- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.441
Ben en son açılma oldu o kontrol altında tutuluyo diye biliyodum meğer kavuşmuşsun minik bebeğine.. Evet çook zor bi süreç sen ve bebeğin için ama gerçekten de sen güçlü ve inançlı bi annesin.. Sımsıkı tutunun birbirinize.. Bu imtihanlar Hepimiz için.. meleklerimizin alacak nefesi görücek günü olsun dünyada inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun.. Biz hep duacıyız..Merhaba, şuan süreci yaşayan arkadaşlarım bu kısa bir veda ... Biz sürecimizi 2 gün önceki doğumla yarım olarak tamamladık... Zorluklar vs vs bunlar sınavlar anlatıp kimseyi germek üzmek istemem. Kötüydü çok hemde... Ama yerlerin ve göklerin sahibi Rabbim neyi layık görürse hamdolsun diyorum... Oğlum 26+2 günlük dünyaya geldi. 870 gr 33 cm ... Artık sürecim çok daha zor yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi üstünde yürüyoruz meleğimle.. Dün gece ilk defa gördüm o minik can yapıştı elime ............ Tamam sizleri asla üzmek istemem. Oğlum Eyüp Emrem... Rabbim ömür verirse ben savaşa hazırım. Ne yazıp yazamıyacağımı bilemiyorum sizleri üzmek isteyeceğim son şey... Dua istiyorum oğlum için Rabbim o minik Can'ıyla uğraştırmasın hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.. Hepiniz Allah a emanetsiniz en erken 39. Haftanız olsun inşallah... Dua ile......
Merhaba, şuan süreci yaşayan arkadaşlarım bu kısa bir veda ... Biz sürecimizi 2 gün önceki doğumla yarım olarak tamamladık... Zorluklar vs vs bunlar sınavlar anlatıp kimseyi germek üzmek istemem. Kötüydü çok hemde... Ama yerlerin ve göklerin sahibi Rabbim neyi layık görürse hamdolsun diyorum... Oğlum 26+2 günlük dünyaya geldi. 870 gr 33 cm ... Artık sürecim çok daha zor yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi üstünde yürüyoruz meleğimle.. Dün gece ilk defa gördüm o minik can yapıştı elime ............ Tamam sizleri asla üzmek istemem. Oğlum Eyüp Emrem... Rabbim ömür verirse ben savaşa hazırım. Ne yazıp yazamıyacağımı bilemiyorum sizleri üzmek isteyeceğim son şey... Dua istiyorum oğlum için Rabbim o minik Can'ıyla uğraştırmasın hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.. Hepiniz Allah a emanetsiniz en erken 39. Haftanız olsun inşallah... Dua ile......
Kanama oldugu icin erken dogum riskim var dun gece ki kasilmalarimda o yuzdenmis. Zaten hamileligimin basindan beri doktorun dedigi de o yondeydi erken dogum riskin var. Kortizon kullaniyoruz falan filan. Suyum gelirse ne yapmaliyim falan anlatti. Panik yok su gelir gelmez bebek gelmiyor hastaneye gidiyorum doktorumu zaten aramis oluyorum bebegi doguruyorum kuveze koyuyorlar ve bebek bu haftadan sonra dogsada saglikla kuvezde gelisim saglarmis boyle dedi. Kan gelirse mecburen ciger gelistirici ignelere baslayacakmis hastaneye yatirmak zorundaymis o zaman. Surekli yatacakmisim artik is yapmak, gezinmek, agir kaldirmak, iliski yasak. Su icicekmisim 4 5 lt kadar. Bakalim ben umutlu ve inatci bi anne olarak 38 i gormeden dogurmayacagim.
Canım benim. Rabbim sana ve oğluna uzun sağlıklı ömürler versin. Dualarımız seninle.derdi veren Rabbim eminim sabrını da verecektir. Inşallah herşey güzel gider ve bu günlerin yerini güzel anılar alır.Merhaba, şuan süreci yaşayan arkadaşlarım bu kısa bir veda ... Biz sürecimizi 2 gün önceki doğumla yarım olarak tamamladık... Zorluklar vs vs bunlar sınavlar anlatıp kimseyi germek üzmek istemem. Kötüydü çok hemde... Ama yerlerin ve göklerin sahibi Rabbim neyi layık görürse hamdolsun diyorum... Oğlum 26+2 günlük dünyaya geldi. 870 gr 33 cm ... Artık sürecim çok daha zor yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi üstünde yürüyoruz meleğimle.. Dün gece ilk defa gördüm o minik can yapıştı elime ............ Tamam sizleri asla üzmek istemem. Oğlum Eyüp Emrem... Rabbim ömür verirse ben savaşa hazırım. Ne yazıp yazamıyacağımı bilemiyorum sizleri üzmek isteyeceğim son şey... Dua istiyorum oğlum için Rabbim o minik Can'ıyla uğraştırmasın hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.. Hepiniz Allah a emanetsiniz en erken 39. Haftanız olsun inşallah... Dua ile......
