bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım taç çok iyi bi degerlendir derim.Ben büyük kızıma hala kullanırım.özdilek de kullandım ama taçı tavsiye ederim.Olmadı mağazada bi dokun kumaşa falan sonra netten ver siparişi.Ben emin olamayınca ole yapıyorum

0-3 3-6 aylık al canim ikisindende . Biz kıyafet isini hallettik bitti digerleri kaldı simdi :)

Umarım herşey yolundadır canım. Bebişini de görmüşsündür. Bende yarın kontrole gidicem bakalım 9 günde ne kadar büyümüş minnakım.

Beyecanla bekliyorum Mehmet paşa ne kadar oldu diye :) kuzu ya artık insana benziyolar etlendikçe dahaaaaa bi şeker görünüyorlar inşallah bol bıl kilo almış sağlıklı tossun gibidir

Hazır kıyafet konusu varken tecrübeli anneler bu zıbınların içinde iç zıbın oluyor ya ince o lazım oluyor mu.
O iç zıbından kayınvalidem 10 tane filan almak istiyo ama herkes gerek yok diyo canım :) 2 tane aldım ben yeni doğan küçücük ilk zaman giyiyormuş sonra gerek yokmuş

iç zıbın derken citcitsiz oluyor onlar mı.Eğer onlarsa hastane çıkışında oluyor bi tane bi de 3 lu satıyorlar yeter de artar canım çok kullanışlı değil onlar.doğru anladıysam tabi

İnce bez gibi bişi. Çıt çıtsız. Bende 1 tane var sadece aldığım takımın içindeydi harici alınsa mı ki lazım olur mu ki dedim.

Insallah hemen gecer. Su icsem midemden asit geliyor. Usutmus olmam imkansiz bu havalarda. Gerci dun gece ateslendim biraz ama sonra dus alinca gecmisti.

inşallah :)) orda da ekim yazıyo canım.. dediğin gibi 2.gebelikte olayım kısmetse diğer dozları.. sen nasıl oldun canım ağrın sızın yoktur inşallah??

hadi ya taçı açmaya çalıştım ilginç bi şekilde açılmadı bi türlü ben de bu ilahi bi msj diyip özdileke yönelmiştim :)) neyse kuzucum bundan sonrakini taçtan alırım teşekkür ettim tavsiyen için :))

inşallah :)) orda da ekim yazıyo canım.. dediğin gibi 2.gebelikte olayım kısmetse diğer dozları.. sen nasıl oldun canım ağrın sızın yoktur inşallah??

Ağrım yok canım az önce kalkınca yine vajinal baskı oldu. Yatarken yok. Devam ederse doktora haber verip hastaneye gideceğim

Kızlar tipe gelin hele. :/ biz sıcaktan totomuzu kaldıramıyorum ablaya bakın :)

https://instagram.com/p/BI5Xx-Jg0Xf/

Ben bunun tepesine cıksam kociş beni boşar yeminle
hahahaha her derde deva demiş hatun resmen.. valla burdan kendisine sesleniyorum bağğğyan yatmak da iyi geliyo bi denesin bu nedir ya hamile kadının sörf tahtasının üzerinde işi neeeeeeee!!!

O iç zıbından kayınvalidem 10 tane filan almak istiyo ama herkes gerek yok diyo canım :) 2 tane aldım ben yeni doğan küçücük ilk zaman giyiyormuş sonra gerek yokmuş
o iç zıbını hiç giydirmedim ben gerekli bişi değil bence çıtçıtlı badi en iyisi annen 10 tane çıtçıtlı alsa daha iyi olur aslında

Beb kullandim coton box adaya guzel canim hic solmuyo

İnce bez gibi bişi. Çıt çıtsız. Bende 1 tane var sadece aldığım takımın içindeydi harici alınsa mı ki lazım olur mu ki dedim.
doğru anlamışım canım.Alırsan en fazla 2 tane al çok kullanışlı değil.çıt-çıti falan olmayınca açılıyor sürekli düzeltmen gerekiyor.Bana da hastane çıkışının içinde çıkmıştı o yetmişti.en fazla 3 defa kullanmışımdır

Hgb degeri işte cnm.doktor demir dedi.kan demir aynı galiba.bilemedim bende.
Kıyamam cnm ya.noolcak bu halimiz bilmiorm neyseki rahatlamssn sende bi şekilde
Bende daha yeni Sabah yaşadım benzer durumu.önce biraz söylendim.Baktım kime soyluosn.Sonra döndm yattım.sonra o dayanamadı Allah tan nooldu söyle bakayım dedi cvp vermedm yok bişey dedim falan hep aynı şeyler.sonra çok ısrar edince bende açtım ağzımı.kaynana görümce meselesydi de sağolsun sakinlestrdi bu sefer şaşılacak şekilde davrandı cvp verdi falan.elhamdülillah rahatladım bende yoksa bugün nasıl geçerdi bilmiorm.
Gece yatmadan önce hamile kadınlrn psikolojlryle ilgili bi yazı gondermstm .acaba onu okudu da o mu etkili oldu diorm bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…