bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ayy sinir ediyorlar insanı ya böyle laflar söyleyerek resmen mutlu oluyorlar sende şişman olacaksın ohh der gibi :))

senin yine boyun varmış en fazla hükümet gibi hatun derler .. ya ben 1.60 boyumla adile naşite mi bağlarım hüsmen dayıya mı bilemedim canısı

ayy kız deme öyle minyonlar daha çabuk bende toparlıyor benim bütün minyon arkadaşlarım hep incecik kaldı doğumdan bir süre sonra ben dam gibi kalmayım allahım :))

Kına çuvalına oturmak
kız ne deyimler varsende dün gecede size gül gül.öldüm :)))))

Ayy sinir ediyorlar insanı ya böyle laflar söyleyerek resmen mutlu oluyorlar sende şişman olacaksın ohh der gibi :))
sorma canım var böyle ilginç insanlar.. aslında çok da iyi tatlı bi kadındır sanki bi ezikliği var çocukluğuna inmek lazım kızını soruyorum nasıl diye "napsın iyi işte yine hep bildiğin gibi zayıf manken gibi" diyo yaaa delirmemek işten diil banane teyzeemmm kızının fiziğinden evlenicek miyim hollandada tövbeee deli ederler insanı

Ahaha aynen o fix bana da herkes asil bundan sonra siseceksin diyorlar buyuk bi hazla bu millet psikopat resmen ay ama boy kisa olunca azcuk kompleks yapiliyormus inceden diyetimsi sey mi yapsam diyorum

Ahaha aynen o fix bana da herkes asil bundan sonra siseceksin diyorlar buyuk bi hazla bu millet psikopat resmen ay ama boy kisa olunca azcuk kompleks yapiliyormus inceden diyetimsi sey mi yapsam diyorum
doğumdan sonra balım doğumdan sonra yapıcez hepsini beraber merak etme sen.. tek korkum babam işte suikast düzenlicek bütün diyet planlarıma

canım şu an iştesin sanırım oturduğun için hareketleri azalıyodur emin ol biraz yatsan ve kafanı başka şeylere versen biraz sonra hissedersin hareketlerini

evet işteyim maalesef. 10 dk önce revire gittim uzandım çikolata yedim hafiften oynadı. sonra doktor yoktu aldım steteskopu elime taktım kulağıma, çok anlayacağım ya :) horul, foş, foş değişik sesler geldi. ama beni rahatlattı. öncesindede yatarken hafif hissettim. şükürler olsun sanırım pambık kızım iyi. 2,5 ay bana zulüm gibi.

doğumdan sonra balım doğumdan sonra yapıcez hepsini beraber merak etme sen.. tek korkum babam işte suikast düzenlicek bütün diyet planlarıma
Ahaha dogumdan hemen sonra zayiflamayi unut senin baban sut olsun sifa olsun diye ellerinle tikar agzina valla seneye yaza kadar suremiz var kankisi cok da kasmamak lazim (kasti)

ay bu bebişler neler yaptırıyo bize.. iyidir iyidir akşama da hasret giderirsin inşallah prensesinle

gonulll şimdi hastaneden geldim dahiliye doktoruna gittim tekrar (Beni diyetisyene o yollamıştı) diyetisyenin verdiği listeyi gösterdim. Bu listeye göre ne kadar süre beslenip tekrar geleceğim size kontrole?? Beni tekrar tahlile ne kadar süre sonra yollayacaksınız da bakacaksınız diyetin fayda edip etmediğini diye sordum doktor bunu uygula işte gelmene gerek yok dedi... şu an eşim burada değil haftaya gelecek. haftaya kendi doktoruma gideceğim kadın doğum doktoruma o bana bilgi verir diye düşünüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…