bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım biz joie nin excursion change and rock modelini aldık indirimde 639 liraydı e bebekte.. yanındaki aparatları çok güzeldi sallanabilen ana kucağı alt değiştirme ünitesi ışığı melodisi titreşimi falan iyiydi yani.. bununla çok benzer chicco lullaby vardı o 800-900 civarıydı demin gördüm e bebekte 500e düşmüş kesinlikle bi bakın derim ikisi de çok hoş modeller TaeYang

Tamam canım tesekkur ediyorum bakicam

benim de aynen böyle aslında boş olmayan bi boş arka odam var :)) hatta bugün burda arkadaşların hazırlıklarını görünce yavruma acıdım tek yaptığım ona bi park yatak hazırlamak olucak sanırım..

kesinlikle katılıyorum!! ben de bana napılsa susup sineye çekebilirim belki ama (tabi o da bi yere kadar) ama çocuğum olunca iş değişir senin için de bu böyle olur bak görürssün canım Persefon
Aynen insallah canim deneyimleyip gorucez hep bebek insani degistirir derler bakalim benim degisim nasil olacak saglikla kucaklayalim da yavrularimizi

Aynen insallah canim deneyimleyip gorucez hep bebek insani degistirir derler bakalim benim degisim nasil olacak saglikla kucaklayalim da yavrularimizi
amin canım inşallah.. ben Mcada in dediği hiç sinirlenmeden sakin sakin uyarma olayını ne yazık ki yapamam sanırım keşke yapabilsem.. ama tavrımı belli ederim sanırım hatta suratım bile asılabilir

Bende hemen surat asilio kuzum bi care bulmsm lazim isin kotusu benim kv yuzsuz surat assam yine gelir

Deme oyle canim 3 yasina kadar park yatagi kullanacak zaten en guzelinden alirsiniz sizde canim zamanla aceleye gerek yok hic biz acele ettik biraz oda icin o da yine kv.min israri ile oldu ama bir kiyafeti bile yok henuz odayi da omurluk bisey aldik hernekadar benim de oyle cicili bicilere icim gidiyor olsa da ama okulu mokulu dusundukce bi seferlik bisey alalim dedik bizde evlenene yada evden ayrilana kadar kullanacak artik cok eskimezse
Sizin de olacak canim zamanla Bahtlari acik olsun yavrularimizin odalari birsekilde olur zaten

bi arkadaş da ondan almış ebebek mağazasında baktım da beğendim ben de onu.
güzel baya, belki ben de ondan alırım, aslında hazır indirimdeyken almak istiyorum ama eşim erken diyo
bi de yatağını kayınvalidemler almak istiyordu ama bilmiyorum.
siz de güle güle kullanın, huzurla yatsın bebiş.

ama benim odayı bir görsen ya. resmen ardiye.
ayakkabı kutuları dolu. bir dolap kıyafet var, bir kitaplık. tv sehpası.
çıkarmak imkansız valla.
biz de büyüyünce kendilerine beğendirip aldırırız artık napak

Benim aclik sekeri 101 cikmasina ragmen insulin baslandi tokluk da sıkıntı yok şükür.insallah sizlerde cikmaz arkadaslar
Simdide her kafadan bises cikiyo.kime anlatsam durumumu senin sekerin fazla degil sakin insuline baslama.basladinmi bi kere birakilmaz artik.sakin insulin kullanma insulin kullanilcak kadar yuksek degil.kafami allak bullak ettiler.bir suru laf sinir oluyorum artik.2 hafta sonra tekrar test yapilcak bakalim dr ne diyecek o zmn insulin verirde millet yine laf soylerse bende susmam herhalde o zamn.simdi susmamin amaci belki insuline gerek kaaz o yuzden kimsenin kalbini kiramayayim dusunesindeyim
iyi senin kafani karistiranlar olmdi.

