bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben en son açılma oldu o kontrol altında tutuluyo diye biliyodum meğer kavuşmuşsun minik bebeğine.. Evet çook zor bi süreç sen ve bebeğin için ama gerçekten de sen güçlü ve inançlı bi annesin.. Sımsıkı tutunun birbirinize.. Bu imtihanlar Hepimiz için.. meleklerimizin alacak nefesi görücek günü olsun dünyada inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun.. Biz hep duacıyız..

Ne yazsam bilemedim ama şunu bil sende oğlunda her an dualarım da yer alacaksınız. İnşallah oğlunda bu süreci sağlıkla atlatacak. Rabbim ol dedikten sonra ne engel ki imtihanımız bazen ağır olabiliyor rabbim çekemicemiz dertler versin bizlere bu süreçte güç kuvvet versin.. Allah yardımcınız olsun

Biz elimizden geleni uygulayıp inşallah o haftaları zorlayacağız. Bol istirahatli stressiz günler ve gün gün ilerlicez bu yolda.. İlaç falan verdi mi doktorun kasılmaları engellemek için

Canım benim. Rabbim sana ve oğluna uzun sağlıklı ömürler versin. Dualarımız seninle.derdi veren Rabbim eminim sabrını da verecektir. Inşallah herşey güzel gider ve bu günlerin yerini güzel anılar alır.

Canım Allah minik yavrunuzu size bagislasin dualarım minik Eyüp emre ile inş sag salim gelişimini tamamlar annesi.

Kızlar ben de nefes darlığı ve çarpıntı oluyo nabzım 108 çıktı yüksek galiba bilgisi olan varsa yazabilir mi

tebrik ederim canım, Allah sağlıklı ve uzuuuuun bir ömür nasip etsin bebişine.
canım artık yenidoğan yoğun bakım şartları o kadar iyi ki bebişler bir sıkıntı kalmadan taburcu oluyor çoğunlukla.
senin oğlun da öyle olacak inşallah.
biraz uzun ve belki senin açından elin kolun bağlı beklemek durumunda kaldığın için stresli bir süreç olacak ama inanıyorum ki güzel bitecek.
benim yakınımda en az 3 örnek var, hatta haftaları senden de küçüktü, maşallah hepsi şu anda çok iyi, hiçbir problemleri yok, okullu bile oldular artık.
oğlunun da okula başladığı günleri okuyacağız inşallah burdan.

Ilk satirlari okurken baskasindan alinti yaptin zannettim.canim 1.5 cm acilmam var diyordun sancilarin daha da artti sonra herhalde.Allahim oglunu sana bagislasin insallah.saglikla kucagina alirsin insallah o kuvozden.biraz sabir canim.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.bu vakitte geldigine gore vardir bir hayir diycen olumlu yanlarina bak olumlu dusun canim.lutfen bizi bilgisiz birakma.ikinizde Allah a emanet olun.

Kızlar ben de nefes darlığı ve çarpıntı oluyo nabzım 108 çıktı yüksek galiba bilgisi olan varsa yazabilir mi
canım bende de sürekli oluyor

sakin kalmaya calıs mümküse soguk bir şekilde elini yüzünü yıka gögsüne falan su çarp.

birde acık havaya çık

ben de olunca böle yapıyorm.

"yasemn2014, post: 47647981, member: 671146"]Saolun kızlar inşallah normal bi durumdur[/QUOTE]
Insallah normal dir canım ama geçen bende de oldu tansiyon sınırda çıktı doktor yüksek tansiyon gebelikte çok riskli evde 2 gün olc tansiyonu ve bilgi verddemişti. Sende hemen tansiyon u olc ve asla ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…