bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
aaaa ücretlimiymiş ?ne kadar? ben de benim kocişi gonderebilirm oraya :)

yok canım babalarınki ücretsiz. ben bir kaç hafta önce kaydını yaptırdım. hemen ara istersen hastaneyi pınar hanım diye bir bayan ilgileniyor, kesin yer vardır. ^.^ öğrensinler tabi ya.

kızlar günaydın bir şey sorcam size instagramdan alışveriş yapan varmı hiç aranızda çok güzel astronotlar var carters marka 75 lira peluş içi dışı polar bi emin olupta karar veremedik belki aranızda alış veriş yapan vardır

günaydın... bende almak istiyorum ama kış gelsin bebişim doğduktan sonraya erteledim. şimdi ilk öncelikli olanları alayım diyorum. daha ateş ölçeri var, reflü yastığı var, var da var :)

Günaydın hanımlar
Herkese iyi cumalar
Kalktığımdan beri karnım aşırı şiş patlayacam sanki ya.
Nefes alamıyorum valla.

günaydın. bende de yemek yedikten sonra oluyor iki gram bir şey yedikten sonra oluyorum oburix gibi :) sanırım artık beişlerimiz de büyüdüğü için bize yer kalmadı.

yok canım babalarınki ücretsiz. ben bir kaç hafta önce kaydını yaptırdım. hemen ara istersen hastaneyi pınar hanım diye bir bayan ilgileniyor, kesin yer vardır. ^.^ öğrensinler tabi ya.
Aaaa olur valla canım once bir benimkine sorayım şimdi baktım gebe eğitimi de veriyorlarmış ama cumaları gerçi son aylarda da gidebilirim eğitimleri devam ediyormuş takvimde O ücretli mi acaba bişey yazmamışlar oraya mail attım bilgi verirmisiniz diye bakalım ne diyecekler Çok güzel oldu bu canım valla çok sağol

şöyle ki ben geçenlerde bayağı mailleştim hastane ile. annelik eğitimi var bir de doğuma hazırlık ve nefes teknikleri bu ikiside ücretli ve hafta sonu. nefes eğitimi ve doğum olan bu ay sonu netleşecek tekrar görüşelim dediler. diğeri ise 90TL gibi bir şey söylediler. hafta içi olanlar ücretlimi ücretsizmi onu hiç bilmiyorum. eğer ücretsiz ise doğum iznine ekim başı çıkıcam bende seve seve giderim ^.^

Ben de kullandim ana kucagi ama iyi ki de para vermemisim.oğlum 4. Ayda tek tarafli dönmeye baslayinca anakucagi yalan oldu.kemerini bagliyodum.bu sefer de donemiyorum diye agliyordu.bu sefer oto koltuk +puset tarzi aldim.oturma yeri gayet geniş.hem arabada hem evde kullanirim.dönmeye baslayinca da sadece oto koltuğu olarak devam ederim

Ada nin atesi var kizlar surup verdim dusurmeye calisiyorum baska bi belirti de yok buyuk azilari mi cikiyo yoksa hasta mi anlayamadim

Bana iyot testi yaptırmadan verdi hamilelerin alması gerekir bütün hamilelerin dedi. Tiroid hastası değilim ama hamilelikte bebek bizden kullanıyor tüketiyor diye tiroid hapı da kullanıyorum 37 mg ( 50 liğin 3/4 ünü )

Bütün gece mide Ağrısiyla uğraştım kizlarr aglicaktimm üşütüyormuyum napiyorum anlamadım ama cok zor bi geceydi şuan bile biraz agriyo ütüyle sıcak havlu yaptı esim sabaha karşı iyi gelmiş öyle uyumuşum

geçmiş olsun cnm.. Benimde midemden asit geliyor boğazıma 3-5 gündür her gün olmaya başladı özellikle geceleri yatarken çok zorluk çekiyorum

Kızlar bana Sosyal hizmetlerden msj geldi az önce... Süt kartınızı dağıtım merkezlerimizden alın diye... Süt kartı ne işe yarıyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…