bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

canim kan sulandirici igneyse normal dogurmanda sakinca olmuyo brn hem coraspirin hemde clexan 6000lik kullaniyorum 32. haftada hap kesilcek ama igne doguma kadar bi sorun teskil etmez dedi doktorum senin doktorun olmaz mi nkrmal dogum demisti ki. birde ben hamileyken ameliyat oldum onda bile igneyi bi gun omcesinde kestim hapi bi hafta oncesinde kesmisti

Karyola tehlikeli dedigin gibi ama benimki yere sifir dusme ihtimali yok canim bise olmaz o yuzden
yok canım bizim ki çocuk odasının karyolası...bazaya geçirmedim ben oğlumu.bazalar daha da yüksek.çocuk odası karyolaları baya bodur oluyor.ama çocuk 2 yaşına doğru beşikten de bıkıyor.mecbur karyolaya geçiş yapıyorsun.rahat hareket edemediği için.ben 2 yıl bile belki yatılmayacak beşiklere dünyanın parasının verilmesine üzülüyorum.

Ne sinir oluyon ya. Bırak fesatı boşversene. Boşveremiyosan çak ağzının ortasına bitane geç git. İnsanlar ne garip ya. Sanane lan sanane dogurcagım zamanı da sen mi secicen.

Ben de samsundayim.liman hastanesi ipek hanima gidiyorum
İpek hanimdan memnun musun canim?[/QUOTE]
çok büyük beklentilerim yok doktorlardan yaaa.gerekli bilgiyi veriyo.ultrasondan bakıyor.şikayetlerin var mı diye soruyor.ayda 1 kez gidiyorum.bu kadar.belkii 2. olduğu için ben biraz rahatım.güleryüzlü insana kendini rahat hissettiriyor.kasmıyosun.

İpek hanimdan memnun musun canim?
çok büyük beklentilerim yok doktorlardan yaaa.gerekli bilgiyi veriyo.ultrasondan bakıyor.şikayetlerin var mı diye soruyor.ayda 1 kez gidiyorum.bu kadar.belkii 2. olduğu için ben biraz rahatım.güleryüzlü insana kendini rahat hissettiriyor.kasmıyosun.[/QUOTE]
Ben de ona gidiyordum da son 2 muayeneme baskasina gittim cok ilgisiz geldi bana. İcmem gereken ilac var mi deyince evet deyip recete yazdi. Seker yuklemesini unuttu aa yapmadik mi sana dedi ben sorunca. Hasta olmustum kanda enfeksiyon vardi yazistik ertesi gun yanina gittim hic hatirlamiyor falan bu tarz seyler rahatsiz etti ama kalben ben de seviyordum kendisini sahsen

urashaa tezeeeeeee avuçlan yediğimizin resmidir bu hikaye balım ilk başlarda kadının donunu toplamadan çataldan ebeye sarılması sıralarında falan gülüyorum böyle mal mal aanaaaaammm sonlara doğru korku filmi gibi damar yolu açıyolar sonda bir hafta takılı....ama ne farkettim biliyo musunuz?? evet kendi yaşıcağım zorluklardan çekiniyorum tabii ki ama eninde sonunda çocuk çıkar diye düşünürdüm hep çıkmayabiliyomuş demek ki işte bu korkunç ıkınmayı becerememek nedir yaaa ilk defa duydum ya benimki de vakumluk olursa heeeeehhh nur topu gibi yeni bi korkum oldu

Bacım üçtür açıyom okucam ama kalpten gitmiim die okumadım. Burda milletin başının etini yiyom olmuyo kardeşimi arıyom onu yiyiom o da olmuyo bi ablam var doguralı 24 yıl olmus onu yiyom. Off o yüzden okumuycammm ama dayanamıommm

Ne sinir oluyon ya. Bırak fesatı boşversene. Boşveremiyosan çak ağzının ortasına bitane geç git. İnsanlar ne garip ya. Sanane lan sanane dogurcagım zamanı da sen mi secicen.
Aynen öyle hayır söyleyen 20 li yaşlarda olsa anlıcam ama olmuş zaten 35

