bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım senin yaşın daha 33 falan diil mi 40ını geçen insana hamilelik hakkaten zor olur o da imkansız diil yani zor.. boşver insanların laflarını.. bi de senin ikinci evladın olucak ne güzel şimdi aynı heyecanı bi daha yaşıcaksın.. o hantallık da bence sıcaklardandır vallahi bırak öyle ayrıntılı bebek alışverişini ben manav alışverişini bile yapmıyorum hepsini eşim getiriyo.. hoş ben hamilelikten önce de pek yapmazdım eşim yapardı ama neyse kopnumuz bu diil :)) bak ne diycem netten yapsana alışverişi valla ben %90 ını netten yaptım bebek alışverişinin

Bu ana kucaklari elektirikli ve pilli olandan almak lazim sade pilli olan var pil dayanmaz ve ne kadar gucu yeterki pilin

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/prego-4030-sky-elektrikli-pilli-ana-kucagi-yeni-228069876#product-detail

benim şirkette özlük işinden aldığım bilgiye göre 32 . hafta doldurulduğunda izine ayrılma hakkına sahip oluyorsun. bende 32+0 zannediyordum ama 1 haftanın dolması gerekiyormuş :/
Canım 32+0'da çıkabiliyorsun. Zaten 32 hafta dolmuş oluyor o Zaman.
Devlet memuruyum ben de, bizde daha bu hafta arkadaş 32+0'da başlattı iznini.

Canım 32+0'da çıkabiliyorsun. Zaten 32 hafta dolmuş oluyor o Zaman.
Devlet memuruyum ben de, bizde daha bu hafta arkadaş 32+0'da başlattı iznini.

yani benimde bildiğim öyleydi ama bizim ik bana öyle söylemedi bu özel sektör bir değişik gerçekten :) teşekkür ederim.

oyle bende almak istiyorum aslinda. travel sistem bebek arabalarinin yaninda satiliyo ya tam incelemedim ama onlar araba koltugu seklinde de arabaya monte edilebiliyor mudur
Travel sistemleri bilmiyorum canim.ben sadece pjset aldim.oğlundan vardi bebek arabamiz

Ayyy bosver kalsin zaten dogum aninda zor tahamul ediliyo onlara bide shower off aman kalsin

Ay ben adaya aldim kullanamadim kuzum oylece duruyodu simdi aradim taradim yok kim bilir nereye sokusturdum bide mavi almistim kime peskes cektim aceba neyse olmadi yine minik mont alirim oglusuma
Tuh bulsan masraf olmazdi ne guzel annesi olsun dedigin gibi olmadi bi mont alirsin kisin doktora gidip gelcek kuzular

Aynen canim.oğlum 1 ay erken doğdu.kuvoz e girecek mi girmicek mi akciğeri gelişti mi yok hemen sarilik oldu.emme refleksi gelişmiş mi.kilosu az aman kilo alsin.ay erken doğum çok telasli.

Abowww bacım noldu sana:) içinden canlı bomba cıkmış relaxxxx:)

Hadi yaaa ben de samsundayim:))) kirazlikta gezmedigim yer kalmadi, lovelet, bebisko bebe hepsine baktim, en makul bebisko bebe geldi bana. Yarin ya da 2 gun icinde falan yeni kampanya baslayacakmis canim, bilgin olsun.
Canim bende samsundayim.ne kampanyası.mobilya mi giysi.mi

Bizde durum aynı değişen bişi yok adam ay şu olsa demeden dayıyo siparişi Allahı var marketlikse de hemen gidiyo şimdi ama. Bi dur bi canım ceksin naz yapayım demi yoook anında söylüyo ki benim hedef tahtam olmadın çok çakal çoook:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…