- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.181
bak bi üstündeki arkadaş @emnis diyo ki bundan sonra azalıcakmış alıcağımız kilolar valla ben onun yalancısıyım.. arkadaşıma güveniyorum korkma sen de almazsın canım bundan sonra yavaşlar ( son sözlerimiz)
baksın tabii canım.. ben de adanayı kendi memleketimden çok sevmeme rağmen vazgeçirdim kendi kendimi bize huzur olmazdı orda eşimi de ikna ettim sanırım uzak olalım tatlı olalım diye :)) arada bir uykusunda sayıklayan çocuklar gibi adanaaaammmmm diye pöykürüyo ama olsun geçicek inşallah
haahahah ben doğrumuu diye size sordum ayolbak bi üstündeki arkadaş @emnis diyo ki bundan sonra azalıcakmış alıcağımız kilolar valla ben onun yalancısıyım.. arkadaşıma güveniyorum korkma sen de almazsın canım bundan sonra yavaşlar ( son sözlerimiz)
canım öncelikle koccccaamaaannn bi maşşallah kuzunaKızlar hastaneden geliyorum:))) geçen hafta sancıyla gittiğim için doktor bu hafta tekrar görmek istemişti. Suyumuz iyi rahim ağzı kapalı.baş geliş pozisyonunu almış artık bebeğim. artık aşağıya baskı çok hissedersin dedi doktorum bol bol dinlen boş zamanlarında uzan ağır ev işi yapma dedi. Dün gece kolostrum ilk sütümüz gelmişti söyledim oda kasılma yapabilir dedi. Paşam 1340 gr olmuş 8_9 günde 130 gr almış boyu 40 cm civarı net değil ama daha uzun olabilir dedi 41_42 gibi çünkü ayakları kafasının yanındaydı iki büklüm :))) tam net ölçüm olmadı ama uzun boylu maşallah dedi. Şu an 30+2 görünüyor dedi. Normal doğum tarihim 25 ekime çekti sezeryanda 15 Ekim:)))) Ekim ayında netleştiririz ama bebişin kilolu olacak maşallah dedi. Gelişimide önde görünüyor dedi.
Veee kızlar doktorla sezeryana eşimin girmek istediğini söyledim. Olmaz dedi. Bazen normal doğuma alıyorlarmış eşler yarıda kaçıyormuş:))))) anneler daha çok üzülüyormuş. Erkekler Biz kadınlardan daha dayanıksız kan görünce değişiyorlar dedi. Birde ameliyata hiç alamam herhangi bir kötü bişey olsa biz soğukkanlı davranırız ama onlar bunu başaramaz bizide kötü etkiler diyor. Bende allah korusun dedim. Oda tabi öyle ama biz küçücük yer açıyoruz bazen bebeği zor çıkarıyoruz dedi. Ben atladım tabi:))) niye sezeryan değilmi bu kesip alıyonuz ya demişim:)))) oda güldü:))) evet ama büyük açsak sen zorlanırsın küçük yerden uğraşarak çıkarıyoruz dedi. Bazen kanama oluyor bebeği alıp hastayı genel anesteziye alıp ameliyata öyle devam ediyoruz uzun sürüyor dedi. Yani baya her detayı anlattı bende melül melül dinledim. En sonunda çok kolay olanlarda var dedi 30 dk içinde her iş bitiyor dedi. Bende :)) hah işte bana bunlarla gel didim:)) güldü inşallah herşey güzel olacak ama eşini alamam didi. Bende aman alma ama benim bebeğimi kolay doğurt dedim:)))
Ben de en cok son 2 ay aliniyor diye biliyorum beybisi. Löp et cominghaahahah ben doğrumuu diye size sordum ayoliyi ki yazılı kanıtım var elimde sonra kilo alcaksınız ihale bana kalcak :)
maşallahh cnm maşallahhastane dönüşü böyle güzel haberler süper oluyor valla :) bundan sonrada hep böyle gitsin inş
Oy masallah oglusuna hep boyle saglikla buyusun ins canim. Bizim senle aramizda 2-3 gun var ben de pazartesi gidicem muayeneye ins benim oglusta azcik palazlanmistir
