bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Masallah canimm cok iyi kilo almış gözün aydın :) icin rahatlasın artık biraz hamileliğin tadını cikarrr

Harika olmus canim yaaa pembis pembis ne guzel birlikte duvar kaplamissiniz ben arka odadaki eski dolabi artik sök bebegin mobilyasi gelecek diyorum kac haftadir yapacak insallah

öyle onları sürekli dürteceksin, dürtmeden olmuyor. benimki de bırakırsan kendi haline ötelerde çemkirmelerim sonucunda itiraz edemiyor artık. düğünü bile hızlandıran şu çenem oldu. yoksa o olsun yaparız bu olsun yaparız dedim aaa doğurganlık yaşım geçecek valla dedim hemde kayın valideme

aman Allahım tam bir felaket planı :) neler neler yapıyormuş bu yaramazlar :) şuanda gözlerim açık okudum ve hayal ettim. bol atraksiyonlu ve maceralı bir kış beni bekliyor.
Dur kız ne kışı yaşına yakın başlar yaramazlıkları :)))) Ama sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur

Ben sadece kan ilaci aliyorum ac karnina.eskiden arada bi oluyodu 3 gundur durmadan yaniyor.dr um mide surubu vermisti iciyorum ama o da birsey yapmiyor.bebegin sacindan yaniyor diyorlar ne kadar dogruysa artik

İkisi tam zıt :))))) @urashaa azimli normal doğurcam diye elinden geleni yapacak eminim. İnşallah kolay olur:)))
Ama because of you evde doğurabilir hastanede olursa ben genel anestezi öneririm
heee yaaa bak ben de düşündüm bunu evde doğurmayı yani :)) anneme soruyorum anne oranıza buranıza giren bişey var mıydı?? cevap: yooo.. eee afedersin zorlama ıkınma kaynaklı zıçma falan oluyo muydu?? yooo küçük bi tabureye koyuyosun totonu diyo siz eminim tahmin ettiniz tam olarak nereyi koymanız gerektiğini bi de ekliyo kadın gururla hiç bi doğumumda zıçmadım!!!oohhh ohhh ne güzel annecim diyorum ve yine dalıyorum kendi doğum hayallerime hastanede uğraşır mı adam senin pokunla falan verir lavmanı valla ben de yavaştan kayıyorum epidural normale

Amin cnm inşallah.
Çok geçmiş olsun cnm bilmiodm.İnşallah herşey güzel olcak.
Bende aspirin kullaniodm onu da bırakmak gerekio falan diolar ya doktorum henüz bişey demedi.onunla mi alakalı acaba Die sormstm

Tahminen 1.800 filan olmuştur Can'ım ben 32:haftama girdiğimde 2 kiloyu geçmişti oğlum doktor artık doğsa bile Yaşar küvezsiz demişlerdi..benim karnım çok büyüktü 7 aylık ken kaç gün kaldı ? Diye soruyorlardı daha 2 ay var diyemiyordum garip oluyordu..gerçi şuanda da öyle Kocaman ama yapısal olduğunu düşünüyorum karın büyüklüğünün .suyla alakası varmı bilemiyorum

çok sevindim canım hem korktuğun olmamış bak hem de rapor olayını hallettin sayılır :))

oğluşuma gecen hoşuma gitt birseyler aldım loğusa terliğim ve hastanede dağıtacaklarım yapmaya basladım nasıl kızlar
çok güzeller.güle güle kullanın inş. özellikle harfli isimliğe bayıldım.bunu nerede yaptırdınız acaba.yapışıkmı hepsi zemine taştan sanırım.fiyatı ne kadar.

hahahahha
bende ne yapcam belli olmayanlar sınıfındanım... tirsak lik zaten diz boyu.
ama annenin anlatımıyla 5 tane doğurur valla insan.. maşallah ona

çok güzeller.güle güle kullanın inş. özellikle harfli isimliğe bayıldım.bunu nerede yaptırdınız acaba.yapışıkmı hepsi zemine taştan sanırım.fiyatı ne kadar.

istanbulda pendikte cumartesi pazarında yapıyordu biri ama insegramda facebooktan sipariş alıyorlarmış bana kartların vermişti evde bulabilirsem vereyim bak 25 tl yaptırdım :)

hahahahha
bende ne yapcam belli olmayanlar sınıfındanım... tirsak lik zaten diz boyu.
ama annenin anlatımıyla 5 tane doğurur valla insan.. maşallah ona
tutturdun biliyo musun annem tammmm 5 tane doğurmuş sadece büyük abimde artık öldürücekmiş kadını 2 gün sancı çekince hastanede doğurmuş onu da :)) o abim hala çektiriyo anneme çok bişey değişmedi yani :)))

haklısın canım. hem iş hem ev bir hafta sonumuz var zaten o da işten güçten uçup gidiyor. benimde pek dinlendiğim söylenemez. nasıl geçti anlamadım. eğitim güzel geçmiş, bizzat içeriye kadar ellerimle teslim ettim. sonra 14:00 de bitti almaya gittim. eve geldik anlatıyor da anlatıyor :) beni deniyor, iyi işte sen biliyorsun artık sen yaparsın dedim bonçuk bonçuk terledi. dedim öyle anlatmakla olmaz, hele bir altına pislesinde görelim eğitimi ne kaadr anlamışsın

İÇ KARIN OLAYI VAR BENCE BENİMDE ŞUANDA DAR GİYMEZSEM ANLAŞILMIYOR TOPLAM 5 KİLO ALDIM ZATEN DAHA BENCEDE YAPISAL O

Eline saglik cok guzel gorunuyorlar canim. Ben de yetenek olmadigi icin hazir alacam

sende bendensin. aslında içimde azcık parıldayan cevher var ama vaktim yok. ben o yetenek yönümü yemek yapmakta kullanmayı tercih ettim bir de normal doğrursam ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…