- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.341
Ben nisanliyken bu isi bitirip nisani atacaktim aslinda babama kiyamadim dostundan cok dusmani var diye esim iyi biri ama ailesi katlanilir gibi degil simdi diyorum keske bitirseymis askta bitti sevgi de
Benim görümcemde öyle ordan karışıyor şöyle yap böyle yap hep yattınya şimdi kalkınca başın döner elin ayağın dolaşır düşersin diyo ya bi an sen yazınca elti olabilirmiyiz diye düşündüm valla :)))benim de gorumcem her iki cocugundda hic disari cikmadi 3 4 yaslarina gelene kadar simdi oglu 5 yasinda yeni gidiyo gezmlere falan banada onu ornek gosteriyolar sicakken cikilmaz sogukken cikilmaz bak hic hasta etmeden buyuttu diye marofet gibi gezip tozladiklarini anlatiyo. bende simdiye kadar yattim dogsun hemen cikicam hic eve girmicem diyorum da guluyolar insallah bebisler uslu olurlarda gezeriz valla
aslında en azından o bir hafta için imkanın varsa tut istersen annenlere falan da siz yorulmayın istedim falan dersinAy allahım aynı benim vahim durumum işin kötüsü annemde çok çekingendir şimdi izinsiz bişey yapmayayım diye elli kere sorar bir şeyi bozarım diye hiçbirşeyi çalıştırmaz en iyisi diyorum artık kalk kendin yap rahat et valla elinde olsa kimsenin laf etmeyeceğini bilsem tutacaksın bir kadın her işini yapacak yemek dahil sen de bebişle annen de ortalarda dolansın Dursun getir götür işlerinde
canım hayırdır rutin tahlillermioffffff beeeeeee muhabbetin en cafcaflı yerinde hastaneye gittik tahliller içinneyse allah kimseyi düşürmesin oraya çooookkk fena kolonya şişesiyle akraba olduk
allah yardımcın olsun canımBende bi tek benimki böyle sanıyordum herşey gereksiz gecen 5tlye e bebeğin o paketi varya onu aldık oh be çoğu şeyi varmış burda bez almıcaz şampuan almıcaz diyo 4tane bez çıktı içinden tek yıkamalıkta şampuan
Haha aynı valla bizde uzağız ama tel.la yetiyor sürekli nasihat verincede bizde amaaaan aynı şeyler diyip geçiyoruz kaynım nişanlıydı farklı bi memleketten kız uyanık senin ailenin olduğu şehirde yasamam dedi ve nişanı attı anladı kız müdahelenin çok olacağını akıllıymış :)Aynen işte Frekanslar çok farklı. O yemeyin içmeyin ev araba Alin derdinde.bz de eşimle tam tersi yiyelim içelim gezelim:)o yüzden çok sinir oluyo bize.yapcak bsy yoj ekmegimizi o vermiyo konstuguyla kalıyor bz yine bildgmizi yapiyruz uzağım ya sadece ordayken diyo.ama yakın olsak eminim başımizin etini yer.evet bu son gttigmde milleti örnek vermeler de bslamsti.hep aynı model bunlar ya 65 model mi.senin de:):)
İyi yapms sin cnm bn 2 sene istemedim 2 sene olmadı yaş oldu 30. sadece lafta kalıyo bazı şeyler, aynen gecti bugün çok dertlendik güzel şeyler dusunelim:)aminn canım ben aceleci oldum çocuk konusunda aslında eşim 1 sene bekleyelim dedi de ben dedim eşşek kadarım tohumam mı kaçacam :)) bizde düğünden gelenlerle üstünede borçlanarak aldık hayır nişanlıyken arabasız olmaz vs vs diye kayın babam sizi düşünüyorum alacam size vs laflar söyeldi o zamanlarda zaten gülüp geçmiştim düğün günü paranız varmı diye sormayan adam ayy neyse geçti o günler :))
Canım bende doğum sırasında doktor sondayla mesanemi boşaltmıştı ama herkeste yapılıyormu böyle birşey bilmiyorum..Normal dogum yapcaklar size sonda yok muhtemelen.
Sonda bana benim gibi sezeryanlilara.
