bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
herkese günaydın.. umarım herkes iyidir arkadaşlar.. ben noldu bilmiyorum akşamdan beri yatıyorum üzerine ilaç sıkılmış hamam böceği gibi.. tansiyondandır dedim korkmuyodum ama demin yukarı yan tarafa bakarken garip bişey oldu böyle ışık çakması gibi bir sürü nokta nokta kıvılcımlar çıktı sanki çok korktum tansiyonumu ölçtüm hemen gerçi yükselmez benim tansiyon zaten ama yine de ölçtüm o da normal.. çok korktum preeklampsi belirtisi olabilir diye okumuştum bi yerlerde.. bilmiyorum allah hepimizi ve minnaklarımızı korusun.. bi geçseydi şu süreç hayırlısıyla..

Gecmis olsun tatlim net hatirlamiorum ama sanirim adaya hamileyken bu tarz seyler bende yasamistim

Gecmis olsun canim biranonce iyilesirsin ins. Ben de gun boyu vantilator karsisindayim gece de uyudugm odanin balkonu acik yatiyorum ne zaman totomda patlicak bunlar merak ediorum
Benden uyarması farz canım benım gbı crkmenı istemem ayagı mızı belim izi sıcak tutcaz

Bende o bocek gibiyim.
Isik cakmasi preklampsi belirtisimi hic duymamistim bende de oluyor oyle ama tansiyonum hep normal.benimde aclik sekerim yuksek cikti gozumu acamiyorum birazdan tokluk olcucm o kac meraktayim.
Soguk suyla elini yuzunu yika soguk meyve ye soguk su ic ayiltir seni.

Geçmiş olsun canım bu kıvılcım olayı bende migren belirtisi olarak başlar aklına kötü birşey getirme belki de sıcaklardan falan olmuştur.. Bende dün düğün için şehirdışına gğnğnblrlik gittik geldik sabahı sabah ettim bacaklarıma sürekli kramp girdi çok fenaydı hala acıyor o bacağım kaskatı kalıyor pıhtılaşma olunca korkuyorum bende bir daha bu kadar uzun yola çıkman ama arkadaşlarla olunca onlara uymak zorunda kaldık çok yoruldum

canım benim kızımda ilk olarak suyum geldi ben buna uymuyorum yani.
amin inşallah canım.Dualarımız sizinle Rabbim yardımcınız olsun meleğin biran once sağlıklı bi şekilde kuvezden çıkar inşallah annesi

Canimm allahim evladini sana bagislasin gelmek icin acele ettigi bu dunyada biranonce saglikla buyuyup annesinin kucagina kavussun ins tum kalbim dualarim sizinle

Gecmis olsun tatlim net hatirlamiorum ama sanirim adaya hamileyken bu tarz seyler bende yasamistim
peki tehlikeli bişey mi kuzucum ya bu?? gerçi abimler annem babam falan hepsi alarma geçmiş aradılar iyi geldi halsizliğim biraz gitti sanki ağlama krizine girmiştim yoksa sabah sabah..

Sonbahari ne kadar da cok ozledigimi farkettim bugun. Dun aksam yagan yagmur bugun sabah tatli bi esinti ve serinlik getirdi tam eylul sonu ekim gibi suan hava bu sefer daha bi hasretle bekliyorum ki oglumu getirsin kasim ayi
Kesinlikle katılıyorum insan rahatliyor bu havalarda sıcak hava perişan etti bizleri umarım sonbahar tez vakitte gelir bizde bebislerimize kavusurz

elimi yüzümü defalarca yıkadım.. annemlerle konuşmak ve tabii sonra oğlumun eşyaları geldi e bebekten işte ondan sonra baya düzeldim psikolojikmiş herhalde ben de şaşırdım

Kesinlikle katılıyorum insan rahatliyor bu havalarda sıcak hava perişan etti bizleri umarım sonbahar tez vakitte gelir bizde bebislerimize kavusurz
Aynen canim nefes almak zaten bizim icin iyice zorlasti bide sicak olunca hepten kotu oluyo tatile de gidemiyoruz zaten bu yaz oldukca sikici gecti

çok saol canım bak hiç migren olayını düşünmemiştim inan ödüm koptu yavruma bişey olucak diye allah hepimizin bıdıklarını korusun halsizlik bi de o çakmalar olunca başladım ağlamaya ama hakkaten bi baş ağrısı ağırlık vardı belki dediğin gibi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…