bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

30 32 aksamdan beri agzından eksik olmuyo. Lütfen hedefi yükseltip en azından bi 36 ya cıkarır mıyız acaba:) merak etme annesi.. Akıllı bir kız o, senin rahmin arada nazlansa bile kızın sıkı sıkı tutuncak ve şu sıcaklarım geçmesini bekleyecek bu sıcaklarda deli mi dogsun :) Sen kalbini ferah tutttt Daha 2 ay içerde o :)

Mcada alp_se beybilerinizden en guzel haberleri alip donun ins
yaren92 canim bebisini gormussun masallah sabah sabah moral olmustur. Su olayina da cok takma diger muayenende normal seviyeye inmis olur ins canim

İnşallah canım aslında ayrıntılı yapan Prof demişti ama bu haftaya kadar normal dediler ama karnım normalden büyük. Şimdi doğum katında ebe de haftadan büyük görünüyosun dedi su fazla dedim dikkat et ayakta kalma suyun aniden gelebilir dedi. Çünkü bende farkındayım ayakta olduğum an baskı çok fazla

Canım güzel haberlerle dön inşallah : )

Erken dogum riskinin temel sebebi suyun fazla olmasi olabilir okumustum biyerlerde ama kontrol altinda tutulabilir kuzum 39. Haftaya kadar fazla suyla dogumu bekleyen var kendine ve beslenmene cok dikkat etmen lazim

Yerim onun öpücük atmasını ben. Ne güzel bir anı yakalamışsınız. Su neden artarmış sordun mu doktora. Bebiş kaç gr. iğne biraz acıtır allah yardım etsin

Erken dogum riskinin temel sebebi suyun fazla olmasi olabilir okumustum biyerlerde ama kontrol altinda tutulabilir kuzum 39. Haftaya kadar fazla suyla dogumu bekleyen var kendine ve beslenmene cok dikkat etmen lazim

Ayrıntılı dan sonra dikkat etmiştim bakalım fitile başlayacağım. Hayırlısı bu da geçer inşallah

Ayrıntılı dan sonra dikkat etmiştim bakalım fitile başlayacağım. Hayırlısı bu da geçer inşallah
Gecer tabi canim hic sknti etme olumsuz bise yasanmayacak Allah baska dert vermesin dermansiz dert vermesin canim bunlar bebislerimizin nazlari niyazlari

Yerim onun öpücük atmasını ben. Ne güzel bir anı yakalamışsınız. Su neden artarmış sordun mu doktora. Bebiş kaç gr. iğne biraz acıtır allah yardım etsin

Acıttı canım su fazlalığının bi çok nedeni var ama şeker çıkmadığı için pek önem verilmedi. Genelde şeker sorunu olanlarda olurmuş.. Doktorda video olarak aldı her zaman yakalanmaz bu an dedi

Tatlım çok geçmiş olsun, atlatmışsın çok şükür.. Cuma günü gördüm ama hsonu tekrar bakacak fırsatım olmadı, şimdi seni formda görünce çok sevindim :) canım annemin anlattığına göre ben de 6 aylıkken bi doğmaya kalkmışım ama sonra tam 9 ay 10 günlük doğmuşum, yani bizim hesap 40 hafta Rabbim sağlıkla en azından 32 haftayı görmeyi nasip etsin, sonra yine sağlıkla kavuştursun inşallah... Sen gönlünü heraf tutup kendine dikkat et tatlım bebiş de sana uyup vakitli gelir inşallah :)

Çok sağol bitanem. İnşallah hep birlikte atlatacağız teker teker haftaları. Ya maşallah ben de çok seviyorum güçlü mü güçlü uterusumu, selvi boylu selviksimi. Biz öööle aramızda takılıyoruz birbirimize. Yoksa çok memnunum onlardan çoookkk

Memikolar için de endişe etme. Tabi ki de şu an süt olmaycek. Doğsun da tatlı bebişin, sen gör onların bereketini

Herkese günaydın kızlar ben resmen hortladım gece yaa uykum kaçıyor birden bi sıcak basması menopozlu gibi bugün 27 haftalık olduk kasım gelsin artık ya:)
Ay ben de sanıyorum bi tek bende var :)) sıcak basmaları mahvetti beni, vantilatörün önüne yatıyorum anca terlemem kesiliyor ama yine de ansızın darlanarak uyanıyorum ((( bide hatayın nemine iklimine de alışamadım sanırım, konyada gündüz ne kadar sıcak olsa da gece serin olur, bura gece de sıcak bütün gece dolanıyom sabaha karşı artık uykusuzuluktan bayılıp kalıyorum.. Bide sıcaktan ayaklarım şişiyor hamileliğin esas zorlu kısmı şimdi başlıyor sanırım

Acıttı canım su fazlalığının bi çok nedeni var ama şeker çıkmadığı için pek önem verilmedi. Genelde şeker sorunu olanlarda olurmuş.. Doktorda video olarak aldı her zaman yakalanmaz bu an dedi
Bacaktanmı vurdular yoksa kalçadan mı? Benim ilk doğumdan sonra kasa yapılır diye bacağıma yaptılar öffffff iğne acıttı birde ilaç yaktı fenaa yani. Şeker çıkmaması iyi canım çok hareket etme dinlenerek geçir günlerini.

Çok şanslısın oğlun sana moral yüklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…