bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nefret ediyorum esimden onu hic affetmem onun yuzundense kuzum hamile hamile bana bu illeti de bulastirdiysa
Geçmiş olsun canm Aynen siğil çok sorun olusturmaz diyebliyorum tedavini olursun fıstık dert etme canım sadece dogum seklini etkiliyor diyebiliyorum işte siğil varsa normal doğum istemez doktorlar diye Sen bir doktoruna danış canım tekrar geçmiş olsun

urashaa canım ne sporu yapıyorsun ? Ben de istiyorum link vs varsa paylaşırmısın? Ben bir-1,5 saat yürüyorum haftanın 5 gunu onun dışında bir şey yapamadım.. Bel vs. kuvvetlendirmek istiyorum ağrılarım başladı iyice

Özellikle lohusa kulodu diye bir külot almadim.biraz büyük al sezeryan olursan dikislerine gelmesin.ben normal yaptim bi beden büyük aldim sorun olmadi

Spor yapmanizi takdir edip ayakta alkisliyorumm haftanin bigunu bile normal tempoda dahi yurumuyorum nolcak benim bu halim

Zaten sezaryen mecburi ada dan dolayi ama ben ona 1000 kere dedim tedavini ol diye 3 yil sonra olmaya basladi o surecte de demekki bana bulasmis ve gormemisiz

Kızlar ya ılk bır ay ıçın neler lazım bebege kıyafet olarak neler alıyorsunuz.çok alıp kalsın ıstemıyorum az olup eksıklık de cekmek ıstemıyorum deneyimli anneler kısa kol çıtçıtlı,uzun kol cıtcıtlı, patıklı alt kacar tane almalı

Beybişkom 3 trimester yogası yapıyorum birde yürüyorum günde 5 km falan. Youtube den 3 trimester yogası yaz balım bir cok link var.

Bugün yürüyüşü biraz abartmışım

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar az evvel yürüyüşe çıktım caddede. Şalkınbakkal jokerde acaip bi indirime denk geldim her 300 tl alışverişe (ama puset oto koltugu anakucagı parkyayak vs) 120 tl indirim vardi. Mamas papas armadillo flip xt yi aldım cıktım 2100 tl arabanın fiyatı ama pazartesi günü 840 tl hediye çekim olacak. Ona da maxi cosi adaptör ve diger eksikleri falan alıcam oh miss :) araba işimizi de hallettik.

because of you babyjem setimizi de anca aldım balım takımladık oglanların bicibici setini

Bir müslin battaniye, 6 müslin agız bezi, bir emzirme önlüğü avent in cam 120 ml lik biberonunu lansinoh gögüs kremimi hepsini indirimli indirimli aldım ohh mis oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…