bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar Baby&me diye bi marka var kullanan var mi aranız da.deterjanı ni falan
canım o e bebeğin kendi markası.. ben de en son bi seti vardı almıştım kullanan anneler falan çok memnundu nette.. hala indirimde sanırım kocaman bi set tanışma seti diye geçiyo 70 lira içinde herşey var leke çıkarıcıya kadar.. günler önce bahsettiğim ünlü pipiped de o setin ıslak mendilinden çıkmıştı hatta

Kız allah iyiliğini versin o ışık sıcak hamileilk derken ondan olmuştur cnm amann sen aklına getirme öyle şeyler bak burda hava serinledi güya ben hala ter içindeyim wantilator çalışıyor düşün hamilelik bizi yanın Ayşe yaptı

al benden de o kadar ama bu doğum bu kadar kolay olsa keşke bi sabah bi bakmışız bebiş çıkmış yanımızda :)yani nasıl anlaşılmıyo bu kasılma anlamadım gitti :/
Dogum sancilari gayet net anlasiliyor canim.onlar sureli oluyor ve regl agrisi cekiyorsun.kasiklarina agri giryor ve geciyor bu 10 dk derken 5 dk araliklarla oluyor ve git gide sure azaliyor.

sorma kuzucum ben ki adana sıcağından bu kadar dertlenmedim gerçi burası da çöööölllll mübarek tam yangın ayşe olduk

Dedigin gibi hava serinledi ama bize islemiyor yinede ter basiyo.
Gece cam acik uyuyoduk serin serin korktum esim kalkip kapatcak diye ama Allah tan kapatmadi.

Dogum sancilari gayet net anlasiliyor canim.onlar sureli oluyor ve regl agrisi cekiyorsun.kasiklarina agri giryor ve geciyor bu 10 dk derken 5 dk araliklarla oluyor ve git gide sure azaliyor.
heee iyi bari en azından anlaşılsın.. bazı arkadaşlar diyo ya hani ben sancı çekmişim ama anlamamışım diye o da ayrı bi dert yani

Geçmiş olsun canım bende bazen ishal bazen kabız oluyorum orta yolu bulamadım. Korkma bundan sonra sancılara alışcaz sanırım. Hangi hastaneye gidiyorsun canım çok fiyat çıkarmışlar.

sorma kuzucum ben ki adana sıcağından bu kadar dertlenmedim gerçi burası da çöööölllll mübarek tam yangın ayşe olduk

İşte ana olmak kolay değil derdi annem ben o zaman kaga yelli hehe derdim şimdi anlıyorum ya annemi evde bi sürü iş var ben yattım kaldım kim yapacak bunları amannn

İşte ana olmak kolay değil derdi annem ben o zaman kaga yelli hehe derdim şimdi anlıyorum ya annemi evde bi sürü iş var ben yattım kaldım kim yapacak bunları amannn
aynen canım daha bunlar karnımızın içindeyken çektiğimiz zorluklar asıl iş çıkınca başlıcak sanırsam :/ valla demin bana çok sevdiğim tonton karşı komşum süper bi tavsiye verdi bırakın size pis desinler bu dönemde evinizi de b.k götürsün isterse yeter ki sağlıkla doğurun şu çocukları dedi :)) ha sonra kızı gelip bozuk moralimi daha beter bozdu!! aaaa şişmişsin diyo bana hayır ödem de olsa normal de hamilelikte ağlamaktan gözlerim şişmişti sadece.. zevk alıyo bazı insanlar böyle kötü enerji yaymaktan

Ozansan migrendir Can'ım çünkü daha önce olmasa da hamilelikte olabiliyormuş benim normalde de olurdu ama hamilelikte arttı ve şimşek çakması arkasından halsizlik kafanı kaldıramama ve mide bulantısı buba eşlik eder.. Geçtiyse korkma rabbim bebişlerimizi korusun inşaallah...

To
Topigimizin ilk bebeği canı:)) inşallah hayata tutunacak önce annesi ve kendisi için sonra burada merakla iyi haber bekleyen teyzeleri için. Allah minik canı korusun ve sana bağışlasın inşallah. Selam ve dua ile...

evet baya geçti canım aynı belirtiler vardı.. çok saol ilgilendiğin için

al benden de o kadar ama bu doğum bu kadar kolay olsa keşke bi sabah bi bakmışız bebiş çıkmış yanımızda :)yani nasıl anlaşılmıyo bu kasılma anlamadım gitti :/
Cnm semsert oluyor baya da uzun sürüyor hemen gecmiyor ama agri sizi olmaynca kötü dusunmuyrm bn hc. panik olmuyorum o yüzden anlamicam gibime geliyo:)bnm sezeryan olcak mcbur. inşallah vaktini bekler bebis.erken olursa elim ayağıma dolaşır gece fln olursa bursaya gidilecek bi saat yol bi de

Cok gecmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…