bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim bu saatlerde acayip gaz sancım olmaya başladı onun dışında da iki gündür kızcem bir yere toplanıyor orada ne yapıyorsa artık içimde sanki bir anaconda var :) ilk hamilelik olunca demekki böyle oluyor.

Ben gelim de oraya kuzum bol bol yururuz beraber.[/QUOTE]
Ahaha aynen kuzum bana umut kaynagisin ama benim bu usengeclikle zor gibi surda 2-3 haftaya totomu zor kaldiririm ben

Ohh super olmus sen tamamlamissin herseyi canimm gule gule kullanin

Sigil değildir belki dur hemen. Zaten yaklasmiyorsa nasıl olacak hem. Bi git doktora da ondan sonra. Strese sokma bebişini.

Ahaha aynen kuzum bana umut kaynagisin ama benim bu usengeclikle zor gibi surda 2-3 haftaya totomu zor kaldiririm ben
Kuzum ben bilmem kuaforunu de calicam. Hem totonu gelir kazirim ki hihhh.[/QUOTE]
Sen gel kuzu atakum oryantasyon surecini en hizli sekilde tamamlariz kuaforudur osudur busudur no problem

Bnde arayayım varsa giderim artık sansa tanışma paketi dıye gecıyor dımı

Evet. Girişte Bi tane daha var büyük tanışma paketi o değil. Arka tarafta bebek arabalarının olduğu yerde bölüm var sorunca yönlediriyorlar orada kimliğinle kaydını alıp paketini veriyorlar.

Kızlar karnım cok kaşınıyor herkes Kasıma iz kalır diyorda olucem vallahı yaa buna bı cozum ykmukiiiiiii

Kaşınma çatlak habercisi beybi :/ bol bol nemlendir. çatlak kremi kullanıyorsun değil mi? Kullanmıyorsan hemen git iyi bir catlak kremi al, yada badem yağı, bebe yağı hindistan cevizi yagı falan kullan banyolardan sonra gece yatmadan sabah kalkınca bol bol sür

Tesekkur ederim canim, burda yoktu malesef 5 liralik paket 44 tl ye hastane cikisi aldim, 110 tl den dusmus. 3 tane hastane cikisi oldu artik baska da almiycam.

Tesekkur ederim canim, burda yoktu malesef 5 liralik paket 44 tl ye hastane cikisi aldim, 110 tl den dusmus. 3 tane hastane cikisi oldu artik baska da almiycam.

Bende gördüm onu ama bende battaniye sayısı olduğu için onu değil de 11.95e olan 5li hastane çıkışını aldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…