Dimi @Aydede88Ikra meyra Mcada ve daha diger arkadaslar....
evet canım hani şu hafta başından beri söyleyip durdum ya anca yaptırabildikcanım hayırdır rutin tahlillermi
eltim olsaymis sen olurmusun demekki ama inan benimki seninkinden fenadir canim bi de bizimki tek erkek cok ustune dusuyolar ya bi dusuk yaptim abimin bebegi diyip diyip agladi sinirden olcektim. sonra bana baya hava atti iki cocuk dogurdum her isi yaparim agir kaldiririm masallah rahmim cok saglammis diye krizlere soktu beni. ama ahdim var bi doguruyum bak diycem benim de rahmim saglammis. ayyy bu gorumce mevzusunda cok doluyum canim yaaBenim görümcemde öyle ordan karışıyor şöyle yap böyle yap hep yattınya şimdi kalkınca başın döner elin ayağın dolaşır düşersin diyo ya bi an sen yazınca elti olabilirmiyiz diye düşündüm valla :)))
Aynen eşim de beni cekms çok komik bacaklarimi açmışim sisko sisko nası horluyorm:)bnmki salondaki o rahatsız koltukları çok seviyor yatağa zor getiriyorum ağlarsa bebis hemen kalkar gelir o salona.çok sevdiği için koltuğu onun için daha iyi olacak o yüzden aciyamiyorum bn ona :):)) ayy benim koca anında uyanır ben çalışmayacağım için aslında kıyamıyorum birde özel sektörde çalışıyo çok yoruluyor bir süre annemle ben idare ederim sonra tek başıma ya allah diycem :))
ayy o horalama sıkıntısı bu ara benden yana ya hiç horlamayan ben hamilelikten sonra horlamaya başladım töbee önce inanmadım bi gün beni çekmiş aman allahım adama acıdım yazık garibim o ses nasıl benden çıkıyor hayret :))
yine gitti mi bizim hayallerCanım bende doğum sırasında doktor sondayla mesanemi boşaltmıştı ama herkeste yapılıyormu böyle birşey bilmiyorum..
Bende de 99 ama 84 muhtemel kuzuTakvimimde 80 gun yaziyor muhtemelen 60 gun var :))
Icerde biryerlerini gezdiriyor :)) kolumu bacagimi poposumu dizimi ayagimi :))Merhba kızlar nasilsnz.
Bugün pek katılamadım.İnşallah herşey yolundadr.
begumden haber yok galiba.İnşallah iyi gidiodr da ondan yazmamstr.
Kızlar bişey sorcam size benm kizcem artık tekmelemekten çok orasını burasını cikario gobegimden.göbek yamulmaya baslio.elini ayağını biyerlrni bastirio sonra geri cekio
Çok tatlı ya elhamdülillah yani
Ama eskisi gibi tekmelemio.eskiden çok tekmeliodu şimdi genelde gerilirken gibi arada tekmelio.tekmeleri de deprem gibi oluo
Acaba artık sigamio da tekmeleyemio mu diorum.gerilio mu ki içerde.sizin de böyle mi oluo.haftalar geçtikçe bu hâle mi döncez
böyle insanları anlamıyorum valla ya sanki yatarak hamilelik geçiren insanlar çok bayılıyo bu duruma allah vericek böylelerine de aynı rahatsızlıktan görücekler rahimlerinin durumunueltim olsaymis sen olurmusun demekki ama inan benimki seninkinden fenadir canim bi de bizimki tek erkek cok ustune dusuyolar ya bi dusuk yaptim abimin bebegi diyip diyip agladi sinirden olcektim. sonra bana baya hava atti iki cocuk dogurdum her isi yaparim agir kaldiririm masallah rahmim cok saglammis diye krizlere soktu beni. ama ahdim var bi doguruyum bak diycem benim de rahmim saglammis. ayyy bu gorumce mevzusunda cok doluyum canim yaa
İyi yapms sin cnm bn 2 sene istemedim 2 sene olmadı yaş oldu 30. sadece lafta kalıyo bazı şeyler, aynen gecti bugün çok dertlendik güzel şeyler dusunelim:)
Ikizlerde dogum takvimde 7 ekim gorunuyorsa 10 eylulde doguyor canim ben biraz yuksek soyleyimde fazla dursun kizcelerim :))Icerde biryerlerini gezdiriyor :)) kolumu bacagimi poposumu dizimi ayagimi :))
Merhba kızlar nasilsnz.
Bugün pek katılamadım.İnşallah herşey yolundadr.
begumden haber yok galiba.İnşallah iyi gidiodr da ondan yazmamstr.
Kızlar bişey sorcam size benm kizcem artık tekmelemekten çok orasını burasını cikario gobegimden.göbek yamulmaya baslio.elini ayağını biyerlrni bastirio sonra geri cekio
Çok tatlı ya elhamdülillah yani
Ama eskisi gibi tekmelemio.eskiden çok tekmeliodu şimdi genelde gerilirken gibi arada tekmelio.tekmeleri de deprem gibi oluo
Acaba artık sigamio da tekmeleyemio mu diorum.gerilio mu ki içerde.sizin de böyle mi oluo.haftalar geçtikçe bu hâle mi döncez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?