bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sinirden boyle birsey yapilirmi hic.karnindaki cocugun sucu ne.ya ona zarar gelse.
Sinirlendiginde cocugunu uzmeyecek hareketlerde bulun baska sekilde sinirini atmaya calis.
Canım is yapmadan kafamı bosaltamiyorum. Bende kendime kızıyorum ama o an kendimi frenleyemiyorum. Ogluşum Allaha emanet

Uykum var ama kemiklerim öyle sızlıyor ki uyuyamiyorum canım. Belim de kopuyor.
Biraz ovaladim bende duş alsam iyi gelir mi ki?

Rahatlatr aslında cnm.banyodan sonra insanın uykusu gelir ya.özellikle bebeklrde güzel uyur.
Göbek deliginn etrafı için soyledgn renk koyulasmasi göğsümün çevresinde de var benm cnmcm.kahve rengi nokta nokta var sanki kirli gibi sutyenmn altında kalan yerler diyeblrm.normal herhalde

aaaa nasıl öyle bir şey olur ya. ben çarşamba günü gittim hemen aldım sorun olmadı. bence sistemsel olabilir ama yinede çok saçma

Günaydın güzel anneler. Sabahın ilk mesajı benden olsun bugün Bugün en sevdiğim gün, Cuma Herkese hayırlı Cumalar...

günaydın tatlı anne. bende çok severim bugünü malum aynı kaderi paylaşıyoruz :) hafta sonu gelsin artıkta dinlenelim artık. bu arada yarın centralda babalık eğitimi var. 12-15:00 arası eşimi oraya bırakıp bizde annemle odalarda ne süsler yapabiliriz ona bakacağız. sormamı istediğin bir şey varsa sorabilirim gitmişken.

aaaa nasıl öyle bir şey olur ya. ben çarşamba günü gittim hemen aldım sorun olmadı. bence sistemsel olabilir ama yinede çok saçma

Ben dün aradım ebebeki stoklarda var mı diye sistemde sorun var o yüzden şuan veremiyoruz ama stoklarımız yeterli dedi.

Titreşim özelliği var canım sallama pozisyonuna getirip ayağımda sallıyorsun kendi kendine sallananlardan değil.belki daha iyileri vardır Can'ım araştır istersen

kızlar dünden beri kasıklarımda sancı var normal mi acaba ya yürüdüğüm daha çok oluyor

Gaz ya da kabızlık problemin var mı. Bu ikisi olunca bebeğin en ufak hareketi bile bende sarsıntı yapıyor kasıklarda.
Biraz takip et kendini normal gelmezse sancı o zaman bi doktora görün istersen

Gaz ya da kabızlık problemin var mı. Bu ikisi olunca bebeğin en ufak hareketi bile bende sarsıntı yapıyor kasıklarda.
Biraz takip et kendini normal gelmezse sancı o zaman bi doktora görün istersen

gazım yada kabızlığım yok dünden beri sol tarıfımda oldu simdi iki taraflı bekliym bakm

aaaa ücretlimiymiş ?ne kadar? ben de benim kocişi gonderebilirm oraya :)

Günaydın hanımlar
Herkese iyi cumalar
Kalktığımdan beri karnım aşırı şiş patlayacam sanki ya.
Nefes alamıyorum valla.
Gunaydın :) Buara hepimizde var hava değişimi çarptı herhalde bizi boyle ben de anlamadım Gerçi benim yeni başladığım demirle alakalı gibi ama 3gündür de kabızım inşallah 1 haftayı bulmaz yine bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…