- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.421
Kızlar bende cok fena usutmusum nefes aldık ca sankı içim ezılıyor serum yedım nst sancı cıkmadı allahtan cok korkmuştum erken doğum dıye kendınıze cok dıkkat edin cereyanda kalmayın gercekten cok kotu bır durum yasamanızı istemem
Gecmis olsun canim biranonce iyilesirsin ins. Ben de gun boyu vantilator karsisindayim gece de uyudugm odanin balkonu acik yatiyorum ne zaman totomda patlicak bunlar merak ediorumKızlar bende cok fena usutmusum nefes aldık ca sankı içim ezılıyor serum yedım nst sancı cıkmadı allahtan cok korkmuştum erken doğum dıye kendınıze cok dıkkat edin cereyanda kalmayın gercekten cok kotu bır durum yasamanızı istemem
Boyle devam eder insallah son haftaya kadar.oglum 2 kilo dogdu hala zayif.kizisim tombis olur insallah :))Maşallah canım gayet iyi kilosu
Boyle devam eder insallah son haftaya kadar.oglum 2 kilo dogdu hala zayif.kizisim tombis olur insallah :))
canim gecmis olsun sukur birsey yok temiz her sey yarinda guzel haber bekliyoruz sizden insallahBörek diye hayal kurarken akşam akşam bi acile uğrayalım dedik. 1-2 saattir baskı, 5 dakika da idrara çıkma, ishal ve karında sertleşmeler başladı.. Sıra bekliyoruz
canim gecmis olsun sukur birsey yok temiz her sey yarinda guzel haber bekliyoruz sizden insallah
Yok ben Ekim'in başında ayrılmayı düşünüyorum. 34.hafta oluyor sanırsam. Aynen vaktım var geç gelsede olur. Ben mor rengini alıcım ama toz pembede çok cici.canim zaten amca kizida yapar birde ikizler gurubunda arkadas 5 tl ile yaptim diyor cok vakit almiyor dedi sende 32 de izne ayrilmicakmisin tabi uygun fiyat turkiyede 25 tl aliexpreste 5 $ dolar 3 tl galiba 15 tl dogru hesapladiysam :))) yani ugrasmaya degmez :))
Geçmiş olsun cnm. Bizde acilden şimdi geldik. Kendim için değil annem için gittik. Sanırım havuzdan mikrop kaptı ishal kusma ne ararsan var. Belkide salgın vardır. Berbat ya hastaneler, özellerde gece ultrason yok Kartal eğitim ve ar gittik. Gördüklerime daha fazla dayanamadım. Allah kimseyi düşürmesin. Çok geçmiş olsun. Sonuçların iyidir inşallah.Börek diye hayal kurarken akşam akşam bi acile uğrayalım dedik. 1-2 saattir baskı, 5 dakika da idrara çıkma, ishal ve karında sertleşmeler başladı.. Sıra bekliyoruz
Evet ama sadece babalık eğitimi ücretsizmiş. Çakallar içeriye sadece babaları alıyormuş. Annelere ayrı iki eğitim var biri doğuma hazırlık.nefes tek vs, diğeri annelik eğitimi gazdı, emzirmeydi vs öyle. Bu eğitim 90 tl diğerinde bu ay sonu belli olacakmış. Beraber gidebiliriz :)Evet o eğitimlere ben de baktım. Biz de gitmeyi düşünüyoruz hepsine. Ücretsiz olması da şahane
Çok tatlı bayıldım canım. Güle güle sağlıkla kullan inşallah.Kizlarr nasil olmus sicagini sıcagina paylasayim dedimm
Kanama oldugu icin erken dogum riskim var dun gece ki kasilmalarimda o yuzdenmis. Zaten hamileligimin basindan beri doktorun dedigi de o yondeydi erken dogum riskin var. Kortizon kullaniyoruz falan filan. Suyum gelirse ne yapmaliyim falan anlatti. Panik yok su gelir gelmez bebek gelmiyor hastaneye gidiyorum doktorumu zaten aramis oluyorum bebegi doguruyorum kuveze koyuyorlar ve bebek bu haftadan sonra dogsada saglikla kuvezde gelisim saglarmis boyle dedi. Kan gelirse mecburen ciger gelistirici ignelere baslayacakmis hastaneye yatirmak zorundaymis o zaman. Surekli yatacakmisim artik is yapmak, gezinmek, agir kaldirmak, iliski yasak. Su icicekmisim 4 5 lt kadar. Bakalim ben umutlu ve inatci bi anne olarak 38 i gormeden dogurmayacagim.Canım doktoruna gidecektin nasıl oldun
Kanama oldugu icin erken dogum riskim var dun gece ki kasilmalarimda o yuzdenmis. Zaten hamileligimin basindan beri doktorun dedigi de o yondeydi erken dogum riskin var. Kortizon kullaniyoruz falan filan. Suyum gelirse ne yapmaliyim falan anlatti. Panik yok su gelir gelmez bebek gelmiyor hastaneye gidiyorum doktorumu zaten aramis oluyorum bebegi doguruyorum kuveze koyuyorlar ve bebek bu haftadan sonra dogsada saglikla kuvezde gelisim saglarmis boyle dedi. Kan gelirse mecburen ciger gelistirici ignelere baslayacakmis hastaneye yatirmak zorundaymis o zaman. Surekli yatacakmisim artik is yapmak, gezinmek, agir kaldirmak, iliski yasak. Su icicekmisim 4 5 lt kadar. Bakalim ben umutlu ve inatci bi anne olarak 38 i gormeden dogurmayacagim.
