bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ben buna bayildim ya cok guzel ama ne kadarlik almamz gerekir sadece bir kis giyebilir sanrm sonra kucuk gelr
3-6 ay aldim ben canim evet 1 kis giyer gibi kalibi kucuk degil buyuk aslinda ama araya yaz giydiginden 1 yasinda olur cocuk kullanma ihtimali yok ama cok tatliss baska monta gerek yok

Amin canimm hersey guzel olacak ins kaynanalari gorumceleri takmayin kafaniza en guzel gunlerinize golge dusurmus olursunuz cok guzel gecicek hersey psikolojinizi guzele hazirlayin balim
Buyuk bi hevesle hazirlaniyorum bu defa kursagimda birakamiycak mendebur

3-6 ay aldim ben canim evet 1 kis giyer gibi kalibi kucuk degil buyuk aslinda ama araya yaz giydiginden 1 yasinda olur cocuk kullanma ihtimali yok ama cok tatliss baska monta gerek yok
Anca dger cocuklarmda giyer die dusunursem alabilirim yoksa bilmiorum ama tabi bole biseyde almak lazm dedgn gbi illaki dktra falan gtcez

balmey canım çok geçmiş olsun... dogumdan sonra tam bi kontrole tedavini olursun tatlım..
ewet canım bende 0.6 kullanıyorum yanındada coraspirin... aspirin benimde 32-34 arası kesilecek.. normal doğum konusunda pek ısrarcı değilim doğrusu.. Çünkü normal doğum beklersek önceden kesicez igneyi ne kadar zamanda doğum başlar bilmedigimiz den. pek riske atmak istemiyo sanırım doktorum.. bilmiyorumki.
Buyuk bi hevesle hazirlaniyorum bu defa kursagimda birakamiycak mendebur
izin verme kız sinir etmesine...
hic umursama en güzel cevap o olur

Bende bu gun canta baktim ebatlari konusunda bende kararsizim elimize alinca anca anlariz geri iade edliomu olmazsa bakarsin begenmezsen iade edrsin http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...****&scxid=14489-145818-2357-0#product-detail bende bu cantayi begendim ama kararsizim seninkinin fiyati ne kadar

Cook gecmis olsun cnm ins dogumdzn sonra birseyin kalmaz duzelirdin

Kizlar Nilke hastanede erken dogum tehdidi varmis lutfen hepimiz dua edelim cok uzgunum agliyorum bende onunla birlikte Allahim lutfen bu topikten baska erken dogum cikmasin lutfen

Ayy inanmiyorum yaa Allahım ne olur bebisi gelmesin daha cok erken rabbim yardimcisi olsun Allahim ikisede saglikli bi sekilde evlerine geri dönsünler off kizlar BegumBB de equita nin bebegide sag saglim evlerine doner su cuma gununun yüzü suyu hürmetine insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…