- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.141
benim bebişte bugün hareket yok. sabah biraz kıpırdadı gibi oldu ama sonra hiç hissetmedim. ufff 2,5 ay bu korku ile nasıl geçecek kızlar
Saol canım.. Aynen dediğin gibi sormadan doktoruma yaptırmıcam zaten..Evet evet mutlaka öğren, irdele. Belki aşının markası farklıdır diyeceğim ama saglık ocağı diyorsun, standarttır mutlaka. Benim aile hekimi tanıdık, hemşiresi de acayip dikkatli bu konularda. Donanımlı kız. Hep açıklar, sorduğum zaman. Mutlaka öğren senin açından doğrusunu.Hadi şifa olsun aşılarımız
Yarım saat sonra içiyordum demiri ama o da mı yetmiyormuş :) o zaman öbür mesajda dediğin gibi demir ilacını öğlene fln çekmek Lazım.. Sbh kalkıp hemen Euthyroxu içiyorum yarım saat sonra demiri ondan sonra da hurma yiyip kahvaltı yapıyodum, eğer kalsiyum ya da magnezyum içeceksem de kahvaltıdan sonra içiyodum normalde.. Troidden yarım saat sonraya kadar mideyi boş tutmak lazım ona yine devam ederim, demiri başka öğünde acıkınca içerim, sağol tatlım :)Sende benim gibi tiroid ilacı kullanıyorsun ozaman hazır görmüşken soyleyeyim canım demir ilacını ve demir içeren herhangi bir ilacı tiroid ilacından en az 3 saat sonra alman lazım canım aksi halde tiroid ilacının etkisini azaltıyor ..
kesinlikle. en çokta beni emeklilik düşündürüyor. bir de çalışmaya alışan bir bayan gerçekten bunun rahatlığına alışıyor. bu açıdan da zorlanabiliriz.
Saol canım ben napıyorum ki anca laylaylom sen daha zorunu yapıyosun acılarını hatırlamak pahasına tecrübelerini paylaşıyosun bizimle.. Sen de iyi ki varsın :) anneler konusuna gelince hakkaten iyi ki varlar annemle babam da teee Tekirdağdan buraya geliyolar sırf bizim balığa bakmak için.. Yoksa burda güvenebileceğim bi bakıcı falan yok :/Tatlım vallahi kahkaha attım yazını okurken. Sen ne tatlı bişiysin yaaa. Yirim seni yirimİnsanın günü güzel geçer valla senin sayende.
Ah kızlar siz gayet gençsiniz valla. Ben 83'lüyüm ve 5 yıldır evliyim. Ben öleyim o zamanValla kısmet olursa benim minik 1,5 yaşında iken 2.nin çalışmalarına başlarım diyorum. Annem sağ olsun ben bakacağım diyor da inşallah caymaz. Kadıncağız güzelim İzmir'i bırakıp, İstanbul'a gelecek torun bakmaya. Bu anneler de olmasa ne yaparız bilmiyorum valla...
Günaydın Tatlım, güzel haberlerle gelirsin inşallah... Bizim de bugün kontrolümüz var. Çok özledim sıpayı valla...
Her hastaneye gelmiyor diye biliyorum canım. Ben geçen konuştuğumda önceden gidiyordum ama son bir yıldır başka hastaneye gitmemeye başladım çünkü yetişemiyorum demişti. O nedenle sanırım Central Hospital'da olacak mecburen... Ben de bugün fiyat alacaktım hastaneden. Sen fiyatla ilgili konuştun mu hiç hastaneyle?
Toplamda 3-4 kilo almis bi de surekli yemeli icmeli goy goy yapioben de toplamda 3-4 kilo arası aldım bakalım inşallah çok almam bundan sonra
Öyle deme bebişim önceden yer yaptım depo yaptım balığımaToplamda 3-4 kilo almis bi de surekli yemeli icmeli goy goy yapiolinc ederler seni burda kuzumm
Toplamda 3-4 kilo almis bi de surekli yemeli icmeli goy goy yapiolinc ederler seni burda kuzumm
Biz de sisko hamis kaldik ustune 7 kilo aldik yanii 3-4 kg dedigin nedir gulum 2 haftami almaz bunyeme eklemekÖyle deme bebişim önceden yer yaptım depo yaptım balığıma
Sorma canim yok yas pasta dedimm ama aldirmadim yok onu istedim ama yemedimm netice 3 kg biz oyle mi yapiyoruz konu yas pastaysa o pasta yenecek aga
ben 15 yasımdan beri calısıyorum 89 luyum. yaz tatillerinde basladım harclık çıkarmaya. üniversite de 15 tatilde bile gidip çalışmıştım bir sonraki dönemin harc parasını çıkarmak için. hem çalışıp hem okudum.
