bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Cnm bende emzik vermeyi dusunmuodm ama yurtdışında yaşayan bi arkdsm.burda doğar doğmaz bebeğe emzik veriolar emme kuvveti hemen oluşsun Die.Anne emzirene kadar emziği veriolarms bile.kendiside bebeğine vermemsti çok zorlanms.Beni resmen emzik gibi kullanio dedi.mutlaka ver dio.bende vermeyi düşünüyorm açıkçası.aventn yenidogan için olan emziğini düşünüyrm.
Süt sağma mk.ile ilgili de enson bi yazı okudum.mutlaka alın.bikaç kıyafet eksik alın ama alın yazım ama cevremde kaç tane arkadaşın bebeklri yaşına girecek hep emzirdiler ve hiçte ihtiyaç hissetmediler.ben calismiyrm zaten.evdeym.sütümüz de geldktn sonra sıkıntı olmaz inşallah.Olur da Allah korusun bebek ememez süt gelmez o zaman düşünürm artık.

Evet artık emzikler çok gelişmiş aventinkiler çok iyi çocuk kendisi emziğin ucunu emmediği sürece sorun olmaz ama bilmiyorum bende çok kararsız kaldım en iyisi hiç bulaşmayım dedim hangi emziği sevecek oda belli değil çünkü

Emzik bende vermem diyordum ama çoğu kişi emzik vermezsen çok zorlanırsin falan dedi benim de kafam karıştı.
Ben 2 cocugumda da emzik kullanmadim.cok daha rahat gecti.cocugu memeden ayirmak icin ugraaiyosun birde emzik icin ugrasiyorun cocugun psikolojisi alt ust oluyor.emzigide kolay kolay birakamiyor cocuk.bazi cocuklarin konusmasini etkiliyor.kizimla arasinda sadece gun farki olan cocuk hala konusmuyor anne bile demiyor desen yeri.kizim artik cumle kurmaya basliyor yavas yavas 21 aylik suan.
Emzik anneye kalmis bir durum.

Bende aventin iyi olduğunu okuyorum 2lisi 38 tl dedi geçen eczanede bunu hemen hemen tutmayan bebek yok genelde tutmayan bebekler bile bu emzigi tutuyor dedi.
Valla canım bi arkadaşım da vermeyenler genelde çok zorlanıyor çocuk annenin memesini emzik niyetine kullanıyor sürekli kucakta memede olmak istiyor dedi benimde gözüm korktu açıkçası

Bende bunların aynilarini duydum herkes bir şey diyor. Annemde ben size verdim ne dış ne damak yapınız bozuldu ne konuşmanızı etkiledi her seyi o kadar ince eleyip sık dokuma kızım diyor. Hak vermiyor da değilim valla çok titizleniyoruz şimdiki anneler olarak

Kızıma kullanmadım ben emziği.Ama net kararını ver ona gore davran çünkü ilk gun verdin verdin sonra almıyor bidiklar.Pompaya da gerek duymamıştım çoğu arkadaşın dediği gibi sen markayı belirle ihtiyaç olursa hemen alır eşin.Buarada kızlar benim göğüs ucum ilk basta hic yoktu denecek kadardı. kızım emmekte zorlandı ebeler falan yardım etti hatta esim gece gece silikon göğüs ucu aradı kızımı 1 hafta falan onla emzirdim sonra cıktı zaten..Simdi her ihtimale karşı yine alacam aslında kızım yeteri kadar çıkarttı ama ne okur ne olmaz

Olsun anne memesi emsin hic olamzsa faydasi var.cocuklarimda emerdi benim ama 2 sinde de cok sukur hastalik nedir bilmem.ek gidaya gecince anne memesine cok saldirmiyorlar.

Bende iki yastikla yatiyom yukseltiyom biraz ama yinede zor oluyo

Geçmiş olsun canım. Kesinlikle normal doğum yapma bence. Birde benim doktorum 9. Ay beloc kesmemiz gerekir suyunu azaltır dedi. İyi bi doktor araştır tatlım iyi birine git bence. Rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…