bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlaaaaaaaaaarrrr çok maceralı bi kaç saat geçirdim geçen haftaki arka balkon temizleme maceramdan sonra ön balkonuma ikindi operasyonu düzenledim!! evet çünkü çok afedersiniz kuşlar randevu evine çevirdi benim balkonları!!! ya arkadaş daha bi yavru grubu yeni uçucak öbür şerefsizler iş pişiriyo tövvbeeee ay sinirlerim boşaldı haydaaaaaa kaç tane daha yumurta arka balkondaki kuş edepliydi geçti hayvan karşı balkona baktı ordan bana ben de hafiften 3.5 atsam da temizledim balkonumu 1.5 saatte ama ön balkondaki öyle miiiii tam yelloz çıktı ayyyyy tam dalıyorum böyle haldur huldur temizlliğe pııırrrr geliyo tepeme vallahi gagalıcekti beni erken doğum yapıcaktım az kaldı ödüm oynadı defalarca kuş cinsinden komple nefret ettim kendi balkonuma çıkamadım dostlar kuş cennetinde yok be bu kadar kuş boku eldivenlerle bi bim poşeti kuş pisliği attım tam istediğim gibi olmadı camlara hiç giremedim ama yarın eşimi korkuluk gibi balkona dikip ben de huzurla camlarımı silmeyi planlıyorum son olarak bu kadar güvercinin yaşadığı yetmedi beslendiği bi memlekette o balkon demirlerini dümdüz yapmak yerine barok mimari esintileriyle bezeli kıvrımlı modeller yapan müteaahit mimar o demirler ............. tamam sakinim

Önüne gelen ilk doktor yapıyor doğum için yattğında ebesi didisi çok eğlenicüz
hayır doğumda zaten allah ne verdiyse onu biliyorum da bu çatı muayenesi için dediydim.. şimdi sancıyla utanma sıkılma kalmaz ama sancı yokken ben nasıl açıciiim hadi açtım oraya parmak mı giricek hadi girdi kimin parmağı hadi dr un parmağı diyelim kaç boğum kafamda deli sorular

Süpriz olsun

Geçmiş olsun canım tansiyonun yükseliyor mu ve nabzın kaç atıyor bendede çarpıntı oluyo

Yok kuzum sen böyle yerlere yazma bak böyle şeyleri bir site aç kendine oyuncu anne Nermin gibi yaz bunları onun kadar fenomen olursun eminim ben

Csnım daha detaylı bilgi verebılırmısın hangı avmlerde istanbulda :)

Cok sagol canim soyleyeyim druma bnim ilk bebegim kasilma fln pek ayırt edemiyorum bazen sertlesiyo karnim ama neden bilmiyorum

benimde ilk canim bende bisey olcak diye cok korkuyorum bisey oldumu hemen doktoru arayip fakulteye gidiyorum. sertlesme bendede oldu bi kac kez de bebegin pozisyonundan dediler 10 dakikada bir agri ve sertlesme olursa o kasilmaymis

En zor dogum yapacakda benim sanirim birak sporu yuruyuse bile cikmiorum anca evdeim

Kizlar sinirden agliyorum agda yaparken tam vajen girisinde kucuk bi et gibi bisey gordum esimde sigil tedavisi oluyo gerci aylardir yanasmadi yasakli cunku ama bulastirdin bulastirdin senden nefret ediyorum diye agla agla icim cikti ( sigil mi degil mi onu da bilmiyorum ) sonuc olarak pazartesi saat 14:30 a randevu aldim oglumun alisverisi de boylelikle iptal oldu muayne parasi vericem cunku umarim korktugum gibi degildir kizlar yoksa esimi bu sinirle bosarim

Sakin ol canım ya iyice bak bakalım siğil değil sivilce falan dır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…