bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydın canım. iyi yapmışsın. bende hissetmedim ama daha sonra kolumda hafif kas ağrısı oldu. 3.doz şubatta dendi ama neyseki daha çok var :):) sonrası zor.

Aslında dr yaptırmana gerek yok dedi de ben yinede yaptırdım bende sonraki dozları yaptırmayı düşünüyorum inş bebek olunca amannn kim yaptıracak şimdi demem kış ayı birde soğuk bebekle çıkamam tek başıma

Bn de sabah açlıktan uyuyamdm kalktm yedim oyle uyudum.bebişler iyce yiyip btiryolar bizi herhlde:)

Canım benim yaa:))) inşallah hepimiz 38 haftayı görürüz önce doğurmayız. Şuanda doğunca allah korusun bir sürü şey olabilir. Rabbim zamanında kolay ve.sağlıklı doğumlar nasip etsin.
aynen kuzum bi yandan çok mutlu oldum bi yandan da sabah sabah pazarlığa giriştim tövbe estağfurullah allahım duam yanlış anlaşılmasın ben beklerim yani haftasında doğsun falan diye :/

aynen bende aynı düşüncedeyim. belki 3.doza gidemem herhalde. 2 dozu beni delirtmeye yetti zaten :)

herkese günaydın kızlar ben bugün 2. doz tetanozunumu vurdurdum sabah maşallah diyeyim hiç bişey hissetmedim ilkinde de çok rahattım banamısın demedi aşı yani :))

Maşallah canım ilk aşıda da benim ağrım olmamıştı sadece üzerine yatınca acı hissi olmuştu. 2. Aşı da ise hiç olmadı kesin hemşire konuşurken vurmadı dedim

ya bana neden 3.doz ekimde dendi ki kızlar?? bak doğru hatırlıyomuşum burdan bi arkadaş daha sonraki doz şubatta demişti

Aşı kartında 3. Doz için 2. Aşıdan 6 ay sonra diye yazıyor bana da ebe o tarihlere verdi Ocak Şubat gibi sanırsam.

canım ayni şey değiller ikiside lazim olur.Hatta bebeğe en çok giydirilen kıyafetler ic olarak zıbın.Üst dis olarak da tulum ve ya altlı üstlü pijama takımları.Ben kızımda dayanamayıp elbise falan almıştım çoğu elimde patladı.Bide çok hızlı büyüyorlar abartmamak lazım.Siz çıkamasanız bile esiniz alır yada int.ten hemen geliyor.Tecrübe sabit hatta ben bi tane hastane çıkışı aldım yetti.

Hazır kıyafet konusu varken tecrübeli anneler bu zıbınların içinde iç zıbın oluyor ya ince o lazım oluyor mu.

bakk yaaa öldürcekler beni yavruma doyamadan tetanozdan ölen var mı tarihte hiç bilmiyorum gerçi :/

bakk yaaa öldürcekler beni yavruma doyamadan tetanozdan ölen var mı tarihte hiç bilmiyorum gerçi :/

yok yok ölmezsin sanırsam. Aşı kartın yok mu canım orada yazar. Olmadı 2. Dozu olduysan 3. Olma inşallah bi sonra ki gebelikte olursun. Hemşire bana sordu 3. Olacak mısın diye bende bitsin sonradan dert olmasın diye olayım dedim öyle tarih verdi

Kızlar herkese merhaba, okurken sayfaları bir kaç arkadaş pamidoru tavsiye etmiş. Pamidor Bi kaç ay önce iflas erteleme istedi olurda iflas ederse Bebek arabasıdır beşiktir büyük parçaları oradan almayın bence ki ileride muhattap bulamazsanız sıkıntı olur.

Aaa çok kötü üzülürum vallahi kapanirsa çok uygun kaliteli şeyler var orda kapanmaz umarım

Zaten saatte bir alinir da 50 lik.. 75lik yapilanlar var onda dogrudan 75 gr yuklemesi mi yapiyorlarsa herhalde 1. Ve 2. Saatleri olcuyorlar ondan emin olamadim onun disinda kan ve idrar tetsleri istemediler mi? Sadece yuklememi yapildi ?

Hazır kıyafet konusu varken tecrübeli anneler bu zıbınların içinde iç zıbın oluyor ya ince o lazım oluyor mu.
iç zıbın derken citcitsiz oluyor onlar mı.Eğer onlarsa hastane çıkışında oluyor bi tane bi de 3 lu satıyorlar yeter de artar canım çok kullanışlı değil onlar.doğru anladıysam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…