bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benmde fırladı firliick cnm üst ve sağ kısmı koptu sol alt taraf tutuo gibi.önceden Tek üst ayrilmsti iki gündür sağ tarafta gitmiş Hiç istemiyorm ya
Valla sorma canim kiyafetlerden de belli oluyormus ama napalim bantlari filan varmis galiba firlayan gobusler icin

Canım
Benim karnımda taş gibiydi ama kasılma değil üşüttüm sanırım rezene içtim yumuşadı. Doktorum önerdi şimdi bağırsak sancılarını kasılma ağrılarıyla karıştırabilirmişiz rezene iç bol bol dedi bana

Benim kuzenimde var o nerdeyse hic kullanmamis ben alicam onun ev tipi ana kucagini. Ben felc gecirmistim sol kolumda agirlik tasiyamiyorum. Benim evde kurtaricim olucak insallah.
Benim bebeğimde çok kiloluydu kucağımda taşımak imkansız hemen belim ağrıyordu gerçekten işe yarıyor

Benim kuzenimde var o nerdeyse hic kullanmamis ben alicam onun ev tipi ana kucagini. Ben felc gecirmistim sol kolumda agirlik tasiyamiyorum. Benim evde kurtaricim olucak insallah.
evet canım sana epey yardimci olabilir.
dilerim içinde çok rahat eder :)
bir sürüde modeli var hangisi
acaba hangisi en kullanislisi olur?

Gazim var biraz farkindaym ama kasiklarimda agri olunca endiselendim
Yorulmadim bugun hatta bi ara uyuyakalmisim.
Suan yatagima yattim dinleniyorum bakalim ins gecer daha cok erken zaten.diger cocuklarim gibi 30 dan sonra dogar ins.

Gazim var biraz farkindaym ama kasiklarimda agri olunca endiselendim
Yorulmadim bugun hatta bi ara uyuyakalmisim.
Suan yatagima yattim dinleniyorum bakalim ins gecer daha cok erken zaten.diger cocuklarim gibi 30 dan sonra dogar ins.
benim de bazen sertlesiyo ama uzun süreli olmuyo.. sen daha bi farklı oldugunu hissedersen doktorunla gorusursunuz canım. geçmiş olsun dinlen bakalım biraz.
belki farketmeden kendjni yordugundan oluyodur.

Yok canım bir yere gitsek hep eşim taşıyordu benim hemen kollarım belim ağrıyordu kiloma faydası olmadı
O bel agrisi cok kotu zaten ben su doktorun verdigi bel hareketimi yapmaya baslayayim madem daha da ertelemeden zaten fitik vardi bende 2 senedir iyi gidiyordum ama dogumda hocbir hareketimi yapamadim henuz agrimaya baslamadan guclenebildigi kadar guclensin beller

Çok geçmiş olsun canım bende fıtık yok ama biraz ayakta kalsam belim ağrıyor özellikle doğumdan sonra daha çok ağrımaya başladı...hareketi varsa yap canım ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…