Yok kuzum ya çok şükür sonunda güzel bir doğum olmuş ben özetleyeyim normal doğumda baya zorlanmış ebeler falan üstüne çıkmış doğurtmak için kaburgasını kırmış son anda vakumla doğum yapmış çok sağlıklı bir kızı var.. Her normal doğum risklidir olabilir yani ama tabi sezeryan da risklidir ya allah deyip dualarla gitçez doğuma rabbim kimseyi o yolda koymasın şükür sağlık ilerledi bi çaresi bulunuyor

Can'ım bence bu durumda doktorun uyanık olup Bebek kanala girmeden sezeryana almalı benim öyle oldu 9 cm açılmayla hastaneye gittim normal doğuma hazırlandım nst ye bağlandım ki birde baktılar bebeğin kalp atışları duruyor aralarında fısıldaşmalar başladı ben yüzlerine bakıp dudak okuyorum bebeği kaybediyoruz diyorlar anladım sonra durum değişti anneyi kaybediyoruz dediler doktoru çağırdılar ki benim Bebek geliyordu başı baya yaklaşmıştı sakın ıkınma dedi doktor bebeği geriye itip sezeryana aldılar uyandığımda odada oğlumun çığlıkları vardı bebeği yanıma yatırdılar görüyorum duyuyorum ama hala Bebek yaşıyor mu oğlum yaşıyor mu diye saatlerce sayıklamışım.. Hiç korkma ve doktorun normalde ısrarcı olmadan gerekirse sezeryana almayı bilsin yeter

balmey im bidenem bal böceğim şeyhim müdiridi olduğum oğluşuna maşallah sana da çok geçmiş olsun balım. doğum ola hayrola sonrasında sıkı bir muayene inş atlatırsın bitanem ..
Sağol canımmm inşallah atlatırım. Şimdi bile çarpıntım var ne menem birşeymiş ki bu doğru düzgün nefes alamıyorum

Can'lar bu arada ben iki gün önce devlete kontrole gittim hafif kaşıntım vardı oğlum 900 gr çıktı ve ultrason kağıdında doğum tarihi 11 kasım yazıyordu sanırım kilosu öne geçince böyle oldu ay çok Mutlu oldum inşaallah ele gelecek en az 3500 gr doğar ilk oğlum öyle doğmuştu

Ben de ona gidiyordum da son 2 muayeneme baskasina gittim cok ilgisiz geldi bana. İcmem gereken ilac var mi deyince evet deyip recete yazdi. Seker yuklemesini unuttu aa yapmadik mi sana dedi ben sorunca. Hasta olmustum kanda enfeksiyon vardi yazistik ertesi gun yanina gittim hic hatirlamiyor falan bu tarz seyler rahatsiz etti ama kalben ben de seviyordum kendisini sahsen[/QUOTE]
şimdi kime gidiyorsun canım...

Sağol canımmm inşallah atlatırım. Şimdi bile çarpıntım var ne menem birşeymiş ki bu doğru düzgün nefes alamıyorum
Can'ım seni takip ediyorum hep şükür ki farketmişsiniz ben biraz önce anlatmıştım kalp rahatsızlığımı doktora gitmeme rağmen farketmediler sen iyisin normal doğum yaparsın dediler allah korusun Masada kalıyordum kalp kapakçığımda daralma var direk sezeryan olmam gerekiyormuş taşıkardi oluyorum sürekli birde pıhtılaşma var ömür boyu coraspirin kullanıyorum.. Rabbim şifa versin cümlemize

Bizim oglan demet akalin sevecek ankara havasina kipirdamadi bile demo yu dayadim karnima kiprasti valla
Vay bakarmısın delikanlıya bu arada aklında olsun anne karnında dinlediği müziği doğduktan sonra dinletirsen sakinleşiyor oğlumda bizzat uyguladım ama bunda daha birşey dinletmedim garibime

Mozart dinlettim adaya bi poka yaramadi hanimefendi attira attira ankara havasi oynuyo
Oğlumun da ilk öğrendiği şarkı anlaranın bağları pek meşhurdu o yıllarda birde anneannesi hacıya gittiğinde Medine'nin yolları taştan sen çıkardın beni baştan diye oynardı kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…