Canim insallah durur karninda bebis.kendini 38 diye sartlama ben 36. Haftada dogurdum oğlumu maasallah 1 dk bile kuvoz e koymadilar.2.900 doğdu kilosu da normaldi.hattta nerdeyse 33. Haftada geliyodu serum ilaç 3 hafta daha durdu.33 de bile dogsa sorun olmaz dedi doktor.sen bence bol bol findik fistik badem sut yogurt gibi besin değeri yuksek gidalar al.ne olur ne olmaz.Kanama oldugu icin erken dogum riskim var dun gece ki kasilmalarimda o yuzdenmis. Zaten hamileligimin basindan beri doktorun dedigi de o yondeydi erken dogum riskin var. Kortizon kullaniyoruz falan filan. Suyum gelirse ne yapmaliyim falan anlatti. Panik yok su gelir gelmez bebek gelmiyor hastaneye gidiyorum doktorumu zaten aramis oluyorum bebegi doguruyorum kuveze koyuyorlar ve bebek bu haftadan sonra dogsada saglikla kuvezde gelisim saglarmis boyle dedi. Kan gelirse mecburen ciger gelistirici ignelere baslayacakmis hastaneye yatirmak zorundaymis o zaman. Surekli yatacakmisim artik is yapmak, gezinmek, agir kaldirmak, iliski yasak. Su icicekmisim 4 5 lt kadar. Bakalim ben umutlu ve inatci bi anne olarak 38 i gormeden dogurmayacagim.
Oglumda su geldi.sancim yoktu .gecenin bi yarisi birden su bosaldi.apar topar hastaneye gtiik ve doğum yaptim.bu sefer ki kiz bakalim nasil olcekGünaydın kisslarr
Geçen gün bişey duydum sizinle paylsym doğruu mdr acaba.erkek bebeklerde doğum.öncesi su gelirmiş.kız bebeklerde kan gelirmiş.belirti olarak sancı öncesi.Bunu daha önce duyan var mı.çevremde 3 erkek 1 kız annesi var yakın zamanda doğum yapan buna uyuyor.bende önden kan mı gelck diorum.Sanki kanı görünce daha panik olur insan.sağlıklı dogumlrmz olsn İnşallah
Canim bitanem arkadasim. Oglunu rabbim korusun tez zamanda kucagina al evine gotur sagligiyla. Yasadiklarin cok zor, bekleme surecide cok zor ama insallah bunlari oglun buyudugunde ogluna ani olarak anlaticaksin. Sen guclu bir annesin artik. Allah im yar ve yardimciniz olsun. Dualarim senin ve oglun icin.Merhaba, şuan süreci yaşayan arkadaşlarım bu kısa bir veda ... Biz sürecimizi 2 gün önceki doğumla yarım olarak tamamladık... Zorluklar vs vs bunlar sınavlar anlatıp kimseyi germek üzmek istemem. Kötüydü çok hemde... Ama yerlerin ve göklerin sahibi Rabbim neyi layık görürse hamdolsun diyorum... Oğlum 26+2 günlük dünyaya geldi. 870 gr 33 cm ... Artık sürecim çok daha zor yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi üstünde yürüyoruz meleğimle.. Dün gece ilk defa gördüm o minik can yapıştı elime ............ Tamam sizleri asla üzmek istemem. Oğlum Eyüp Emrem... Rabbim ömür verirse ben savaşa hazırım. Ne yazıp yazamıyacağımı bilemiyorum sizleri üzmek isteyeceğim son şey... Dua istiyorum oğlum için Rabbim o minik Can'ıyla uğraştırmasın hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.. Hepiniz Allah a emanetsiniz en erken 39. Haftanız olsun inşallah... Dua ile......
canım allah yar ve yardımcın olsun inan okurken tutamadım kendimi.Merhaba, şuan süreci yaşayan arkadaşlarım bu kısa bir veda ... Biz sürecimizi 2 gün önceki doğumla yarım olarak tamamladık... Zorluklar vs vs bunlar sınavlar anlatıp kimseyi germek üzmek istemem. Kötüydü çok hemde... Ama yerlerin ve göklerin sahibi Rabbim neyi layık görürse hamdolsun diyorum... Oğlum 26+2 günlük dünyaya geldi. 870 gr 33 cm ... Artık sürecim çok daha zor yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi üstünde yürüyoruz meleğimle.. Dün gece ilk defa gördüm o minik can yapıştı elime ............ Tamam sizleri asla üzmek istemem. Oğlum Eyüp Emrem... Rabbim ömür verirse ben savaşa hazırım. Ne yazıp yazamıyacağımı bilemiyorum sizleri üzmek isteyeceğim son şey... Dua istiyorum oğlum için Rabbim o minik Can'ıyla uğraştırmasın hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.. Hepiniz Allah a emanetsiniz en erken 39. Haftanız olsun inşallah... Dua ile......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?