bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam pambıklar ^.^ hastaneden geldik eşimi şu anlattığım babalık eğitimine götürdüm :):) kaçar maçar nemelazım. Şimdi geldik eve öğrendiklerini anlatıyor gitmesek daha mı iyiyiydi acep? :) güzel bir eğitim olmuş. Izine ayrılınca Ekim'de cumaları gebelik eğitimleride oluyormuş ücretsiz ona kesin gitmek istiyorum. Istanbulda olan annişler kozyatağı central hospital hep beraber gidelim.

İyide ekimde gebelik bitiyo niye gidiyos

Ben bebek bakım onarım egitimi gördüm ona gidesim var eşli de gidiliyomuş:)

Kızlar Nilke ye nolduuuuuu offf.... equita erken mi doğum yaptı. ... son haberler ne ben persembeden beri giremedim... neler olmuş ya.Allahım bebislerimize ve bizlere sağlık ver Rabbim...

Kizceler eylül bebislerinin cicileri den geliyorumm bizde boyle bi konu acalim
Burda konusunca cok karman corman oluyo ne dersiniz acalim mi hem fikir olir hem morel olur
Ikra meyra
Evet bende bakıyorum her gün yaptıklarını aldıklarını paylasiyolarr bizde yapsak hem fıkır olur hepimiz icin bnmde aklımla geçmişti bu

Kızlar Nilke ye nolduuuuuu offf.... equita erken mi doğum yaptı. ... son haberler ne ben persembeden beri giremedim... neler olmuş ya.Allahım bebislerimize ve bizlere sağlık ver Rabbim...

Canım seni de çok merak ettik neyse ki telefon mağduru olup girememişsin. Nilke dün yatmış serum veriyorlarmış ciğer geliştirici iğneleri yapılmış. Equita eve çıkmış yavrusunun durumu stabilmiş inşallah sağlıkla büyüyüp iyi haberlerini alacağız

Bu arada ben medical park a gittim sancı olduğunda ve kızlar kesinlikle memnun kalmadım . ..çok kararsızim...eski doktorum çok net hemen herseyi paylaşan biriydi..... evet kafa çapı yüzünden sorun yaşadım onunla ve doktor değiştirme kararı almıştım. ...Şimdi eski doktorumun sıcaklığını mumla arıyorum. ... 5 dk sürmedi ultrason ile baktığı yeni doktorun... ağzından cimbizla laf alınan ve ilgisiz bir doktor....Bir sonraki randevuya medical parkta Vedat Uluğ diye bir Dr var onu deneyeceğim yada eski doktoruma döneceğim. ... Medical Park Ayşe Merve Biçer pek met edildiği gibi değil. ... Karataş hastanesinin 2 katı para verip ilgisizlik de hastane geneli diz boyu... Elektrik alamadım pek.

Amin cnm.bilmiyrm nolcak hiç bitmediler genç kızligimdan beri maalesef.Bi daha kesilmeden araya ameliyat girmeden 2.coxuk istyrm inşallah bu evladm biraz büyüyünce. İnşallah nasip eder Allah 2.yi de bu evladımi da.
İnşallah canım Allah hayırlısıyla nasip eder bu hastalıklar da hep imtihan işte

Kizlar e bebekte hamilelere özgü kampanya mi var? Varsa bilgi verir misiniz acil :)

Kizlar e bebekte hamilelere özgü kampanya mi var? Varsa bilgi verir misiniz acil :)

Ankara İstanbul ve izmirde belli mağazalarda tanışma paketi var 7 ay ve üzeri hamilelere 5 lira paket. Biz dün akşam aldık. Birde ben mağaza da dolanırken hastane çıkışlarında da indirim vardı 5li çıkışı 11.95 e aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…