bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bnmki de çok ilgisz hamile kaldigimdan beri kardes gibi olduk korkudan bsy yapamadık araya azcık soğukluk grdi sanki.işte de stresli hep bn onla ilgileniyorum bi kere hasta olunca ilgilendi üstume düştü o kadr

kızlar neden kardeş gibi oldunuz drunuzmu yasak koydu eskisi gibi olmasada biz daha o seviyeye gelmedik

Yok cnm anlaştık park yatak alcaz:)mntikli olduğunu anladi sadece biraz anlatmak gerekiyor ona:)

kızlar neden kardeş gibi oldunuz drunuzmu yasak koydu eskisi gibi olmasada biz daha o seviyeye gelmedik

biz bi dusuk yasadigimizdan korktuk canim bide sonra rahme dikis atildi istesekde olmazdi yani 1 subatta hamile kalmisim 20 subatta kandan ogrendik o gunden beri bi atraksiyon yok bizde

bizimde araba borcu cnm biz daha yeni evli sayılırız ilerleyen yıllarda bakalım neler olacak daha 10 aylık evliyiz. benim gezmeme laf söylerse kendine baksın o ben bu sene tatil yapmadım o yaptı :))
İlk iki sene çok gezdik bz cnm düğün borcu vardı araba alamadık hemen ama çok gezdik iyi ki de gezmisiz çocuk yokken.ama oglumuzla da var cok hayallerimiz.sen de bebsinle gezcen artik:).diyemez cnm ne dixek arabanız var evinizi de alirsnz inşallah Allah sağlık versin hepsi oluyor

Hamilelik sürecinde probiyotik alımının herhangi bir zararı olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Okumak üzere olduğunuz bu yazıda

• probiyotiklerin yararlarına,
  • fermente yiyeceklerin hamilelik dönemindeki yerine,
  • fermente yiyeceklere,
  • hamilelerin kefir içip içemeyecekleri sorusuna cevap bulacaksınız.
Canlı mikro organizmalar olan ve iyi bakteriler olarak tanımlanan probiyotikler bağırsakta doğal olarak bulunan bakterilerle eştirler.

Yapılan araştırmalar probiyotiklerin

• sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasını
  • bağışıklık sisteminin güçlenmesini
  • idrar yolu enfeksiyonlarının tedavi edilmesini
  • çocukların yemek alerjisinden korunmasını
  • çocuklarda gelişecek egzamanın önlenmesini

Evet cnm aynen bnce de yatağında yatmali bzmkinin odası yok smdilik park yatak la bzm odada yatar biraz büyüyünce zaten geçmesi lazm odasina

Canım bizim yatak odası küçük park yatağı çocuk odasına koyacaz benim orda bir yatağım var bekarlığımdan kalma dolabım şifonyerim onlar kalcak bir süre ben o odada kalcam mecburen sonra kendi odama geçecem yan yana zaten odalar

biz bi dusuk yasadigimizdan korktuk canim bide sonra rahme dikis atildi istesekde olmazdi yani 1 subatta hamile kalmisim 20 subatta kandan ogrendik o gunden beri bi atraksiyon yok bizde

hımm anladım cnm benimde başlarda kanamam oldu bir süre yapamadık ama normale dönünce sık olmasada arada atraksiyon oluyor ama nerdeeee eskisi gibi ancak doğumdan sonra artık :)

Bzm de küçük yatak odası ama bi şekilde sigdircaz o kadarlık yer var.eşim de diyor sen burda çocukla yat bn salona geçerim yok dedm sen de bizle dur zaten top atsan uyanmaz uyansa da anında horlar :)

aminn canım ben aceleci oldum çocuk konusunda aslında eşim 1 sene bekleyelim dedi de ben dedim eşşek kadarım tohumam mı kaçacam :)) bizde düğünden gelenlerle üstünede borçlanarak aldık hayır nişanlıyken arabasız olmaz vs vs diye kayın babam sizi düşünüyorum alacam size vs laflar söyeldi o zamanlarda zaten gülüp geçmiştim düğün günü paranız varmı diye sormayan adam ayy neyse geçti o günler :))

Bzm de küçük yatak odası ama bi şekilde sigdircaz o kadarlık yer var.eşim de diyor sen burda çocukla yat bn salona geçerim yok dedm sen de bizle dur zaten top atsan uyanmaz uyansa da anında horlar :)

:)) ayy benim koca anında uyanır ben çalışmayacağım için aslında kıyamıyorum birde özel sektörde çalışıyo çok yoruluyor bir süre annemle ben idare ederim sonra tek başıma ya allah diycem :))

ayy o horalama sıkıntısı bu ara benden yana ya hiç horlamayan ben hamilelikten sonra horlamaya başladım töbee önce inanmadım bi gün beni çekmiş aman allahım adama acıdım yazık garibim o ses nasıl benden çıkıyor hayret :))

Ay allahım aynı benim vahim durumum işin kötüsü annemde çok çekingendir şimdi izinsiz bişey yapmayayım diye elli kere sorar bir şeyi bozarım diye hiçbirşeyi çalıştırmaz en iyisi diyorum artık kalk kendin yap rahat et valla elinde olsa kimsenin laf etmeyeceğini bilsem tutacaksın bir kadın her işini yapacak yemek dahil sen de bebişle annen de ortalarda dolansın Dursun getir götür işlerinde

Esimde sigil cikti tatlim o yuzden tedavi oluyo bulasici degilmis hpv de tasimiyomus ama tulin hoca tedavisi bitinceye dek iliski yasak dedi

dr yasak dediyse yapcak bişey yok bende diyorum yakında yasak gelecek benim göbek iyce büyüdü ağrılarım arttı diye ay yazık acıyorumda adama töbeee neyse mecbur katlanacak :)

evet canım öyle olması gerekir zaten banada hep eşim der ne olursa olsun kimseye özelimizi anlatma vs diye ama annesini gördüğü anda başka bi adam oluyo
Ben nisanliyken bu isi bitirip nisani atacaktim aslinda babama kiyamadim dostundan cok dusmani var diye esim iyi biri ama ailesi katlanilir gibi degil simdi diyorum keske bitirseymis askta bitti sevgi de

Bende bi tek benimki böyle sanıyordum herşey gereksiz gecen 5tlye e bebeğin o paketi varya onu aldık oh be çoğu şeyi varmış burda bez almıcaz şampuan almıcaz diyo 4tane bez çıktı içinden tek yıkamalıkta şampuan

Benim öyle bi derdim yok ilk defa işe yarayacak sorunumuz :)) tüp bebek bebeğim bi sürpriz olsada şükrederim herhalde bi daha tüple uğraşmıcam diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…