bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
dimi işte ben de sırf bu yüzden şimdiden hazırlamadım kendi beğensin seçsin ilerde dedim :)) gerçi hakkatenm sağlıklı olsunlar da benim eşim ihtilal olduğu yıl doğmuş mesela hep anlatır beni çarşafa sarıp getirmişler eve diye hayır yani napalım biz de mi çarşafa saralım diyorum yok diyo allahtan canını seviyo tabii :))

Ahaha yaaaa ne halt etcez bilmiom burda dertlesurukk artikin
sanki benimki çok karışamıcak gibi geliyo benim annemle babam bayramda geliyolar daha da yanımdalar inşallah ondan sonra.. hhaahaha benim kv de de zamanında bana birilerini anlatırken sanki uzaylı görmüş gibi kız annesinin çocuğa bakmasının garipliğinden bahsetmişti bi kez.. aaaa acaba hazırlık mı yapıyodu bugünler için bak jeton köşeli benim yeni düştü ben de allahtan demiştim yok anne asıl doğal olan bu her kadın kendi annesiyle daha rahat eder diye hiç bişey diyememişti garibim

Oooo asfalti atmis kaynanan baciiii

anaaaam minnak kuzu nice huzurlu sağlıklı yaşlarını daha gör inşallah annesi.. evladından yana yüzün hep gülsün inşallah..
Hepimizin insallah kuzum Rabbim onlarin karsisina hep iyi ve vijdanli insanlar cikarsin tek dilegim yavrularimiz iyi ve temiz bi dunyada buyusun

Benim kaynanam iki ay gelip kalma hayalleri kuruyor bende gerek yok 15-20 gün kalsanız yeter dedim önemli olan işe başladıktan sonra gelmeniz dedim ama o da mecburiyetten yoksa hiç istemiyorum dediği dedik yaptırana kadar aynı şeyi söyler durur bazen istemediğimi anlasın diye duymamış gibi yaparım cvp vermem ama 10 kere söyler yapayımda kurtulayım derim.benim adıma kararlar verir oooof of ama Allah var ben gelir kalırım ama annenle daha çok rahat edersin bence onu çağır sen dedi Hakkı'nı yemiyeyim.anneciğimde bel fıtığından ameliyat oldu gelebilirmi bilmiyorum kendisi bakıma muhtaç zor yani işim

ooff of tencere dibin kara seninki benden kara durumlar yaşıyoruz allah yardımcımız olsun valla

ay kızlar bebişimin son ihtiyaçlarını alayım bitsin dedim.. vallahi belim midem herşeyim alt üst.. saatlerdir araştırıyorum.. compay ile ödeme yapayım inidrimli olsun dedim ama eşimin müşteri nosunu unutunca gecenin bu saati müşteri hizmetlerini aradık :))) veee sonuç işe yaramadı çünnkü başka prosedürler de varmış sonunda normal kredi kartıyla aldık artık.. eşim en son yalvarıyodu yaa o 20 lira indirimin allah belasını versin uyumak istiyoruuuuum diye :))) sadece nevresim takımı kaldı e bebekte çok seçenek yoktu onu da aldım mı bitiyo inşallah.. aaa bu arada urashaa bebişim aldım ben o banyo setini dayanamadım :)) hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah aldıklarımızı.. iyi geceler herkese...

Ahh zeynooo ben kan hapı , vitamin, d vitamini, kalsiyum, magnezyum, omega 3 içiyorum her gün. Aysel Hn. dediklerine uy.İlaç konusundaki tavsiyeleri iyidir.

B BlackandBlack günaydın canım, merak ettim seni bayağıdır yazını göremiyorum. iyisindir inşallah ^.^

Günaydın canım... Bu aralar hem iş yerinde hem de evde çok yoğunum, o yüzden giremiyorum foruma Evde kardeşlerim ve ablamlar var yatılı misafirlerim :) İşte de inanılmaz bir yoğunluk var. Yazdıklarınızı okuyamıyorum bile. Yarın randevumuz var. Büyük bir sabırsızlık içindeyim. Çok özledim miniğimi...

günaydın hanımlar, sabah şerifleriniz hayır olsun :))
gidip birazdan tiroid, şeker vs tahlillerimi yaptırıcam inşallah.

Aynen cnm.Aslında saymadgm için çok onemsemiodm.magnezyumu iki üç gün içmemiştim ama anlaşılıo galiba.
Şifa olur inşallah.Çok sağol cnmcm
ben de osteocare alıyordum ama yetmiyor sanırsam dün sürekli kramp girme girişiminde bulunda da hemen pozisyonu düzeltince geçti.
magnezyum da alayıma ayrıyetten ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…