bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Hahayt aferin ona da sana da :) baba olcak minnak ayın bırak bi gün uykusuz kalsın bişi olmas 9 ay on gün hamilelik ve dogum sonrası full ömrün gidicek ona saysın

Canım senin durumu bilmiyorum ama erken dogum olur diye de korkma hiç Oyle hemen erken dogum olmuyor enfeskiyonda kasılma çok olur antibiyoitiğini düzenli kullanır bol su tüketir hijyene ekstra dikkat edersen kaıslmalardan da bakterilerden de erken dogumdan da kurtulursun

gunaydın kızlar tchibo sitesinde bebişin ilk haftaları için muhakkak alnması gereken seyler l,istesi var şoyle diyor :
5-8 adet bebek tulumu
4-6 adet uzun kollu body ve tshirt
2-6 çift çorap
2 adet sapka ve hırka
2-4 adet pijama ve uyku tulumu

Ben de bir çorap bile yok henüz diyordum dun.. bugun de baktım ne almak lazım diye bu cıktı karşıma en azındna bunları hazırlıyım zıbınla tulum aynı sey mı? zıbın lazım mı? ikisinden de mi almak lazım?

Canim zıbın zaten alacağın hastane çıkısı veya 5li setlerin içinde oluyo ekstradan almaya gerek yok bence uzun kollu çıtçıtlı bady al en kulanisli onlarmis ilk aylar ben 10 tane flan aldım kusuyolar kakaları bellerine flan çıkıyor diye bol olsun istedim kışın bide kuruması etmesi fln

Canım benim yaa:))) inşallah hepimiz 38 haftayı görürüz önce doğurmayız. Şuanda doğunca allah korusun bir sürü şey olabilir. Rabbim zamanında kolay ve.sağlıklı doğumlar nasip etsin.

ahhh bilirim gece de benimki öyleydi sonra kazınmaya başladı deli gibi ve ben hayatımda ilk defa yataktan kalkıp ekmek attım ağzıma gecenin kaçında.. anneciğimi daha iyi anlıyorum şimdi :))
Ay sorma dün gece hepimiz mi böyleydik bende gece çok acıktım.kınadan döndük gece gece üzerimi değiştirdim yattık ben tövbe uyuyamadım. Sabah ye kızım şimdi miden sıkışcak nefesin daralcak rahat uyu dedim yok. Midem gurul gurul kalktım atıştırdımöyle uyudum.

ozaman su 5li setlerden 10 tane body kesin alıyorum bu haftasonu doktorum var doktordan cıktıktan sonra bakalım artık dıyoruz da en azından su hastane cıkısı hazır olsun ozaman yıkayıp hastane cantasının ıcıne koyarız

Kizlar herkese gunaydin dun seker yuklemesi yaptirdim 75 li.idrar kan falan baska testlerde bugun alicam sonuclari ins hersey yolundadir
Gunaydın canım haydi güzel sonuclar alırsın ınsallah
ben de cts gıdıcem doktorum yapmayadabılırım demıstı ama oldukı yaptı kaç saat suruyor canım ona gore endokrın doktoruma randevu alıcam saatleri ayarlayıp

cnm iki takım hastane cıkıs al bir kaç tanede uzun kolu çıtlı badi corap gerisi kolay
hastaneye acil olanları al ben 1 tane aldım hastane cıkış bir takımda alcam ve çıtlı badi alcam gene o bol olsun ilk zman kusma vs. cok oluyor

Günaydın canım ben imom omega ve gyno ferro sanol kullanıyorum hergün bir tane her ikisinden de gerçi arada ferro sanolu unutuyoruym ama :)

Kizlar herkese gunaydin dun seker yuklemesi yaptirdim 75 li.idrar kan falan baska testlerde bugun alicam sonuclari ins hersey yolundadir
Umarım herşey yolundadır canım. Bebişini de görmüşsündür. Bende yarın kontrole gidicem bakalım 9 günde ne kadar büyümüş minnakım.

Canım ben geçen ctesi yaptırdım 50 lik yaptılar bana aç karnına sabah su bile içmeden gittim once bir kan aldılar sonra o verdikleri şekerli içeceği içiyorsun ve bir saat bekliyorsun tekrar kan veriyorsun ortalama tüm bunlar 1.5 saatimi aldı önce dr git o seni yönlendiriyor zaten kan alım merkezine hastanede sonra anlattığım gibi

herkese günaydın kızlar ben bugün 2. doz tetanozunumu vurdurdum sabah maşallah diyeyim hiç bişey hissetmedim ilkinde de çok rahattım banamısın demedi aşı yani :))
günaydın canım. iyi yapmışsın. bende hissetmedim ama daha sonra kolumda hafif kas ağrısı oldu. 3.doz şubatta dendi ama neyseki daha çok var :):) sonrası zor.

yalnız olmadığını bilmek güzel şey canısı

günaydın canım. iyi yapmışsın. bende hissetmedim ama daha sonra kolumda hafif kas ağrısı oldu. 3.doz şubatta dendi ama neyseki daha çok var :):) sonrası zor.
ya bana neden 3.doz ekimde dendi ki kızlar?? bak doğru hatırlıyomuşum burdan bi arkadaş daha sonraki doz şubatta demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…