Benim icin de zor ben genelde susarim gozlemlerin damarima bastiginda suratim duser alttan almaya gayret gosteririm. Cok rahatsiz ederse diplomatik surec isliyor bizde genelde meaafe koymaya calisirim ya da verdigim ornek gibi iste daha soguk cevaplar veriirm vs. Ada denizin tatli dil taktigi uzerimde egrelti durmaz da basarabilirsem kv.min afallayacagina eminim ne oldu bu kiza diye o sira bir bosluk yaratabilirim kendime bakalim.. deneye deneye ogrenicez belki de bebekler bizi o sekle girmeye zorlayacak biz de alisacagiz gorecegiz

Baska bir doktorla daha gorus canim bu tip hormonel bozukluklar bir kac gorus gerwktirwbiliyor bende de hipotiroid var kadindogumcun degil de endokrin doktorun karar versin istanbuldamisin onerebilirim.. ama insulin kullanan bidaha insulin kullanir diye bisey yok onun dozajini duzgun ayarlarlar elbet.. gebelikten sonra hapa donebilirsin moralini bozma canim bir kac tane doktora danis ve iyi bir endokrindoktoruna gozuk en azindan ilk etapta

herkesin saglik gecmisi farklı tabiki doktoru dinlemek lazim.ama her kafadan bir ses cikmasi cok gıcık bir durum beni aglatanlar bile oldu.bilen de bilmeyen de konuşuyor...

Cok guzelmis canim anlattigin fiyati da iyiymis ozelliklerine gore sirf isik melodi besik basliklari 100liradan basliyor ama suara bizi asabilir 600 de.. cok acildik cunku daha sade biseye de kacabiliriz esime bir gostereyim yine de sagol canim

Beni de kadin dogum doktorum yonlendirdi endokrinolojiye.ilk hamileligimde dogumla beraber bitti.simdi tekrar başladık gebelikle beraber.2 haftada bir dozunu ayarliyor.bunda sıkıntı yok fazla da millet sinir ediyor.herkes doktor sanki

herkesin saglik gecmisi farklı tabiki doktoru dinlemek lazim.ama her kafadan bir ses cikmasi cok gıcık bir durum beni aglatanlar bile oldu.bilen de bilmeyen de konuşuyor...

Dahiliye doktoru yapti tahlilleri ve o soyledi diyet fayda etmezse insuline geceriz diye.guveniyorum dr ye.benim tsh da dusuk cikmisti ve bu doktorun soylediklerine inanmayip uni hastanesine gittim burdaki dahiliye doktoru ne dediyse o dr de ayni seyleri soylemisti o yuzden dr ye guveniyorum
Komsular akrabalar insulin kullanma diye bir suru laf soyluyorlar canimi sıkiyorlar

Beni de kadin dogum doktorum yonlendirdi endokrinolojiye.ilk hamileligimde dogumla beraber bitti.simdi tekrar başladık gebelikle beraber.2 haftada bir dozunu ayarliyor.bunda sıkıntı yok fazla da millet sinir ediyor.herkes doktor sanki
Aynen canim gebelik farkli bir sey sonucta hormonlar daha farkli calisiyor kiminde bozuluyor dogumdan sonra normale donuyor genelde.. tabi tersi de olabiliyor ama herkesin durumu ve kosullari farkli oyuzden sonuclara gore herkesin doktoru en dogru dozaji verir hormonlar eski duzenine girince de dozaji azaltir belki de hepten kaldirir .. ilkkez karsilasilan bir durumsa bir kac doktorun fikrine danismak ise herzaman daha faydali olacaktir.. Sen zaten deneyimlemissin daha once basindan da gecmis farkli bir goruse ihtiyacin yok keza benim de tiroid icin oyle doktorum gebelikte dozu arttirdi 2 haftafa bir tsh degerlerime bakip doz ayarliyoruz dogumdan sonra da yavas yavas azaltacak mesela.
zaten o cok konusup cozum uretiyormuscasina omur boyu bagimli kalirsin gibi seyler soyleyip moral bozanlari dinlememek lazim pek

Canim dahiliyeden ziyade bu konuda branslasmis endokrin doktoru ile gorusmen daha iyi olur ama iki dahiliyecide ayni seyi dedi guveniyorum dersen sen bilirsin canim yine de dert etme gebelikte cikan birsey sonucta dogum oncesi ve lahusalik doneminde perhizine de dikkat edersen duzene girersin canim

inşallah kuzucum valla içimi ferahlattın biraz kendimi kötü hissetmeye başlamıştım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…