bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kız ben harbi semerimden boşanmış gibi yiyorum iç karnım geniş idi sanırsam kııızzz yoksa bu 6.aydan sonra alıyomuş kimi de ben de mi onlardan oliciiimmm ahhh açtınız o şom ağzınızı kesin Sibel Can gibi 30 kiloyla gidicem doğuma

Ahaha valla ben de son 2 haftada 2 kilo aldim nasil basardim anlamadim valla doguma 12 kiloyla gitmek istiyorum 7 aldim 5 kaldi cok zor gibi ben de senin gibi yemek konusup yememe taktigine gecim bari

Rica ederim canim en az 3 saat gecmesi lazim muhakkak ben de oyuzden oglen aliyorum demiri

Kızlar hastaneden geliyorum:))) geçen hafta sancıyla gittiğim için doktor bu hafta tekrar görmek istemişti. Suyumuz iyi rahim ağzı kapalı.baş geliş pozisyonunu almış artık bebeğim. artık aşağıya baskı çok hissedersin dedi doktorum bol bol dinlen boş zamanlarında uzan ağır ev işi yapma dedi. Dün gece kolostrum ilk sütümüz gelmişti söyledim oda kasılma yapabilir dedi. Paşam 1340 gr olmuş 8_9 günde 130 gr almış boyu 40 cm civarı net değil ama daha uzun olabilir dedi 41_42 gibi çünkü ayakları kafasının yanındaydı iki büklüm :))) tam net ölçüm olmadı ama uzun boylu maşallah dedi. Şu an 30+2 görünüyor dedi. Normal doğum tarihim 25 ekime çekti sezeryanda 15 Ekim:)))) Ekim ayında netleştiririz ama bebişin kilolu olacak maşallah dedi. Gelişimide önde görünüyor dedi.

Veee kızlar doktorla sezeryana eşimin girmek istediğini söyledim. Olmaz dedi. Bazen normal doğuma alıyorlarmış eşler yarıda kaçıyormuş:))))) anneler daha çok üzülüyormuş. Erkekler Biz kadınlardan daha dayanıksız kan görünce değişiyorlar dedi. Birde ameliyata hiç alamam herhangi bir kötü bişey olsa biz soğukkanlı davranırız ama onlar bunu başaramaz bizide kötü etkiler diyor. Bende allah korusun dedim. Oda tabi öyle ama biz küçücük yer açıyoruz bazen bebeği zor çıkarıyoruz dedi. Ben atladım tabi:))) niye sezeryan değilmi bu kesip alıyonuz ya demişim:)))) oda güldü:))) evet ama büyük açsak sen zorlanırsın küçük yerden uğraşarak çıkarıyoruz dedi. Bazen kanama oluyor bebeği alıp hastayı genel anesteziye alıp ameliyata öyle devam ediyoruz uzun sürüyor dedi. Yani baya her detayı anlattı bende melül melül dinledim. En sonunda çok kolay olanlarda var dedi 30 dk içinde her iş bitiyor dedi. Bende :)) hah işte bana bunlarla gel didim:)) güldü inşallah herşey güzel olacak ama eşini alamam didi. Bende aman alma ama benim bebeğimi kolay doğurt dedim:)))

çok haklısın canım hakkımızda hayırlısı ve kısmet de aslında bu işler tamamen.. bi bakmışsın ben tek çocukla kalmışım da sen 3 çocuk annesi olup adanaya yerleşivermişsin :)) ben de 2.çocuk olursa anneme mi baktırırm insancıklar daha kaç yıl düzen düzen üstüne yaşarlar bizimle kafamda öyle bi sürü sorular oluyo bazen :/ sevgili kocacım o arada fabrikatör falan olursa ben de ücretsiz izin kullanırım belki :))

Ahaha valla ben de son 2 haftada 2 kilo aldim nasil basardim anlamadim valla doguma 12 kiloyla gitmek istiyorum 7 aldim 5 kaldi cok zor gibi ben de senin gibi yemek konusup yememe taktigine gecim bari
amaaaaaann veririz doğumdan sonra beee şimdi arıyorum kocişi gelirken pastayı kap gel hacı diye aaa dur kız ben akşama börek yapıyodum zaten dimi neyse yarın akşama kesin bu akşam dondurmayla idare edicez artık

maşallahh cnm maşallah hastane dönüşü böyle güzel haberler süper oluyor valla :) bundan sonrada hep böyle gitsin inş

:)) ayy ağzından bal damlıyor canım inşş ben çok istiyorum adanaya dönmeyi ama eşim benim kadar istekli değil anlamadım neden burda başbaşa iyiyiz diyor ama ben nereye kadar böyle tek olacağız diyorum bakalım hayırlısı. Ben bir süre alacam üsretsiz mecburen ben kendim bakacam çünkü o arada da artık kociş bakacak bize :)

bak ya börekti dondurmaydı.. :) çoşmayın kızlar sonra birbirimize baka bakaa tombalak olcazz

:)) bende 10 kilo almışım aman allahımmm doğuma kadar beş kilodan fazla almasam bari ya 15 kilodan fazla almayım diyomda bu iştahla zorr :)

Dün bnm de akşam 8de kipirdamiyo başladı cnm bütün gün bekledim ama bugun de sabah çok hareketli ydi. Değişiyor yani her gün ayni olmuyor

inş ya. kocaman tatlı yedim şekerli şekerli baydı beni sırf hareketini hissedeyim diye. yok banamısın demiyor neyse ki akşam kontrol var.

:)) bende 10 kilo almışım aman allahımmm doğuma kadar beş kilodan fazla almasam bari ya 15 kilodan fazla almayım diyomda bu iştahla zorr :)
bak bi üstündeki arkadaş @emnis diyo ki bundan sonra azalıcakmış alıcağımız kilolar valla ben onun yalancısıyım.. arkadaşıma güveniyorum korkma sen de almazsın canım bundan sonra yavaşlar ( son sözlerimiz )

Oy masallah oglusuna hep boyle saglikla buyusun ins canim. Bizim senle aramizda 2-3 gun var ben de pazartesi gidicem muayeneye ins benim oglusta azcik palazlanmistir

massalah pasana canim guzel beslemisin oglusunu bu gidisle beraber doguracagiz minnoslarimizi rabbim saglikla nasip etsin canim bizde yavastan basladik alisverise artik agirlastim sanki doguma girecek gibi 8-9 aylik gibi oldum :))

baksın tabii canım.. ben de adanayı kendi memleketimden çok sevmeme rağmen vazgeçirdim kendi kendimi bize huzur olmazdı orda eşimi de ikna ettim sanırım uzak olalım tatlı olalım diye :)) arada bir uykusunda sayıklayan çocuklar gibi adanaaaammmmm diye pöykürüyo ama olsun geçicek inşallah

inş ya. kocaman tatlı yedim şekerli şekerli baydı beni sırf hareketini hissedeyim diye. yok banamısın demiyor neyse ki akşam kontrol var.
canım şu an iştesin sanırım oturduğun için hareketleri azalıyodur emin ol biraz yatsan ve kafanı başka şeylere versen biraz sonra hissedersin hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…