bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
şimdi kime gidiyorsun canım...[/QUOTE]
Medicalparkta safiye gence gidiyorum canim hem hemen evimin asagisi diye tercih ettim yoksa ipek hanimla devam edebilirdim

Sana okuma demstik yaaaa buraya yazmadm da içimden dedm ahahaha.cnm herkesin süreci farklı ama emin ol ne yaşarsan yasa o bebeği görünce hepsi hiç yaşanmamış gibi olcak bundan emin ol.

Çok güzel fiyatı ne kadar?
E bebekte 399 tatlım, biz hemen hemen herşeyi ebebekten aldık, beğeniyorum takip ediyorum indirime girince alıyorum ama bu inatla inmedi fiyatı.. Bakalım belki daha uygun bişey alırım yada en son bi tek bu kaldı büyük alacağımız, bunu da accık pahalısından alırız artık benzer şeyler görürsek yada indirim görürsek haberleşelim

KIZLAR GÖĞÜSLERİMDEN SÜT GELİYO NORMAL Mİ SABAH KALKTIĞIMDA TİŞÖRTÜM IPISLAKTI
Benim 22. Haftadan beri ara ara geliyor ama damla şeklinde.. Doktor normal olduğunu söyledi.. Ama kesinlikle ama kesinlikle sıkma oynama elleme dedi hatta ayıptır söylemesi kocana da elletme, boşa hormonları tetikleniyomuş daha çok geliyomuş.. Ben sadece ıslak pamukla silip atlet tişört değiştiriyorum, dışarı çıkarken de göğüs pedi yada peçete koyuyorum sütyen içine.. İnşallah kuzular doğunca da böyle sıkıntısız gelir

Larus cnmcm bak ne buldum.fisher price n modelleri eve fiyatlri da iyi gibi.Başka sitelrde nasıl bilmiorm.Sadece bu sitede mi böyle bilmiorm.aklında olsun cnmcm oyuncakalisveris .com sitenn adı

Güzel görünüyolar canım evet, ama bi gidip bi mağazada görmem lazım, internetten alsam bile önce bi ellemek lazım, o yüzden nerelerde var araştırayım ben

Cnm bn 32+6 diye okudum nette.32.haftanın dolması gerekiyorms
canım 32+0'da zaten 32 dolmuş oluyor 32+1 olunca 33. hafta içinde oluyoruz ya zaten.
benim arkadaşım daha bu hafta 32+0'da doğum iznini başlattı, devletteyiz yani.
doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta.
istersek 37. haftaya kadar da çalışabiliriz.
32. haftada çalışabilir raporu almak lazım ona da.

Hiç bilemiyrm cnmcm.pil yetiodr demekki ama benm bildim yani gorduklrmde genelde ikisi de var hem elektrk Hem pil.alırken konuşmak lazım.Herkes kullanio memnun sıkıntı olmaz zannediyrm

hahahaha ay sorma benimki de diokı hamılelıkle ilgli hç bisydn eksik kalmazsn karli bisi olunca istemem diosun dio

A Askina eskiya Can'ım bende öğretmenin TaeYang bilgisi doğru bende öyle hatırlıyorum 32+0 dedikmi izni hakediyoruz 4 yıl öncede öyle yapmıştım şimdide değişen birşey yok bildiğim kadarıyla ...allahım o günleri göstersin inşallah yalnız sıkıntı şurda bugün bende kontrole gittim benim manyak doktorlardan birine dedim ki 1 eylülde rapor Aalıcam 10 gün birde Bayram'dan sonra 5 gün alıcam olmaz dedi ..Ozaman 1 aylık verirsiniz dedim gene olmaz dedi sağlık bakanlığı sağlık ocaklarına hastanelere bu malum olaylardan dolayı yazı yollamış hastanede yatış yapmadan memura rapar vermeyin diye ...yalan rapor istemişim gibi hissettim hala her hafta proluton iğne vuruyorlar progestan 400 lük içiyorum ... Belim tutulmul siyatik ilermiş ..1o dakka yürüsem çocuk elini dışarı çıkaracak doğurdum doğuracam şimdi suyun akacak gibi hissediyorum riskim yoksa niye evham yaptıryorsunuz riskim varsa niye rapor vermiyorsunuz dimi ama rapor yok dedi uyuz oldum

Slm kizlar bn ftm sydi kullanici adimi degistrdim

Alacagim bebek cantasi kalmamis
Bende Bu nu siparis ettim lakin olculer konusunda kafam karisti sizce nasil cok büyük istemiyorum sizce ideal mi olculer kiz da gzl duruyo normal gibi ama bilemedim risk aldimm

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-19-00-43-46-1.webp
    28 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2016-08-19-17-48-20-1.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 48
canım o olay doğru maalesef, çok baskı var, rapor yok.
arkadaşımın düşük riski vardı, kaldı ki kendisi de asistan hekim ve yoğun çalışıyor, ona rağmen devam etti, rapor vermediler.
devam etseydi yatıracaklardı hastaneye.
yine onun bir arkadaşı düşün riskinden dolayı rapor olmadığı için yatmış.
onların da yapacağı pek bişey yok ohal'den dolayı şu sırlar.

Kizlar buarada astronottan falan bahsetmissiniz ben kozmonot almistim e bebek in net sitesinden cok kalin tam kislik karda oturt bana misin demez
Canim ben buna bayildim ya cok guzel ama ne kadarlik almamz gerekir sadece bir kis giyebilir sanrm sonra kucuk gelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…