bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyy bugun iyi ki pek girememisim muhabbet kaynamis diye basta uzulmustum ama sonra pogacalari borekleri gorunce valla siz insani yoldan cikarirsiniz Allahtan coktan disleri fircaladim simdi istesem de yiyemem
Ayyyy ama canimiz cekiyo kuzu napalim iki canluyuk biz hersey mubah pogaca da yirik bazlama da borek de

Börek diye hayal kurarken akşam akşam bi acile uğrayalım dedik. 1-2 saattir baskı, 5 dakika da idrara çıkma, ishal ve karında sertleşmeler başladı.. Sıra bekliyoruz

Canım çok geçmiş olsun. İyi haberlerle ve sağlıkla dön inşallah evine. Allah yardımcın olsun

Hevesleniyorum ya evet acele ediyrm snra mj alsam bilemedim bak smdi
Ben de alicaktim bastan canim simdi durus pozisyonlarini ogrendim burdaki konusmalardan simdi iyi ki almamisim diyorum mesela.. valla mantikli geldi bana bebislerimiz nasil rahat edecek icinde durusu kavrayisi onemli sanki bilemedim

Eve gidiyoruz. Vajinal ölçüm yaptı normal açılma yok, ishali ilaç yapmış olabilir ama 10 günde üçüncü gelişin ben seni yaptırayım şikayetlerin geçerse doktorun yarın çıkartır dedi. Muhasebe 400 yatak ücreti+500 depozito+ yapılacak işlem ücretleri dedi. Bende yatmadım sabah doktoruma göre hareket edeceğim

İyi yapmissin canim ultrasonda bi sknti gorunmediyse yatmana gerek yokmus sabah doktoruna muayeneni olur ona gore hareket edersin. Allahin izniyle de mis gibi sorunsuz donersin evine arkadasim.

İyi yapmissin canim ultrasonda bi sknti gorunmediyse yatmana gerek yokmus sabah doktoruna muayeneni olur ona gore hareket edersin. Allahin izniyle de mis gibi sorunsuz donersin evine arkadasim.

Ultrason da bişi çıksa açıklık falan zaten kalırdım ama çok şükür bişi çıkmadı birde bizim ufaklık ufaklık derken mecazen iri bi bebek sanırsam o da baskıları artırıyor.. Sağlıkla cümleten atlatalım şu günleri sağlıkla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…