Canım Allah minik yavrunuzu size bagislasin dualarım minik Eyüp emre ile inş sag salim gelişimini tamamlar annesi.Merhaba, şuan süreci yaşayan arkadaşlarım bu kısa bir veda ... Biz sürecimizi 2 gün önceki doğumla yarım olarak tamamladık... Zorluklar vs vs bunlar sınavlar anlatıp kimseyi germek üzmek istemem. Kötüydü çok hemde... Ama yerlerin ve göklerin sahibi Rabbim neyi layık görürse hamdolsun diyorum... Oğlum 26+2 günlük dünyaya geldi. 870 gr 33 cm ... Artık sürecim çok daha zor yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi üstünde yürüyoruz meleğimle.. Dün gece ilk defa gördüm o minik can yapıştı elime ............ Tamam sizleri asla üzmek istemem. Oğlum Eyüp Emrem... Rabbim ömür verirse ben savaşa hazırım. Ne yazıp yazamıyacağımı bilemiyorum sizleri üzmek isteyeceğim son şey... Dua istiyorum oğlum için Rabbim o minik Can'ıyla uğraştırmasın hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.. Hepiniz Allah a emanetsiniz en erken 39. Haftanız olsun inşallah... Dua ile......
İnş canım, Allah premature doğum yapanlara yardım etsin.erken dogumdan o kdar korkuyorum ki. her geçen gün için şükrediyorum bir gün daha büyüdü bebeğim diye.
allah hepimizin yardımcısı olsun. bebeklerimizi inşallah tam zamanında kucağımıza alırız.
tebrik ederim canım, Allah sağlıklı ve uzuuuuun bir ömür nasip etsin bebişine.Merhaba, şuan süreci yaşayan arkadaşlarım bu kısa bir veda ... Biz sürecimizi 2 gün önceki doğumla yarım olarak tamamladık... Zorluklar vs vs bunlar sınavlar anlatıp kimseyi germek üzmek istemem. Kötüydü çok hemde... Ama yerlerin ve göklerin sahibi Rabbim neyi layık görürse hamdolsun diyorum... Oğlum 26+2 günlük dünyaya geldi. 870 gr 33 cm ... Artık sürecim çok daha zor yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi üstünde yürüyoruz meleğimle.. Dün gece ilk defa gördüm o minik can yapıştı elime ............ Tamam sizleri asla üzmek istemem. Oğlum Eyüp Emrem... Rabbim ömür verirse ben savaşa hazırım. Ne yazıp yazamıyacağımı bilemiyorum sizleri üzmek isteyeceğim son şey... Dua istiyorum oğlum için Rabbim o minik Can'ıyla uğraştırmasın hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.. Hepiniz Allah a emanetsiniz en erken 39. Haftanız olsun inşallah... Dua ile......
Ilk satirlari okurken baskasindan alinti yaptin zannettim.canim 1.5 cm acilmam var diyordun sancilarin daha da artti sonra herhalde.Allahim oglunu sana bagislasin insallah.saglikla kucagina alirsin insallah o kuvozden.biraz sabir canim.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.bu vakitte geldigine gore vardir bir hayir diycen olumlu yanlarina bak olumlu dusun canim.lutfen bizi bilgisiz birakma.ikinizde Allah a emanet olun.Merhaba, şuan süreci yaşayan arkadaşlarım bu kısa bir veda ... Biz sürecimizi 2 gün önceki doğumla yarım olarak tamamladık... Zorluklar vs vs bunlar sınavlar anlatıp kimseyi germek üzmek istemem. Kötüydü çok hemde... Ama yerlerin ve göklerin sahibi Rabbim neyi layık görürse hamdolsun diyorum... Oğlum 26+2 günlük dünyaya geldi. 870 gr 33 cm ... Artık sürecim çok daha zor yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi üstünde yürüyoruz meleğimle.. Dün gece ilk defa gördüm o minik can yapıştı elime ............ Tamam sizleri asla üzmek istemem. Oğlum Eyüp Emrem... Rabbim ömür verirse ben savaşa hazırım. Ne yazıp yazamıyacağımı bilemiyorum sizleri üzmek isteyeceğim son şey... Dua istiyorum oğlum için Rabbim o minik Can'ıyla uğraştırmasın hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.. Hepiniz Allah a emanetsiniz en erken 39. Haftanız olsun inşallah... Dua ile......
Cnm bnm telaş yapınca çok oluyor carpinti.sakinles biraz geçer yavas yavaşKızlar çarpıntısı olan var mı hastaneden randevu da alamadım
canım bende de sürekli oluyorKızlar ben de nefes darlığı ve çarpıntı oluyo nabzım 108 çıktı yüksek galiba bilgisi olan varsa yazabilir mi
çarpıntın varsa şu anda randevu almana gerek yok acile gidebilirsin.Kızlar çarpıntısı olan var mı hastaneden randevu da alamadım
Aslında bi kaç gündür var ama burnumda kanadı korktumçarpıntın varsa şu anda randevu almana gerek yok acile gidebilirsin.
gebelikte olabiliyor ama seni bu kadar rahatsız etmiş belli, bir görün bence.
Cnm bnm telaş yapınca çok oluyor carpinti.sakinles biraz geçer yavas yavaş
Saolun kızlar inşallah normal bi durumdurcanım bende de sürekli oluyor
sakin kalmaya calıs mümküse soguk bir şekilde elini yüzünü yıka gögsüne falan su çarp.
birde acık havaya çık
ben de olunca böle yapıyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?