bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne guzel canim iyi yolculuklar keske bende biraz gidebilsem ama seneyeye kadar mumkun degil

sabah sabah en güzel şekilde karnını doyurmuşsun annesi oglusu görerek.Bende 2 de göreceğim inşallah kızımı.Böbrekteki genişlemenin küçülmüş olmasına sevindim

Sende diğer arkadaşlar da güzel iyi haberler alır inşallah canım sağlıkla atlatalım şu günleri

Güzel kalpli, bal dilli arkadaşım benim. Çok teşekkür ederim dileklerin, içten desteğin ve verdiğin moral için. Sizinle olmak gerçekten çok güzel. Bugüne kadar iyimizi, kötümüzü, özelimizi hep içtenlikle paylaşıp, birleşip, büyüyen koskoca bir kalple birbirimize dualar ettik, çok haklısın. Olumsuz hikayelerden çok etkilendiğim için, zaten eli yüreğinde bebeklerini bekleyen hamişlerimizi bir de ben tedirgin etmek istememiştim. Ama Allah'tan çok büyük bir çoğunluk riskli dönemleri atlattı. İnşallah Rahman olan Allah hepimizi sağlıkla, mutlulukla, vaktiyle bizi bebeklerimize kavuşturur

Kızlar muhabbetin başını bilmiyrm ama bırakılması gereken nedir.normal doğumu riskli kılan My moonlight
Canım balmeyin kalbinde rahatsızlık varmış. Bendede neden olduğu bilinmeyen taşikardi. Kalp ritmimizin düzene girmesi için bi ilaç kullanıyoruz. Ama 9. Ay bırakmak gerekiyormuş suyumuzu azaltıyormuş. Birde sezeryan mecburi. Benim ilkde sezeryan zaten ama balmeyin ilk bebeği olmasına rağmen normal doğum deneyemeyecek. Sağlıkla kavuşalım bebeğimize yeter.

Canımmm kalbini, ta kalbimin içinde hissettim, nasıl titrek ve sevgiyle attığını anlayabiliyorum. Rahman olan Allah yardımcımız olsun. İnşallah sağlıkla bugünleri atlatıp, kavuşursun bebeğine. Senin de riskli dönemi atlatmana çok az kalmış.
Evet bebeğin kilosu ne kadar yüksekse, o kadar iyi bizim için. Ben de bebek kilo alsın diye şu ara çok yiyorum. Dr balık hapı da başladı, kocaman, uzay kapsülü gibi. Günde iki tane içiyorum. Omega 3, balık yağı erken doğumu da önlüyormuş aklında olsun. İnşallah 30'lu haftalara geliriz de, tek endişemiz çatlaklar, alışveriş, oda süsü püsü filan olur
Çok teşekkür ederim, ilgine, desteğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…