bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Ayy canim gecmis olsun noldu nstye aldilar seni bakamadim da eski mesajlara iyisin dimi simdi?

Iyiyim cnm çok şükür çok sağol.
Bu sefer nst ye girmedm.önceki kontrolde girmiştim ağrım olmuştu.o zamanda herşey normaldi şükür.
Bugün gidip kültür vercm Sadece.doktor antibiyotikle geccek büyük ihtimal bu bakteriler dedi ama inşallah kültür temiz çıkar.erken doğuma sebep olur dedi ama bana şuan bi etkisi yok.yanma ağrı sızı falan.inşallah hafif bi ilaçla geçer
 
Kan ilacı kullandığın halde mi düşmüş kanın cnm.bn kan ilacı kullanyrm diye gtmedim bi daha baktrmadim. 12.3 cikmsti en son

Yok cnm kan ilacı falan kullanmiodm.ama normaldi hep 12.6 ydi.ekstra üzüm.pekmez de yemiodm yani.İşte birden düşmüş takviye olmayınca herhalde 10.3 olmuş.Sabah akşam 1.er kaşık pekmez içsen yeter dedi doktorum.bakalım.İnşallah çıkar.
 

Bende öyle cnm çok kramp girmio.arada girer gibi oluo ama bu magnezyum kasilmalri da etkilio Die bence üstünde ekstra duruolar.erken doğumu tetiklememsi açısından.Yoksa kramp şikayetim de yok aslında.Kaç ayda 2 kere girmiştir.Hatta 1.5 :)
 
Aynı dert bende de var kuzum 8.1 çıktı benim kanımda damardan takviye aldığım halde doğumda kan bağlanacak malesef bana

Geçmiş olsun cnm ya.ilac pekmez uzum dikkat ettiğin halde yukselmio mu.
Benm annemn de öyleydi.kardeşimde kan takviyesi verilmişti doğumdan önce.vücut kan uretmio demişti.
Allah m şifa versin.
Ama sen yine de doğal takviyelere dikkat et ciğer falan ye.hamilelikte sıkıntı olmuo dimi ciğer yemek.
 

bende park yatak alacağım. başta joie beğenmiştim ama chicco yu görünce daha çok beğendim ve daha kaliteli geldi. nette fiyatıda uygun. bebek arabası içinde chicco lite way plus öneririrm. onunda fiyatı nette 800 küsürlerde ve kullanıcı yorumları çok güzel. aynı zamanda içinde puseti de var başta istersen puset kullan sonra arabaya tak, bebiş büyüyünce de çıkart baston kullan. bana çok mantıklı geldi. en azından bir daha baston almak zorunda kalmayacağım. kesinlikle incelemeni tavsiye ederim.
 
Ahh zeynooo ben kan hapı , vitamin, d vitamini, kalsiyum, magnezyum, omega 3 içiyorum her gün. Aysel Hn. dediklerine uy.İlaç konusundaki tavsiyeleri iyidir.

Aynen cnm bu seferki sonuçlara göre bende hepsini iciyrm mideye bişey yapmaz dimi.normal ilaç değil sonuçta.
 

bende chicco alacaktım heyecan yaptım 500 ü görünce ama sonra kırmızı olduğunu görünce de sevincim kursağımda kaldı ben grili olanı alacağım için. keşke o indirime girseydi.
 
bende chicco alacaktım heyecan yaptım 500 ü görünce ama sonra kırmızı olduğunu görünce de sevincim kursağımda kaldı ben grili olanı alacağım için. keşke o indirime girseydi.
aaaa neden ki canım chicconun kırmızısı da çok hoştu bence.. hani her kırmızı iyi olmuyo ama bu güzeldi :)) neyse gönlğne göre bulursun inşallah tez zamanda :)
 
geçmiş olsun canım demirin mi düşmüş?? kolay diil bitti depolar valla :/ bu arada kuzum daha dün aklımdaydın ben dün yine dayanamadım döktüm bütün içimi dışıma eşim işe giderken.. sonra o yetmedi whatsappta 2 uzun paragrafla devam ettirdim dün çok kötüydüm yani allahtan gece alışveriş yaptım da kendime geldim
 

günaydın canım. iyi olmana sevindim. evet yarın göreceğiz bebişlerimizi ^.^ cumanın da vereceği mutlulukla sevincimiz ikiye katlanacak. çalışanın işi zor çok iyi anlıyorum canım. dün çok yoruldum işte, eve zor attım kendimi. sıcak bir yandan. sonra eve git yemek yap, banyo, kocayı bekle püff, masayı topla ayyyy bitmiyor :) en güzel yanı sabaha kadar klima ile uyumak oldu yarın inş görüşürüz valla. bülent beyden de güzel haberlerle ayrılırsak ohh gelsin hafta sonu ve yeni hafta.
 
aaaa neden ki canım chicconun kırmızısı da çok hoştu bence.. hani her kırmızı iyi olmuyo ama bu güzeldi :)) neyse gönlğne göre bulursun inşallah tez zamanda :)

ben kırmızıyı severim sevmesine ama evde takıntım var :) yani şöyle evimi hep soft renkler yaptım yani kırmızı takıntım oldu hiç bir şey almadım bozar diye. yoksa bayılırım ama rujda, kıyafette, vs onun gibi işte. yataktada bu sebeple beğenemedim. yoksa tonu çok hoş.
 
hmmm şimdi anladım doğru söylüyosun tabii o zaman pastel tonlardan devam
 
Gunaydin hanimlar. Midem yaniyor cayir cayir. Uykumdan etti beni.
ahhh bilirim gece de benimki öyleydi sonra kazınmaya başladı deli gibi ve ben hayatımda ilk defa yataktan kalkıp ekmek attım ağzıma gecenin kaçında.. anneciğimi daha iyi anlıyorum şimdi :))
 
aaaayyyy ben magnezyumu rahat 10 gündür içmiyorum bugün hemen geri başlıyayım iyi hatırlattınız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…