massalah pasana canim guzel beslemisin oglusunu bu gidisle beraber doguracagiz minnoslarimizi rabbim saglikla nasip etsin canim bizde yavastan basladik alisverise artik agirlastim sanki doguma girecek gibi 8-9 aylik gibi oldum :))
maşallahh cnm maşallahhastane dönüşü böyle güzel haberler süper oluyor valla :) bundan sonrada hep böyle gitsin inş
canım son zamanlarda daha çok alınıyor kilo diye duydum bende hatta son 1 ay günlük 30 40 gr diye duymuştumhaahahah ben doğrumuu diye size sordum ayoliyi ki yazılı kanıtım var elimde sonra kilo alcaksınız ihale bana kalcak :)
tamam o halde anneme yükleniyoruz cano kendisinin ad soyad açık adresini verebilirim ha yalnız orda yedirdikleriyle daha beter şişirip gönderir söyliyim :)))haahahah ben doğrumuu diye size sordum ayoliyi ki yazılı kanıtım var elimde sonra kilo alcaksınız ihale bana kalcak :)
700 gramin 130 unu oglusun almis annesi masallah senin kilonda cok guzelAmin kızlar sağolun doğuma kadar böyle iyi gideriz inşallah.Ikra meyra canım senin göbüşü merak ettim bizimkinin iki katıysa baya büyümüş hayal ediyorum. Allah yardımcın olsun. Buarada yukarıda aldıklarını gördüm güle güle giydir çok tatlı lacivert kurdeleli taytın büyüğünü zeynep zülalde giyiyor teyzesi:))
ahmoz Seninkide büyümüştür inşallah merak ettim şimdi hastaneye gidince beni etiketle lütfen. Bu arada bende bu 8_9 günde 700 gr almışım:)))))) toplam 5 kilo oldu süper miyim neyim aman maşallah bebişime ve bana ve hepimize
Canımsın, çok teşekkürler desteğin için. Senin eşinin ailesi de ayıp etmiş. Neden böyleler ya, enteresan, anlaşılmaz saçmalıkları var. Hadi bunların zararı kendine olsa, o da diil, bize zararları. Valla ben uzun süre görmek istemiyorum kv yüzünü. Ama eşimin kardeşi ve ailesi bir süre buradalar, onlarla birlikte çıkıp gelir. Ben de kimsenin tadı kaçmasın diye bir şey yokmuş gibi davranmak zorunda kalırım
Sen şu an İngiltere'deydin değil mi? Marketlerde The Co-oprerative'in çikolatalı cup kekleri var. Bir pakette dört tane oluyor. Ondan al, yiyebildiğince ye. Mutluluk hormonunu tavan yaptırıyor. Tabi çikolatayı ve tatlıyı seviyosan
My pure love
bende öyle biliyormm okuduğum bi sitede 30.hftadan sonra az alınır yada alınmaz yazmış. .gözlerim parladıBen de en cok son 2 ay aliniyor diye biliyorum beybisi. Löp et coming
Sağol canım. Bende korkuyodum hiç süt belirtisi yok diye ama gece gece bi ıslaklık hissettim baktım sağ göğsümden damlamış ıslak. Ama bu kasılmaları artırırmış canım :-( kocalara gelince doktorda aynı senin dediğini tarif etti kibarca. Kadınlar daha dayanıklı dedi. Düşünsene adamlar normal doğuma elini tutup destek oluyum diye giriyormuş yarıda kaçıyormuş allah korusunda o adamın benden çekeceği olur:))))canım öncelikle koccccaamaaannn bi maşşallah kuzunane güzel ilk sütün gelmiş ben de artık korkmaya başlamıştım bu koca memikler bi halta yaramıcak süt müt oluşmuyo bunlarda diye ama dün akşam baktım da sanki böyle içinde bi dolgunlaşma var inşallah benim de olur sütüm.. doğuma girme olayına gelirsek eşime söyledim geçen akşam girer misin benle sezaryan olursa dedim ve o aslan kaplan avlarını gözlerini dört açarak izleyen adam kedi yavrusuna dönmez mi!!! ben dayanamam öyle kanlar içinde seni görürsem dedi.. valla değişik canlı bunlar
