bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar iyi geceler. En cici ruyalar biz annelerin olsun. Benim kukum cok kasiliyor bazen sanci giriyor oraya normal mi acep??
canım acaba aynı ağrıyı mı çekiyoruz?? benim dün o ağrıyı çekmeye başlayalı tam 15 gün oldu saydım resmen :)) şöyle ki benim bahsettiğim ağrı öyle iğnelenme zonklama gibi bi ağrı diil.. 2 hafta önce evi süpürürken bi ayağımla halıyı itmek istedim işte o andan beri hiç gitmedi.. yatakta bi taraftan bi tarafa dönerken falan bariz hissediyorum.. en sonunda korka korka araştırdım çatı ağrısıymış bu daha nadir rastlansa da oluyomuş hamilelikte kesinlikle ağır kaldırmıcakmışız işte market arabası falan itmicekmişiz gibi bazı önlemleri varmış

Canim benim gelip gidiyor bu agri once kasigimq sanci giriyor sonra kukuma. Geciyor ama arada gelip yokluyor. Doktorum bana supurge yapmayi yasakladi. Doktora kalsa zaten yataga bagimli yasamam gerek.

gerçekten artık zorlaşıyor her şey :):) haklısın son zamanda da açıkçası bir şey almak istemiyorum, zaten bende kıyafet içi yeterince masraf yaptım. doktordan sonra yaz bize de mutlaka, Allahın izni ile inş her şey yolunda gidecek inanıyorum.

ben bulabilirsem uzun elbise almayı planlıyorum hem göbus öğrencilerin dikkatini fazla çekmez.İnşallah annesinin prensesi üzmeyecek bizi doğuma kadar hep takip dedi dr sıvı için 10 u geçmemesi amacımız.en son başka dr de normal çıkmıştı Yazarım canlar

Kızlar saat öğlen 12:00 de başladığımız duvar kağıdı maceramız saat akşam 18:00 de feci yorgunlukla bitti. Eşimde bende pertiz. Ne kadar yorucuymuş ya. Ama çok içime sindi gerçekten ^.^
Canım ellerinize sağlık çok güzel olmuş kızımızın odası. Rabbim sağlıkla, sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Insallah normal cikar arkadasim.ayni sikinti bende de cikti once 9.2 bir hafta sonra 9.4... 2 haftalik kontrolde olacam artmamasi icin cok dua ediyorum.mutlaka haber et doktor cikisi bize

Canım ellerinize sağlık çok güzel olmuş kızımızın odası. Rabbim sağlıkla, sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah...

aminnnn canım inş. izine ayrılınca da artık tam yerleştiririz. salı pazarında cumaları perdeler geliyor artık perdeyi de oradan alırsam pek bir şeyi kalmayacak gibi. aman ne zormuş sen ne durumdasın? haftasonu pek göremedim seni.

Günaydın biz yemedik içmedik sabah sabah kontrole geldik (tabi yemedik kısmı imkansız) oğlumuz yine asık surattı ama bu sefer öpücük attı bize nst ye gireceğiz şimdi, suyumuz fazlaydı onun için fitil verdi, kan uyuşmazlığı iğnemiz yapılacak, böbrekte ki genişleme de küçülmüş

Insallah normal cikar arkadasim.ayni sikinti bende de cikti once 9.2 bir hafta sonra 9.4... 2 haftalik kontrolde olacam artmamasi icin cok dua ediyorum.mutlaka haber et doktor cikisi bize
inşallah canım benim 4 hafta once 9.4 çıkmıştı.başka dr ye gittim 1 hafta sonra orda 7.7 ve 8.4 yani normal değerlerde çıktı.Bugün yine kendi dr me gideceğim bakalım nasıl çıkacak.Rabbim yardımcımız olsun.Sen başka dr ye gittin mi ben radyoloji bölümüne de gittim.Hayırlı güzel haberler yazacağım

Hadi gözünüz aydın canısı oğlundan öpücüğü de kapmışın sabah sabah :)) inşallah nst de sorunsuz geçer canım

sabah sabah en güzel şekilde karnını doyurmuşsun annesi oglusu görerek.Bende 2 de göreceğim inşallah kızımı.Böbrekteki genişlemenin küçülmüş olmasına sevindim

oyyy yerim onu ben. öpücükte atarmış bak bak bak. herşey yolunda gider annesi inş.

Yaaa harika canim bobrek kuculsun aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…