bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm buguj ogrtmn sitesinde gördüm kalkms o rapor vermemek.kardeşim de ogrtmn hatta o da aradı abla kalkms dedi

Onlardami erken dogum Allahim sen koru ins saglikli bi sekilde skntisiz kucaklarina alirlar

Ama bayram izni oluyor 32+6 da almam sıkıntı olurmu ki?

Onlardami erken dogum Allahim sen koru ins saglikli bi sekilde skntisiz kucaklarina alirlar

Hatrladigim kadariyla BegumBB sanciyla hastaneye gitmisti daha haber yok equita nin bebegi dogdu hastanede yanlisim varsa duzeltin kizlar hepside saglikli bi sekilde evine doner ins

Ebayden siparis verdim 20 30 gune gelir en gec 30 £ seninkinin ebati ne kadar bn baktim goremedim ay cok tirsiyorum ya kucucuk bisey gelirse elime iade de yokgaliba ta cinde

Kizlar Nilke hastanede erken dogum tehdidi varmis lutfen hepimiz dua edelim cok uzgunum agliyorum bende onunla birlikte Allahim lutfen bu topikten baska erken dogum cikmasin lutfen
Ya inan gergin aklımdaydı Nilke kuzum ya çok üzüldüm rabbim yardımcısı olsun hemen duaya başlıyorum inşaallah ah güzelim benim ya herşey yolıba girsin nolur bize haber ver olur mu bi gelişme olursa

Evet bende hiç rastlamadım inşaallah kötü birşey yoktur sadece burdan takip etmek yeterli gelmiyor haber alamayınca çok kötü oluyoruz buna bir çözüm bulmalıyız... Nilke ankarada yaşıyordu değil mi keşke en azından aynı şehirde yaşayanlar birbirleriyle irtibata geçsin bize haber versinler of allahım sen yardım et kuzular anne karnında iki ay daha Dursun en az

1 saat once irtibatim kesildi canim malesef bende haber alamiyorum

1 saat once irtibatim kesildi canim malesef bende haber alamiyorum
Tlf yok değil mi canım keşke olaydı çünkü internet zor durumlarda kullanılmıyor haber alırsan mutlaka yaz olur mu senden haber bekliyoruz allahım güzel bir sabaha uyandırsın bizi inşaallah düşünemiyorum bile bizimle aynıydı gebeliği

Evet seninle gunu gunune ayni canim telefonu yok olsa 100 defa arardim hangi hastsne oldugunu tam hatirlamiyorum hastaneyi arayacaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…