bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sonbahari ne kadar da cok ozledigimi farkettim bugun. Dun aksam yagan yagmur bugun sabah tatli bi esinti ve serinlik getirdi tam eylul sonu ekim gibi suan hava bu sefer daha bi hasretle bekliyorum ki oglumu getirsin kasim ayi
bende de hayatım boyunca yaz biterken hep bi burukluk olmuştur bu sene yok aksine dört göz bekliyorum güzü çünkü o bana balığımı getiricek inşallah

Sonbahari ne kadar da cok ozledigimi farkettim bugun. Dun aksam yagan yagmur bugun sabah tatli bi esinti ve serinlik getirdi tam eylul sonu ekim gibi suan hava bu sefer daha bi hasretle bekliyorum ki oglumu getirsin kasim ayi
Aynen cnm bugün bura da aynı sonbahar gibi bi degsik oldm bn.kapalı havaları pek sevmem ama serinledik ya iyi oldu.bn de ayni seyi dusundm böyle havalarda gelcek ogullarimiz insallah

Rabbim evladina ve sana guc kuvvet versin eminim ki cook zor rabbim yardimcin olsun

Kizlar ya bu kasilma dedikleri tam olarak nasil oluyor? Bazen bebisim bir yerde toplaniyor karnim siklasiyor.tas gibi oluyor.kasilma boyle birsey mi acaba ?

Kizlar ya bu kasilma dedikleri tam olarak nasil oluyor? Bazen bebisim bir yerde toplaniyor karnim siklasiyor.tas gibi oluyor.kasilma boyle birsey mi acaba ?
Evrt cnm genelde oyle tarif ediliyolar ama her kasilma dogum kasilmasi degil rahmi doguma hazirlayan kasilmalar normalmis doktorum bana bir saat icinde 10 15 defa duzenli oluyosao zamn hber ver demisti

rabbim yar ve yardimcin olsun rabbim saglik sifa versin insallah annesi ona guclu oldugunu hissettirki oglun guclensin dualarimizda yer alacak butun bebeklerimiz 24+3 de masal elif dogdu sukur cok iyi 29+5 de ikiz dogdu sukur suan 4 ayliklar 26+2 de senin oglunda iyi olucak rabbim bebegini korusun ... dua ile ecmain

Ayet-el Kürsi Okunuşu

Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

Allahım gönlüne göre versin inşallah görürsün 38i stres yapma sen rahatına bak yat kalkma Can'ım

Canım ne oldu hayırdır allah korusun önemli değildir ins
saol canım dün akşamdan beri çok yoğun bi halsizlik vardı bu sabah da aynen devam etti bi de böyle ışık çakmaları falan olunca korktum allah korusun erken doğum belirtisi mi diye.. gerçi ne sancı var ne bişey işte kolumu kaldıramıcak kadar bi halsizlik.. şimdi çok şükür daha iyiyim valla ışıklar çakınca gözümün önünde bi an dedim allahım o ışık bu ışık mı geliyorum sana doğru diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…