bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağol canımm kusura bakmayın yazlıktayım sürekli giremiyorum nete önce ekg istedi doktor canım sonra da eko ile bakarız dedi. Ultrason cihazı gibi oda onunla gördü. Hatta bana da gösterdi kaçak olduğu zaman yeşil gözüküyor ekranda kapakçığın etrafı bende beloc zoc 25mg ve coraspin kullanıyorum canım ama hergün içmem gerekiyormuş benim. Doğumdan 4 ay sonra da tekrar eko ile bakılmalı dedi kardiyoloji doktoru. Ona göre kesin teşhis konuşacakmış. Doktoruma göre sıkıntı yok ya da bana rahat davranıyormuş gibi geldi canım. Doğumdan 10gün önce keseriz coraspini birşey olmaz dedi. Doğum şekliyle ilgili birşey söylemedi

Son düzenleme:
Kizlar hastane için pijama takimi alican da uzun kollu mu alayim kisa mi bilemedim.oğlum tam.kadim sonu soğukta doğdu.uzun kolluydu herşey.bunda tam.asiri da sogumuyo ama.gecelik almicam.sicaklar bitmis oluyo.dogumdan sinra acayip usume geliyo.kicini basini toplayamiyosum yataktan inerken cikarken.

Benim dogumum kasım başı ama ben yine,de uzun kollu alacağım çünkü çok üşüyen bir tipimdir zaten doğumdan çıkınca üşünüyormus hele sezaryen olursa ameliyattan çıkınca insan donuyor resmen. Bence uzun kollu daha uygun olur önümüz de kış neticede :)

Kizlar okuyorum 2-3 gündür doğumdan doğum korkusundan bahsediyorsunuz hep. Bende inanılmaz bir rahatlık var hiç korkmuyorum hatta bir an evvel o gün gelsin o duyguyu tadayim istiyorum. Sonuç olarak korksakta herkes nasıl doguruyorsa bizde öyle doguracagiz bir de her şey gibi o da bir gün de olup bitecek gözünüzde büyütmeyin bence sonucunu düşünün rahatlayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…