ne bileyim kuzu ya ailelere yakın olmanın artı ve eksileri var tabii.. bi kere aileler sizin özel hayatınıza saygılıysa sınırlarını biliyolarsa hiiiiççç bişeycik olmaz allahın izniyle amaaaaa eğer iyi niyetli bile olsalar o sınırları bilmiyolarsa çok sıkıntı :/ yumuşak yüzlü olsan sana dert olur cevap versen cadı gelin olursun her halükarda huzursuzluk.. ama uzak şehirde de üzüntüleri geçtim insan bazen mutluluğunu paylaşıcak birilerini arıyo yalnız kalıyosun.. karışık durumlar.. ben artık tekirdağa gitmek için bile dua etmiyorum allahım bizim için neresi hayırlıysa orası olsun diyorum bazen aklımdan geçen yeri biliyosun diye ekliyorum ama neysehahahaa ay çok güldüm kızz gerçi bende bazen korkuyorum dönünce ayy başıma ekşimesinler sürekli valla iyiyken kötü olur ben kesin belli ederim çünkü :))gerçi onunda bi ayarı verilirde cadı gelin olmayım sonra :))
Sağol canım. Bende korkuyodum hiç süt belirtisi yok diye ama gece gece bi ıslaklık hissettim baktım sağ göğsümden damlamış ıslak. Ama bu kasılmaları artırırmış canım :-( kocalara gelince doktorda aynı senin dediğini tarif etti kibarca. Kadınlar daha dayanıklı dedi. Düşünsene adamlar normal doğuma elini tutup destek oluyum diye giriyormuş yarıda kaçıyormuş allah korusunda o adamın benden çekeceği olur:))))
Maşallah çok özendim sana 15 ekime ne kaldı şurda sağlıkla kucağına alırsın inşallahAmin kızlar sağolun doğuma kadar böyle iyi gideriz inşallah.Ikra meyra canım senin göbüşü merak ettim bizimkinin iki katıysa baya büyümüş hayal ediyorum. Allah yardımcın olsun. Buarada yukarıda aldıklarını gördüm güle güle giydir çok tatlı lacivert kurdeleli taytın büyüğünü zeynep zülalde giyiyor teyzesi:))
ahmoz Seninkide büyümüştür inşallah merak ettim şimdi hastaneye gidince beni etiketle lütfen. Bu arada bende bu 8_9 günde 700 gr almışım:)))))) toplam 5 kilo oldu süper miyim neyim aman maşallah bebişime ve bana ve hepimize
Sağol canım. Bende korkuyodum hiç süt belirtisi yok diye ama gece gece bi ıslaklık hissettim baktım sağ göğsümden damlamış ıslak. Ama bu kasılmaları artırırmış canım :-( kocalara gelince doktorda aynı senin dediğini tarif etti kibarca. Kadınlar daha dayanıklı dedi. Düşünsene adamlar normal doğuma elini tutup destek oluyum diye giriyormuş yarıda kaçıyormuş allah korusunda o adamın benden çekeceği olur:))))
haahahah ben doğrumuu diye size sordum ayoliyi ki yazılı kanıtım var elimde sonra kilo alcaksınız ihale bana kalcak :)
tatilin son günlerinde annemin bi arkadaşına gittik üzerimde de bol bi tişört vardı neyse kızı anlamamış benim hamile olduğumu falan zaten tostoparlak olduğumdan mütevellitBen de en cok son 2 ay aliniyor diye biliyorum beybisi. Löp et coming
3ü gitmiş bileNilkecim bunu diyosun galiba benimde favorim hamile olmasam kahve ile muhtesem oluyo ama sutlede fena degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?