bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayrıca sakin almadım unuttum diye 2 doz alma.prospectus ü okumanı tavsiye ederim.
yok canım onu hiç bi ilaç için yapmam zaten :)) ama benimkinin prospektüsünde yemeklerle beraber alınması gibi bi ibare var ben de yemeğin hemen üstüne almaya çalışıyodum genelde ya da işte çok tokken.. mideye mi zararı var aç karna nedir anlamadım

Bazi ilaclarin yemek ile emilimleri daha güçlü olduğu gibi aynı zamanda mide ağrısı yaşamamak adına da bu şekilde alımı öneriliyor.

Merhaba kızlar uzun süredir giremedim topiğe bu birkaç gündür vajinamın içinde ağrı var ara ara sizede oluyomu bu arada bebek arabası alan varmı ben aldım mamas papas armadilion fxt e bebekte indirimdeydi.

Hayırlı olsun balım. Güle güle kullansın minnak paşa Salı kociş gelsin bende ona kitlicem kuzu :)

Merhaba güzel anneler :) yüz yıl oldu yazmayalı.. Arada girip okuyodum bu sıra onu da yapamadım herkes iyidir inşallah baya da kalabalıklaşmış buralar, hiç görmediğim isimler var maşallah :) bi sürü sevimli kasım bebesi olcak demekki
Buarada kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz vitamin vb..? Dün ilk kez hatayda doktora gittim, konyada verilenlerin hepsini kullanmama şaşırdı ama bi yandan da beğendi gibi tam anlamadım..

Evet canim ilkkez boylesine yaniyor. Uykumdan uyandirdi. Sut ictim hafif bi kahvalti yaotim ama bu defa da aci su geliyor midemden.
Kuzu geçmiş olsun iki üç gün önce bir kaç gün bıyunca bende durumaynıydı. Ama aksamları ancak o acı suyu cıkarıp rahatlayabilmiştim bu boyuttaysa üşütmüş olma ? umarım hemen geçer..

Hayırlı olsun balım. Güle güle kullansın minnak paşa Salı kociş gelsin bende ona kitlicem kuzu :)
kitle tabii cano ben gece bi de uyutmadım her yerim ağrıyo diye diye sonra ben uyumuşum o uyanık kalmış valla öyle yorulmuşum ki sabah demir ilacımı içmeye bile uyanmamışım allahtan kahvaltı hazırlamış bi de minnak ayım bana yoksa bugün halim haraptı

merhaba canım evet yoktun uzun zamandır bebiş de sen de iyisinizdir inşallah.. ben en az ilaç kullananlardan biriyim galiba demir ve magnezyum bunları da ben söyledim de verdi dr bilmiyorum hangisi doğru hangisi yanlış

Megabone (kalsıyum +magnezyum içerıyo) gyno ferrosanol demir ilacı,decavit,marincap omega3 birde mide sorunum için gaviscon ve mide koruyucu içiyorum canım sen neler içiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…