bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne guzel agustos annelerinin nerdeyse tamami dogurmus gunu dolmus cogunun eylul anneleri de 36 38 haftalardalar ekim anneleri 34 lerdeler sonrada biz Allahim nolur hayirlisiyla nasip et nolurr cok heveslemdim samki ilk kez anne olcam

Bende ay ay takip ediyorum bi ara Haziran Temmuz anneleri derken Eylül annelerine geldi sıra

Doğum Kasım'da değilimi yawww? :) yani erken falan gelmezse. Ekim de evde olcam zaten başında falan olursa gidebilirim. urashaa hem sen benden ileridesin sana geç olur tabi anniş.

Geçm
Canim kusura bakmayın telefon bozuldu giremedim anca yaptırdık. Sizleri de telaşa verdim.Sancı durumum düzeldi. Enfeksiyon kaynaklı olmuş.evde dinleniyorum.
geçmiş olsun, bir an görünce üzüldüm. Artık sonlara geldikçe dahada dikkat etmeliyiz. Dinlen canım ha gayret az kaldı. Sabredip bol bol dua edicez.

Evet bende bakıyorum her gün yaptıklarını aldıklarını paylasiyolarr bizde yapsak hem fıkır olur hepimiz icin bnmde aklımla geçmişti bu

Burda paylastigimizda ordan baska konu giriyo muhabbet bolunuyo burda yine devam edip orda aldiklarimizi paylasirsak fikirler alirsak daha verimli oluruz birbirimize nacizane fikrimm

Magnezyum eksikligindemi oluyo ki
24 une kan vercem dr söylerim neden agriyo diye

ben kan tahlili vermedim ama doktoruma kramo ve agrilar cok oluyor diyince verdi zaten internetten de baya baktim kramplara agrilara magnezyum veriyolarmis konus doktorunla buyuk ihtimal veriri canim kasilmalari falanda onluyomus oyle yaziyodu

Sen çatı muayenesinde doktorun akrabalarını saymaya başlarsan karnı yarık kervanına katılırsın canım. Kasımın ilk haftası olur biter merak etme. Olduda bitti maşallah
öyle mi diyosun bacım :/ gonulll cüğümün dün tavsiye ettiği hangisiydi kız epidural sezaryan mı epidural normal miydi?? normaliydi sanırım onu olurum belki.. bişi sorucam bu çatı muayenesini dr mu yapıyo asistanı mı ya da ebe falan mı?? bi de çok açıktan sorucam ama el mi sokuyolar napıyolar

Arkadaşlar aramızda bursada olup medicabil oktay beye giden varmı ben doktor değiştirmeyi düşünuyorum oktay beye geçmek istiyorum

Önüne gelen ilk doktor yapıyor doğum için yattğında ebesi didisi çok eğlenicüz

ben kan tahlili vermedim ama doktoruma kramo ve agrilar cok oluyor diyince verdi zaten internetten de baya baktim kramplara agrilara magnezyum veriyolarmis konus doktorunla buyuk ihtimal veriri canim kasilmalari falanda onluyomus oyle yaziyodu

Cok sagol canim soyleyeyim druma bnim ilk bebegim kasilma fln pek ayırt edemiyorum bazen sertlesiyo karnim ama neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…