sanirim 2000den 1600e dusmustu ben aldigimda sonradan da 1300e dusmustu sanirim anakucagida yanindaydi tek elle katlanmasi cift yonlu olmasi tam yatirabilme ozelligi hosuma gitmisti fiyat olarak da uygundu cift yonlulere gore.. eger bulursan al canim sen de

Oy kuzum korkutmak iatemem ama senin kv su gelinini damizlik inek gibi kullanan tiplerden hani emzir bana ver ben bakiyim buna diyen bi tip gibi isin zor biraz dis gostermen gerekebilir offf offff neden burnunu sokuyo ki herseye
Vallla oyle alismis canim bi de iyi egitim almis okumus insanlar ama herseye yetisiyor atom karinca gibi benim enerjim yok ona yetisecek umutsuzluga dusmus durumdayim hepten tersledigimi anliyor bozuldugunu belli ediyor ben de dayanamayip alttan aliyorum aninda dedigini yaptirmak icin tepeme biniyor hic affetmiyor.. valla cok daraldim inanilmaz diplomatik stratejiler.. kardesinin gelini de ayyy ben biliuorum cok iyi bir babanne olacaksiniz demis diye bana bunu ballandira ballandira anlatip duruyor cok iyi babanne nasil olunur Allah askina! Her ani bizden cikmayacak demekki cocuga kendi bakacak dedigin gibi bende damizlik olucam

Izin vermiyceksin taviz vermiyceksin Alttan almiycaksin ve cocuguna yapmasini istemedigin hic biseyi yapmasina musade etmiyceksin canim hayir diyceksin yoksa sinir hastasi olur cikarsin cocugunu kendi istedigin gibi buyutmek hakkin bak neler cekiyoruz goruyosun ya

Bn göbuse bio oil kullnyrm ama çatladi zeytin yağı sürmeye başladim sanki daha iyi geldi

Aslinda mantikli canim biriktirebiliyorsaniz parasini kenarda tutup biriktirin hani simiden alisverisi yapiyormus gibi.. alisverisi yapcaginiz zaman da hem nakit avantajindan da yararlanmis olursunuz hem de taksitlendirme derdinin bir kismini hafifletmis olursunuz park yataklara ben de bakiyorum oda takimina baya masraf yaptik cok pahali bisey istemiyorum oyuzden ama 1 seneye de parcalanmasin aklinda var mi herhangi bir marka ?

Kan ilacı kullandığın halde mi düşmüş kanın cnm.bn kan ilacı kullanyrm diye gtmedim bi daha baktrmadim. 12.3 cikmsti en son

sen oda yapmışsın ne güzel ya çok tatlı duruyor odalar.
benim de var bi boş odam ama aslında boş değil
bir sürü kıyafet ayakkabı kitaplık filan var.
boşaltma imkanım olmadığı için park yatak düşündüm.
valla biraz netten baktım ben de, joie'ninkileri beğendim gibi ama bilemedim.
bebek arabaları da çok pahalı ya. 1500-2000 lira nedir ya, travel sistemlere bakıyorum ama baya masraf olacak.

Valla ondan cok korkmaya basladim zaten ne zaman gelseler gerilmeye basladim cunku kuserse de kusecek napiyim esimle de tartismak istemiyorum bukez de zaten hep onu dusundugumden esim de tek cocuk bi de o da sorun Artik bi yolunu dusunucem valla hamileligin tadini cikaramadim hic hakikaten neler cekiyoruz ya en guzel zamanlarimiz oysaki

Aynı dert bende de var kuzum 8.1 çıktı benim kanımda damardan takviye aldığım halde doğumda kan bağlanacak malesef bana

Pamidor guzl cnm 150 liralık alışveriş yaptım 75 lira ödemstim yüzde 50 yüzde 30 fln indirim oluyor sürekli

Cnm yakın olunca illa ki karisiyo lar her şeye. Esinle ortak tavır almanız lazm tek başına olmuyo iste.sen degul de eşinin konuşup evlat bzm evladımiz bz karar verelim annecim ama buyugumuzsunuz bz size danışıriz karar veremedgmzde fln dese kırmadan söylese ne güzel olur

Aynen hepsini birarada almaya kalkinca baya masrafli zaten 3 yasa kadar park yataklar idare ediyor bence de odaya sonra da girisebilirsin benimde arka odam doluydu kapali arka balkona eski dolabimi bolup koydum oraya ayakkabilari kaldirdim elbiselerimi ve eski montlarimi da dagittim valla. belediyeye verdim ihtiyac sahiplerine gitsin diye.. baska turlu olmayacakti aciyorum aciyorum biriktikce birikiyor 2 sene boyunca giymedigim okadar cok seyim varmis ki gozu karartip kiymak lazim

Hic sinirlenmeden guzel bi dille hayir annecim diycen kuzu

Valla diyecek canim sozum ona ama hala bisey demisligi yok kiramiyor yumusak yumusak diyor.. aynen benim oda gelince bakariz dedigimde annesi bozuldugunu belli ettigi gibi ayni tavri takiniyor esime de.. esim de benim gibi alttan aliyor bu kez de yine bildigini okuyor hic bu cocuklar bunu demisti demek karismami istemiyorlar diye alindigi yok yani kusturmeyi goze almasi lazim baska turlu anlamicak annesi.. isine gelmiyor anlamak sanirim anlamadim cozemiyorum

kesinlikle katılıyorum!! ben de bana napılsa susup sineye çekebilirim belki ama (tabi o da bi yere kadar) ama çocuğum olunca iş değişir senin için de bu böyle olur bak görürssün canım Persefon

Benim aclik sekeri 101 cikmasina ragmen insulin baslandi tokluk da sıkıntı yok şükür.insallah sizlerde cikmaz arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…