bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende kendi tukuruguyle boğulan cinslerdenim. geçen gece bi gıcık yaptı aynı senin gibi okdur oksur uyutMadi.. şu icmekten fayda etmiyo..sicak bişey icsen belki iyi gelir tatlim
Ay cok gicik bisey esim hasta mi olcaksin diyo ama aniden basladi cozemedim

Çok geçmiş olsun canım bende fıtık yok ama biraz ayakta kalsam belim ağrıyor özellikle doğumdan sonra daha çok ağrımaya başladı...hareketi varsa yap canım ihmal etme
Sagol canim
Normalde var da canim gebelikte yapilacak cinsten hareket degil bir kismi yuzukoyun uzaniyorsun ya da mekik hareketi gibi hareketleri var.. bir donem kiloluydum kilolaninca cikmisti o dert de. spor yapip hareketleri duzenli yapinca ve fazla kiloyu verince bel cevresi de kuvvetlenmisti agrim kalmamisti ama simdi dikkat etmek lazim bir doktora sormak lazim gebelikte ne tip harwketleri var diye.. aslinda 10insandan 8inde varmis fitik ama kimi farkediyormus kimi farketmiyormus ..

Ben konusuyorum canim kendisi yeni taburcu oldu bebek hastanede durumu stabil simdilik
inşallah bebeği de
Ay cok gicik bisey esim hasta mi olcaksin diyo ama aniden basladi cozemedim
yok yaa allah korusun hasta falan olmazsin.iyi düşün sen l..
öksürük bi süre sonra karnını agritiyo insanın..çok gıcık.. biraz sıcak bişeyler iç bakalım boğazın yumuşasın

Dikkat et canım bebişinin şimdi ve doğduktan sonra sana ihtiyacı olacak biz önlem alalım zaten Allah'a emanetiz

Hayırlı geceler canlar
Bugün sinirden evin her köşesini süpürdüm sildim tuvaleti banyoya çamaşır suyuyla iyice yikadim hizimi alamadım kışlık konserve taze fasulye yaptım ardından da mutfağı elden geçirdim. Su an belim kopuyor ve tüm kemiklerim sızlıyor uyuyamiyorum ağridan. Kafamı kirasim var

Acaba bi parol icsem ağrılarım biraz hafiflermi ki kizlar?

Aynen cnm.bende kucağa alismamasi için istiorm.o zaman otomatik sallanan alınması bile işe yarama ihtimali yüksek.

Elektrikli ana kucaginin kolik bebeklere cok iyi geldigini duydum ins bizim bebelerde oyle bi durum olmaz olursa o zaman almayi dusunurum sanirim. Ben de hakim degilim urunlere ve ozelliklerine

Öyle diolar cnm.müzik de var onlara uygun rahatlatıcı.bende kolik ihtimaline karşın elektrkli alayım Allah korusun inşallah olmaz da olursa da o işi de görmüş olur.
Söyle de bi durum var cnm.bebekler sonradan alindgnda bazen yatmak istemiolar.ondan ben doğmadan almak istiyrm.doğduğu gibi koymak istiorm İnşallah.Bi arkadsm doğumdan bikaç ay sonra almış.bebeği çok sevmemiş.

Ben kızımda kullandım canım 7,8aylık olana kadar ..hiç kucak istemiyordu çok rahatlıktı nereye gitsem yanında götürüyordum işimi hallediyordum buydu bizimki

Biliyrm cnm bu modeli.otomatik ayarlı sallanio mu cnm bu da.iş falan yapcak oldummu bi hareketlilik olur oyalanir Die otomatik elektrikli olmasını istiyrm

Bu ev tipi ana kucaklarindan mutlaka al diyo bir sürü arkadaşım.. bikaç kişi kullanmadım dedi sadece.

Kullanamaynlr belki bebek bikaç aylık oldktn sonra alanlrdr cnm.ben o sebeple doğmadan almayı düşünüyorum.doğduğu gibi inşallah Ona yatrmak istiyrm gündüzleri.

Valla sorma canim kiyafetlerden de belli oluyormus ama napalim bantlari filan varmis galiba firlayan gobusler icin

Hadi ya bantlar iyiyms arastralm bari dışardan gorulmesin gıcık oluyrm neden portluo ki sanki.Hiç hoşuma gitmio psikolojmi bozmak derecede yani sağlık açısından bi sıkıntı yok dimi.Hem bizim hem bebek açısından

Bende akşamüstü girdim mutfağa 10.30 a kadar hiç oturmadm desem yeri.topuklrm mahvoldu.ayaklrm pert.sağolsun eşim azıcık ovaladı ama bana 10 seans lazım.dediğin gibi o kadar yorgundm uyuyamadm hâlâ.
Parol etki eder mi bilemedm de cnm bişeyler okusana uykunu getirr hemen.
Geçmiş sayflri okuyrm ben hemen uykum gelio :)

Uykum var ama kemiklerim öyle sızlıyor ki uyuyamiyorum canım. Belim de kopuyor.
Biraz ovaladim bende duş alsam iyi gelir mi ki?

Sinirden boyle birsey yapilirmi hic.karnindaki cocugun sucu ne.ya ona zarar gelse.
Sinirlendiginde cocugunu uzmeyecek hareketlerde bulun baska sekilde sinirini atmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…