bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben nisanliyken bu isi bitirip nisani atacaktim aslinda babama kiyamadim dostundan cok dusmani var diye esim iyi biri ama ailesi katlanilir gibi degil simdi diyorum keske bitirseymis askta bitti sevgi de

Ahh canım seni o kadar ii anlıyorumki bende nişanı atmayı düşündüm de benim nikahım önce olmuştu tayin için birde ben taa 20 yaşındaykende de bi nişan atmıştım 2. defa atmayı göze alamadım aslında ailem bu konuda çok destek oldular bak istemiyorsan at diye ama bende millet ne der diye bide ailesi yüzünden mi ayrılacam diye atmadım ama şimdi memnunum bak kocamdan iyki atmamışım

Benim görümcemde öyle ordan karışıyor şöyle yap böyle yap hep yattınya şimdi kalkınca başın döner elin ayağın dolaşır düşersin diyo ya bi an sen yazınca elti olabilirmiyiz diye düşündüm valla :)))

aslında en azından o bir hafta için imkanın varsa tut istersen annenlere falan da siz yorulmayın istedim falan dersin

Haha aynı valla bizde uzağız ama tel.la yetiyor sürekli nasihat verincede bizde amaaaan aynı şeyler diyip geçiyoruz kaynım nişanlıydı farklı bi memleketten kız uyanık senin ailenin olduğu şehirde yasamam dedi ve nişanı attı anladı kız müdahelenin çok olacağını akıllıymış :)

İyi yapms sin cnm bn 2 sene istemedim 2 sene olmadı yaş oldu 30. sadece lafta kalıyo bazı şeyler, aynen gecti bugün çok dertlendik güzel şeyler dusunelim:)

eltim olsaymis sen olurmusun demekki ama inan benimki seninkinden fenadir canim bi de bizimki tek erkek cok ustune dusuyolar ya bi dusuk yaptim abimin bebegi diyip diyip agladi sinirden olcektim. sonra bana baya hava atti iki cocuk dogurdum her isi yaparim agir kaldiririm masallah rahmim cok saglammis diye krizlere soktu beni. ama ahdim var bi doguruyum bak diycem benim de rahmim saglammis. ayyy bu gorumce mevzusunda cok doluyum canim yaa

Merhba kızlar nasilsnz.
Bugün pek katılamadım.İnşallah herşey yolundadr.
begumden haber yok galiba.İnşallah iyi gidiodr da ondan yazmamstr.

Kızlar bişey sorcam size benm kizcem artık tekmelemekten çok orasını burasını cikario gobegimden.göbek yamulmaya baslio.elini ayağını biyerlrni bastirio sonra geri cekio
Çok tatlı ya elhamdülillah yani
Ama eskisi gibi tekmelemio.eskiden çok tekmeliodu şimdi genelde gerilirken gibi arada tekmelio.tekmeleri de deprem gibi oluo
Acaba artık sigamio da tekmeleyemio mu diorum.gerilio mu ki içerde.sizin de böyle mi oluo.haftalar geçtikçe bu hâle mi döncez

Aynen eşim de beni cekms çok komik bacaklarimi açmışim sisko sisko nası horluyorm:)bnmki salondaki o rahatsız koltukları çok seviyor yatağa zor getiriyorum ağlarsa bebis hemen kalkar gelir o salona.çok sevdiği için koltuğu onun için daha iyi olacak o yüzden aciyamiyorum bn ona :)

Icerde biryerlerini gezdiriyor :)) kolumu bacagimi poposumu dizimi ayagimi :))

böyle insanları anlamıyorum valla ya sanki yatarak hamilelik geçiren insanlar çok bayılıyo bu duruma allah vericek böylelerine de aynı rahatsızlıktan görücekler rahimlerinin durumunu

İyi yapms sin cnm bn 2 sene istemedim 2 sene olmadı yaş oldu 30. sadece lafta kalıyo bazı şeyler, aynen gecti bugün çok dertlendik güzel şeyler dusunelim:)

Ayy öyle vallahi :)) ben 34 yaşındayım bide düşün beni çokkorktum başlarda olmazsa vs vs diye çok şükür hemen verdi rabbim.

evet yarın cuma şükür ve izne ayrılıyorum bunu düşünüp mutlu olayım tatile gidecez çok bunaldım bu ara

bende 28. haftamdayim canim gece tekmeliyo ama gunduzleri geriniyo gibi sanki eliyle ayagiyla ittiriyo gibi hissediyorum oda baya canimi acitiyo korkutuyo birden sert bi darbe geliyo noluyo ya diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…