bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar anca gelebildim eve. Oğlum iyi çok şükür 870 gr olmuş kollarımız biraz uzun çıktı. Birde benim oğlan karnımda oturur pozisyonda duruyomuş kızlar ters olduğunu biliyordum sıpanın zaten de bildiğin oturuyodu ağır abi yaa Oğlumda durumlar bu kızlar
Kardiyoloji sonuçlarını aldıktan sonra da neredeyse ağlayacaktım. Hayatımın şokunu yaşadım desem yeridir kalp kapağımda çökme varmış çarpıntılarım ve halsizliğimin sonucu buymuş...doğumdan 4 ay sonra tekrar eko çekilecek ve sızıntı var mı diye bakılacak. Gerekirse ömür boyu kalp ilacı kullanabilirmişim kendi doktorumun da onayıyla kalp ilacı ve coraspin kullanmaya başlıyorum inanın hala şoktayım anneme de yalan söyledim tansiyon düşüklüğü yapıyormuş böyle diye sevindi kadıncağız da bak birşeyin yokmuş diye

kıııııııııızzzzzzzzzz noldu benden habersiz bişey mi dönüyo ben korku filmlerini küçükken yüzümü ellerimle kapatıp parmak aralarından izlemiş insanım hem korkarım hem okurum

Ahahahaha sen aynı bana benziyon ya aynı bende böyleyim hem tırsarım hem bakarım. Ama o hikayeyi teğet geçtim. Genital bölge agdam vardı. Hemde aylardır jiletin üstüne ilk kez
Bana bugünlük bu kadar trajedi yeter dedim okumadım ama meraktanda catlıyorum :)

benimki de getirir ama söylemeden getirmio meselemiz o

Sen yapıcan heralde baby shower

Naynn bacım hiç işim olmaz. Kendimi haylıyamıyorum ben. O hazırlığı yapacagım sürede yürürüm! Yoga yaparım daha eyi. Azimliyim catır catır dogurcam beybi yok ortada ne showeriymiş. Dogsun zaten hergün yapacak showerini he hediye almak almak isteyen zati alır gelir.

Gecmis olsun canim acil sifalar dilerim

Ben oda almadim.oglumda da almadim.zaten en az 18 ay yaninda yatmali.oğlumu da 19 aylik ayirdim yanimdan.3 yasina doğru da tam bir oda takimi aldim.3 yasinda bile düştü birkac kez karyoladan

Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra iyice bi tetkik ettir kalbini. Bebişine de maşallah

aynen bende halka filmindeki çocuk gibi gözlerimi açmış ekranda yazıyı okudum. dizi gibi valla, tırsttımmı hayır :) hala kararım baki. bu sebeple korku filmlerine devam
kıııııııııızzzzzzzzzz bulamadım gitti iyice meraklandım nasıl bi doğum bu alien mi çıkmış kadının içinden neee

Ben oda almadim.oglumda da almadim.zaten en az 18 ay yaninda yatmali.oğlumu da 19 aylik ayirdim yanimdan.3 yasina doğru da tam bir oda takimi aldim.3 yasinda bile düştü birkac kez karyoladan
Karyola tehlikeli dedigin gibi ama benimki yere sifir dusme ihtimali yok canim bise olmaz o yuzden

Evet ya o yüzden sizi ayrıntılı takibe aldım aldıklarınızı bol bol paylaşın bende fikir edineyim bir iki saat önce son mesajı yazdıktan sonra kanepede uyumuş kalmışım yeni uyandın çok fena ağırlık var düşün artık ya sorma sinir oluyorum eşim de dedi deseydin ya sen kaç yaşındasın diye dedi hem ben ilk çocuğumu 26 yaşında doğurdum çok istedik ama ikinci olmadı iki tane kaybım var 4 yıl bekledik bu bebeği bu bana söylenir mi hem yaşım 40 bile olsa yine oğlum kardeşsiz kalmasın diye isterdim dediğin gibi bende sıcaklardan olduğunu düşünüyorum birde kan pıhtılaşması var bende sanırım o yüzden böyleyim

Ah canimmm...neyse ki iyilermis.bir ara da ben anlatirim dogumu.normal doğumdan korkanlar için mükemmel rahatlatici bir hikaye..

@Antihindistancevizi[/USER] de samsunda :) hangi hastaneye gidiyorsun sen canim?
Ben mobilya icin lovelette bi kac yere baktim hep ucuk meblaglar o yuzden komple bi oda almaktan vazgectim parca parca cozuyorum canim.
Canim ben buyuk anadolu Bulent Surucu ye gidiyorum, siz kime gidiyosunuz?[/QUOTE]
Ben de samsundayim.liman hastanesi ipek hanima gidiyorum

Haha deli mi ne hamileliğin kolay olduğu yaşmı varmış
Tam deli benim çok psikolojimi bozuyor diye hamile olduğumu bile üç ay sonra söyledim bu arkadaşa sinir oldum ama dün söylediklerine sana inat üçüncüyü yapcam diyorum tlf kapattıktan sonra 35. Doğum günü hediyesi olarak ay çok sinir oldum ya

Valla dogru diyorsun ayyy benimkiler daha tatillerinden kendi istanbuldaki evlerine donmek istemiyor mayistan beri yoklar dogurunca donecekler herhalde istanbula ben de derim ozaman bak bebisim bayan ve bay tanimoyoruzlar da gelmis diye yat kalk dua et annenlere canim ornek aile valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…