bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
valla işin ucunda 10 yıl rahatlık varsa vurdururm son dozu :)) ama işte benim sağlık ocağı son tarihi yanlış verdi sanırsam canım resmen ekimin 10unda gel dediler daha ağustosun 8inde oldum 2.dozu??
Evet evet mutlaka öğren, irdele. Belki aşının markası farklıdır diyeceğim ama saglık ocağı diyorsun, standarttır mutlaka. Benim aile hekimi tanıdık, hemşiresi de acayip dikkatli bu konularda. Donanımlı kız. Hep açıklar, sorduğum zaman. Mutlaka öğren senin açından doğrusunu.Hadi şifa olsun aşılarımız

oyle de canım ohal den dolayı dr lere yazı gelmış vermeyın vs dıye inş alırız ama ya sen ogrenınce bana da haber ver olur mu ben de dr ıle konuşayım canım

Ahahahah, kek? Bayılırım.Geçen geceyarısı üşenmedim,hiiiç mikser sesiymiş falan da umrumda değil, eşim uyardı gürültü yapma diye, ben burda manyak komşularmın 2'ye dek süren parti seslerini dinliyorum, dedim. Neyse yaptım sabaha kadar da dinlenmiş, sütle gümlettim

Ayy canım ne güzel demişsin valla.Bendede yatılı misafir var.3 gündür bendeler.Sıfır yardım.Çok yoruldum.İnsanlar çok düşüncesiz.

Oooohhh afiyet olsun, iyi yapmışsın. Yarasın bebişe

Cnm.cooook gecmis olsun rabbim kimseye boyle korkular yasatmasin sorunsuz bi sekilde gelelim son haftalara ins

Rossella bana dr direk 75 lik yapalim dedi.50 likte yuksek cikarsa tekrar yapmayalim dedi.75 likte aclik siniri azcik gecmis tokluk da yuksek cikti.2 hafta diyet verilirdi diyetten sonra yine yuksek cikarsa insulin kullanicam.
Tedavi edilmezse bebek iri doguyor ve ileride obeziteye yakalanabiliyor.erken dogumu tetikliyor.baska kotu yanlarida vr tabi.
Gecmis olsun canim.

aaa demekki değişmiş evet bende ablamın zamanından öyle biliyorum. olsun centralı ben zaten seviyorum, güzel hastane. valla benim eşimden dolayı özel sigortam var ondan dolayı teminatımı kullanırmıyım kullanmazmıyım diye hastaneyi arayıp öğrenmiştim ama abuk subuk şeyler söylediler bana. bir tek epidural farkını hatırlıyorum oda 400 küsürmü neydi. ben normal ama epidural istediğim için o aklımda kalmış. tabi en doğru fiyatı yine bülent bey verecek diye düşündüğüm için hastaneyi daha aramam çünkü bülent bey de para alacak bizden. ne ile karşılaşacağız inan şuanda bende bilmiyorum.

Ayy canım ne güzel demişsin valla.Bendede yatılı misafir var.3 gündür bendeler.Sıfır yardım.Çok yoruldum.İnsanlar çok düşüncesiz.
Allahım ne düşüncesiz insanlar var ya. destek olmayı bırak bir de üstüne köstek oluyorlar.

gonulll cnm sen ustte arkadasa demissinki sanci olunca kalp atisindaki degismeden anliyordum diye senin kzlp atisinda mi degisme oluyo bebeginkinde mi ?

Saol canım allah razı olsun. 4 e kdar calısıyorum normalde 7 ye kadardı konustum 4 e düşürdüm

ama işim pc de sbh 8 de bir oturuyorum 4 e kdar sabit kalıyorum wc gitmek dışında oturmaktan artık zorlanıyorum.
kasık agrım olmaya basladı bu hafta.

ondan da endişelenmeye başladım benım gibi kasık agrısı olan var mı aramızda

2 gündür agrıyor ama 10 subattı benım son adet günüm acaba adet dönemi diyemi .

açıkcası diger aylarda bu günlerde sancım oldugunu hatırlamıyorum.

benim bebişte bugün hareket yok. sabah biraz kıpırdadı gibi oldu ama sonra hiç hissetmedim. ufff 2,5 ay bu korku ile nasıl geçecek kızlar

Amaaaan canım ne yapalım. Bebişlerimizden daha kıymetli değil ya hiç bir şey. Bizim bir de ufaklığın sünneti var. Doğar doğmaz yaptırmak istiyorum. Bir ara hastaneye gidip yüz yüze konuşmak lazım sanırım. Bülent Bey hastane ile anlaşmalı olduğu için hastane zaten tam bir fiyat verir diye düşünüyorum. Ben Central'a hiç gitmedim. Güzel mi? Mesela odaları çok önemli benim için. Yeni doğan yoğun bakım ünitesi var, onu biliyorum. Bülent Bey'e sormuştum. Yeni doğan yoğun bakım ünitesinin olması çok önemli. Böyle bir şeye ihtiyacımız olmaz inşallah ama olursa da Bebişimle ayrı düşmek istemem...

aa cok ayıp ya.. yardım etmemek de ne demek. çok kızıyorum gerçekten böyle seylere.

ben mümkünse kabul etmiyorum. acık acık ta söylüyorum. bebiş olmadan önce de sölerdim. çnkü çalışıyorum

yani küçücük vaktim oldugunda da kimse kusura bakmasın öncelikle evimle ilgilenmek sonra da dinlenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…