bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Öğretmen arkadaşlar niye hemen ize cikmayi dusunuyorsunuz.34-35 e kadar falanda mi calisamazsiniz.bence rapor haklarinizi önden değil sondan kullanan.ben ilçeye gidiş geliş yapiyorum her gün 80 km.ama hemen izne ayrilmayi yada rapor almaya düşünmüyorum.ne kadar calisirsam kardir.sonunda raporlarimi kullanicam.zaten 2 hafta seminer.sonra da bayram.doğru düzgün calismicaz bile

Insallah 34 gorursun bu bile yeter canim Nilke ecmain

Son düzenleme:
Valla o sitede yazmio bn daha siprs vermdm baska stelere bi bakim

Kahverengili ilk begndigim kalmamisti sana tavsiyem hem sirt cantasi hem kolda tasinacak arabaniza asila bilen cantalara bak cok daha kullanisli olur

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-06-22-05-48-1.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2016-08-19-18-51-42-1.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 26
Izni haketsek de sisteme giris yapmalari gerwkiyor doktorlarin 35.hafta uygundur ya da 32.haftadan sonra uygundur diye yani saglik raporu yazmak zorunda bir tek duydugum kadari ile sistemden yazilabiliyormus raporlar arastirmak lazim

Forumdan epey kopmuşum. Nilke Allah yardımcın olsun. İnşallah bebişin 37. Haftaya kadar bekler ve sağlıcakla alırsın kucağına.
BegumBB de mi sorun yaşadı anlamadım. Sayfa çok geçince okuyarak yetisememisim. Allah korusun bizleri ve tüm hamişleri. Vaktini bekletsin.

Branşın ne Can'ım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…