o kdar alışkınım ki kimseden para istememeye. ve etrafımdakilere destek olmaya.
ama çok bunaldım calısmaktan. özel sektör çok zor gerçekten.
kendi işimi kurma hayalim var. allah nasip edere eğer bebeğim az büyüsün tesettür kıyafetleri satabilceğim bir butik açmak istiyorum :)
eğer işleri büyütürsem dükkanım üst kısmında özel tasarımlar yapmak istiyorum. ( hem tekstil hemde işletme mezunuyum)
müşteriye özel tasarım kıyafetler yapmak istiyorum.
çok güzel hayallerim var ama buna baslayabilmem için en az 25-30 e ihtiyacım var :)
peki bende var mı . tabiki de hayır :) eksi 60-70 binlerdeyim. ev kredisi malum..
ama hayallerden vazgeçmek yok.. :)
Cnm bn de miyom dur kanama dir bir sürü sorun var doktorum da veririm demsti.bakalım ksmet öğrenince haber veririm sanaoyle de canım ohal den dolayı dr lere yazı gelmış vermeyın vs dıye inş alırız ama ya sen ogrenınce bana da haber ver olur mu ben de dr ıle konuşayım canım
Amaaaan canım ne yapalım. Bebişlerimizden daha kıymetli değil ya hiç bir şey. Bizim bir de ufaklığın sünneti var. Doğar doğmaz yaptırmak istiyorum. Bir ara hastaneye gidip yüz yüze konuşmak lazım sanırım. Bülent Bey hastane ile anlaşmalı olduğu için hastane zaten tam bir fiyat verir diye düşünüyorum. Ben Central'a hiç gitmedim. Güzel mi? Mesela odaları çok önemli benim için. Yeni doğan yoğun bakım ünitesi var, onu biliyorum. Bülent Bey'e sormuştum. Yeni doğan yoğun bakım ünitesinin olması çok önemli. Böyle bir şeye ihtiyacımız olmaz inşallah ama olursa da Bebişimle ayrı düşmek istemem...
Nasil guzeller annesi kesene bereket. Minnoslarimiz saglikla mutlulukla giysinn eskitsin insIkitanede zibin takimi aldim ama dosya buyuk diyor onlarida sonra atarim tulumlarda kisa kolluydu almadim eylulde diger hepsini alirim artik prenseslerime :))Eki Görüntüle 1869508
Eki Görüntüle 1869510 Eki Görüntüle 1869511 Eki Görüntüle 1869512 Eki Görüntüle 1869513
Dün bnm de akşam 8de kipirdamiyo başladı cnm bütün gün bekledim ama bugun de sabah çok hareketli ydi. Değişiyor yani her gün ayni olmuyorbenim bebişte bugün hareket yok. sabah biraz kıpırdadı gibi oldu ama sonra hiç hissetmedim. ufff 2,5 ay bu korku ile nasıl geçecek kızlar
Cumlemizin insallah saglikla mutlulukla eskitsin ... ecmainNasil guzeller annesi kesene bereket. Minnoslarimiz saglikla mutlulukla giysinn eskitsin ins
peki diyet fayda etmedi insülin kullandım insülinin bebeğe zararı olmaz mı ki??? İnsilün kullanınca bu tedavi edilyor mu?? Bu sıkıntılar ortadan kalkmış mı oluyor??Rossella bana dr direk 75 lik yapalim dedi.50 likte yuksek cikarsa tekrar yapmayalim dedi.75 likte aclik siniri azcik gecmis tokluk da yuksek cikti.2 hafta diyet verilirdi diyetten sonra yine yuksek cikarsa insulin kullanicam.
Tedavi edilmezse bebek iri doguyor ve ileride obeziteye yakalanabiliyor.erken dogumu tetikliyor.baska kotu yanlarida vr tabi.
Gecmis olsun canim.
Baaaahhh yediklerimi sayarım her gün ööööle apışıp galırsınız canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?