bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benim bebişte bugün hareket yok. sabah biraz kıpırdadı gibi oldu ama sonra hiç hissetmedim. ufff 2,5 ay bu korku ile nasıl geçecek kızlar

Canım tatlı bir şeyler ye. Benim ufaklık özellikle kolaya çok tepki veriyor :) Bir de bugün hatta bence her gittiğinde Bülent Bey'e özellikle söyle bebeği besleyen damarlardaki kan akışına baksın. Ben içim rahat etsin diye baktırıyorum artık her gittiğimde...

Saol canım.. Aynen dediğin gibi sormadan doktoruma yaptırmıcam zaten..

Yarım saat sonra içiyordum demiri ama o da mı yetmiyormuş :) o zaman öbür mesajda dediğin gibi demir ilacını öğlene fln çekmek Lazım.. Sbh kalkıp hemen Euthyroxu içiyorum yarım saat sonra demiri ondan sonra da hurma yiyip kahvaltı yapıyodum, eğer kalsiyum ya da magnezyum içeceksem de kahvaltıdan sonra içiyodum normalde.. Troidden yarım saat sonraya kadar mideyi boş tutmak lazım ona yine devam ederim, demiri başka öğünde acıkınca içerim, sağol tatlım :)

kesinlikle. en çokta beni emeklilik düşündürüyor. bir de çalışmaya alışan bir bayan gerçekten bunun rahatlığına alışıyor. bu açıdan da zorlanabiliriz.

ben 15 yasımdan beri calısıyorum 89 luyum. yaz tatillerinde basladım harclık çıkarmaya. üniversite de 15 tatilde bile gidip çalışmıştım bir sonraki dönemin harc parasını çıkarmak için. hem çalışıp hem okudum.

o kdar alışkınım ki kimseden para istememeye. ve etrafımdakilere destek olmaya.

ama çok bunaldım calısmaktan. özel sektör çok zor gerçekten.

kendi işimi kurma hayalim var. allah nasip edere eğer bebeğim az büyüsün tesettür kıyafetleri satabilceğim bir butik açmak istiyorum :)

eğer işleri büyütürsem dükkanım üst kısmında özel tasarımlar yapmak istiyorum. ( hem tekstil hemde işletme mezunuyum)

müşteriye özel tasarım kıyafetler yapmak istiyorum.

çok güzel hayallerim var ama buna baslayabilmem için en az 25-30 e ihtiyacım var :)

peki bende var mı . tabiki de hayır :) eksi 60-70 binlerdeyim. ev kredisi malum..

ama hayallerden vazgeçmek yok.. :)

Saol canım ben napıyorum ki anca laylaylom sen daha zorunu yapıyosun acılarını hatırlamak pahasına tecrübelerini paylaşıyosun bizimle.. Sen de iyi ki varsın :) anneler konusuna gelince hakkaten iyi ki varlar annemle babam da teee Tekirdağdan buraya geliyolar sırf bizim balığa bakmak için.. Yoksa burda güvenebileceğim bi bakıcı falan yok :/

sanırım aynı şeyleri düşünüyoruz. bende normalde güzellik uzmanıyım çocukluğum annemin kuaföründe çıraklık yaparak geçti :) sonra büyüdüm güzellik uzmanı oldum aile ile çalışmaktan çok yoruldum ve kendimi özel sektöre attım saatim belli olsun, maaşı belli olsun. okul bittiğinden beri çalışıyorum valla bende bunaldım. şimdiki hayalim bir butik ya da iç çamaşırı mağazası açmak. hiç olmadı açarım ufak bir güzellik merkezi çalışırım ^.^ inş sizinde hayalleriniz bir an önce gerçekleşir, çok güzel hayaller bunlar.

oyle de canım ohal den dolayı dr lere yazı gelmış vermeyın vs dıye inş alırız ama ya sen ogrenınce bana da haber ver olur mu ben de dr ıle konuşayım canım
Cnm bn de miyom dur kanama dir bir sürü sorun var doktorum da veririm demsti.bakalım ksmet öğrenince haber veririm sana

hastane çok güzel, aynı zamanda temiz. eminim çok seveceksin. evet yenidoğan ünitesi çok önemli. suit olmayan odaları güzel ama tabi çokta büyük değil. ben süite gerek duymam diye düşünüyorum. ek para o da sonuçta. hastaneye anlattım ama anlamadı sandıki ben doktorumu dışarıdna kendim getireceğim. sanırım isimden tanıyamadı. o yüzden daha sormam :) sen sor bakalım ne diyecekler banada yaz ama.

Ikitanede zibin takimi aldim ama dosya buyuk diyor onlarida sonra atarim tulumlarda kisa kolluydu almadim eylulde diger hepsini alirim artik prenseslerime :)) neyse katladim oyle yuklendi :))

Son düzenleme:
benim bebişte bugün hareket yok. sabah biraz kıpırdadı gibi oldu ama sonra hiç hissetmedim. ufff 2,5 ay bu korku ile nasıl geçecek kızlar
Dün bnm de akşam 8de kipirdamiyo başladı cnm bütün gün bekledim ama bugun de sabah çok hareketli ydi. Değişiyor yani her gün ayni olmuyor

peki diyet fayda etmedi insülin kullandım insülinin bebeğe zararı olmaz mı ki??? İnsilün kullanınca bu tedavi edilyor mu?? Bu sıkıntılar ortadan kalkmış mı oluyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…