bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende çok üşüyen bi tipim...
bi de gecelik hiç rahat edemem diye düşünüyorum.. pijama aliyim diyorum nasıl yapıcam karar veremedim.. daha kendimle ilgili ihtiyaçlari almaya baslamadim

He yaaa şu Gaziantep üzdü haberlere bakarım.
Bende dün gece tam yatmaya hazırlanırken gördüm kendimi tutamadım ağladım çok canım sıkıldı tüm gece uyuyamadim. Rabbim tüm terör örgütlerini kahreylesin. Yüzlerce insanın cAni yandi. Bazen diyorum böyle bir dünyaya çocuk getirmek ne kadar mantıklı diye. Rabbim evlatlarimizi vatanımızı milletimizi muhafaza etsin.

bende çok üşüyen bi tipim...
bi de gecelik hiç rahat edemem diye düşünüyorum.. pijama aliyim diyorum nasıl yapıcam karar veremedim.. daha kendimle ilgili ihtiyaçlari almaya baslamadim
Bende hem pijama hem gecelik alacağım ama gecelikle pek rahat edebilecegimi sanmıyorum sonrasında da pek kullanmam aslında ama alıp almama konusunda kararsız kaldım. Normal doğum olursa gecelik daha rahat diyorlar ama bilemedim

benim ilk doğumum normaldi.Gecelik almadim iki takım pijama aldım ikitane de sadece alt pijama aldım.simdi yine öyle yapacağım.Gecelikle üşürsünüz bence doğumdan sonra insan acaip üşüyor ve bi o kadar da soğuk soğuk terliyor.Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Âmin

Kızlar emzik hakkında ne düşünüyorsunuz. Emzige alistirmali miyiz bebisleri?

Birde süt pompası muhakkak alınması gerekenler arasında mi? Bebek emdiği sürece pompaya ihtiyaç var mi? Sanki bebek doğduktan sonra duruma göre alınması daha mantıklı gibi geliyor bana.

Sizler ne düşünüyorsunuz

Bende pijama takımı alayım o zaman. Zaten gecelik kullanmak gibi bir adetim yok pek. Sadece bi hastanede giymek içinde almayim

Bende de küçük küçük çıkmaya başladı malesef

Emzik ben almadım kullanmayı düşünmüyorum ama pompayı bende merak ediyorum

ayni fikirdeyim bende rahat edemem gecelikle...
kimisi gecelik kimisi pijama diyo bende tercigimi pijamadan yana kullanicam
arkadaşlarımın bi cogu emzik kurtarıcı muhakkak alıştır diyo..bende denerim sanırım..
süt pompasini ille al al dediler bana.. ama bikaç arkadaşım alma biz aldık hiç ihtiyaç olmadı dediler.. sen alican markayı modeli belirle baktın ihtiyaç oluyo hemen alırsınız dediler.. bende öyle yapıcam modelini belirlicem..eşime söyledim. Eğer lazimm olursa alıp gelirsin dedim.

pompaya ne zaman ihtiyac olursa o zaman alirsin tatlim belki sutun hemen gelicek sen alicak olursan medella pompa tavsiye ederim ama dogduktan sonra al derim duruma gore birde lansinoh krem alin meme uclarini kremleyin catlak yara olmuyormus bebegimiz emerken canim bilginize

Kizlar ya sirt ve kaburga agrilarim olmaya basladi benimde gece kaburga agrilarimdan saat 2 ydi ancak uyuyildim yaa
Bende tüm gece yan yatmaya çalıştığım için sirtim sabah çok ağrıyor. Sırt üstü yatabilsem hemen geçecek sanki. Artık sırtını dayamak için koltuğa transfer olacağım yatakta desteksiz sabahları hep agriyla uyanıyorum. Yastikta koyuyorum ama yine de ağrıyor

Nilke e canim nasil oldun umarim.iyisin en azinda 34 haftayi goreceksin insallah rabbim sizi korusun... ecmain

Canım o kremi alıp şimdiden başlamak daha iyi duydum. Artık son 2 aya giriyoruz ben de en,kısa zamanda alıp başlayacağım. Şimdiden göğüs uçların çok aciyor zaten. Bir arkadaşım doğum cantana bir tane de soğan koy emzirmeden önce hemen soğanı kesip suyunu sürün hiç yara olmaz dedi. O da aklımda
Bir de ayva çekirdeğini suya koyup jel,kıvamına gelince onu sürmekte çok iyi geliyormuş. Hepsini deniycem valla

Emzik bende vermem diyordum ama çoğu kişi emzik vermezsen çok zorlanırsin falan dedi benim de kafam karıştı.
Benim eşim bebekken bırakmamış emziği üst dişleri v şeklinde canım ben o yüzden vermek istemiyorum kimisi emziksiz durmaz diyo kimisi hiç gerek yok ben hiç vermedim diyo

Kullanıyorum bıoil ve Johnson baby yah her banyo sanrası deme yaa korkutma benıııı

Benim eşim bebekken bırakmamış emziği üst dişleri v şeklinde canım ben o yüzden vermek istemiyorum kimisi emziksiz durmaz diyo kimisi hiç gerek yok ben hiç vermedim diyo
Verilmiş olsa bile en fazla 2 yaşına kadr verilmeliymis sonrasında dış ve damak yapısını bozabiliyormus evet ama bir de damak yapısına uygun kaliteli emziklerin hiç bir zararı yok diyenlerde var çok kafam karışık bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…