bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

sağol cnm benim :)

My moonlight anladım canım cok merci felan yani :) o zaman epidural yada spinal hıms :) acil çıkış son çare aklımızda ola o halde gün geçtikçe benim korku azalıyo mu ne kötü dogum hikayesi okumayayım bari bi süre

Mcada süper canım sana da bebitona da cok sevindim. Boşu boşuna kocişinin başının etini yedin dimi :) bulaştırdın ettin die. Günah kız gönlünü al akşam :)

Bebi valla galiba catı seysini doktor yapıyo. Belki rica edersen ebe yapar mı bilmiyorum ki. Sen bi konuş muayenede belki doktor bi care bulur.

Çok sevındım canım masallah sana da bebişine de bak boşuna üzüldün

son kontrolümde dr benimde suyumun cok fazla olduğunu söyledi.bu neden kaynaklanıyor acaba.size dr unuz ne dedi.fitili niçiin verdi.dr bana hiçbirşey vermedi.şekere dikkat et dedi.iki hafta sonra kontrol edicek tekrar. suyun fazla olması ciddi bişeymi.

Kızlar saat öğlen 12:00 de başladığımız duvar kağıdı maceramız saat akşam 18:00 de feci yorgunlukla bitti. Eşimde bende pertiz. Ne kadar yorucuymuş ya. Ama çok içime sindi gerçekten ^.^
Harika olmus canim yaaa pembis pembis ne guzel birlikte duvar kaplamissiniz ben arka odadaki eski dolabi artik sök bebegin mobilyasi gelecek diyorum kac haftadir yapacak insallah

Mide yanmasi mahvetti beni basladi mi hic durmuyo.ne iyi gelir kizlar
Benim bitek stresliyken oluyor canim ama ilaclari ac karna almiyorum onlar da yapiyordu aksam yatarken aliyorum multivitamindi d vitaminiydi iyottu hep tok karna ustlerine de hafif meyve filan yiyorum hatta.. onun disinda doktorum dik durmam gerektigini soylemisti bi de cok yanman varsa yastigini da yukselt canim gece yatarken

Can'ım yaklaşık 10 gün varken doğuma 4.200 doğmuştu oğlum ..çok kolay büyüttüm ele geliyorduya bakımı çok kolay olmuştu ..
DEMEKKİ GERÇEKTEN SUYUN BEBEĞİN KİLOSUYLA ALAKASI VAR BİZİM Bİ TANIDIĞINDA SUYU FAZLAYDI 4,5 KİLO DOĞDU 3 HAFTA ÖNCE 1100 GRAMDI ÇARŞAMBA KONTROL VAR BAKALIM KAÇ GR OLMUŞ ÇOK MERAK EDİYORUM. BENİM KARNIM ÇOK KÜÇÜK SU FAZLA OLUNCA KARIN DAHA MI BÜYÜK OLUYOR?

aman Allahım tam bir felaket planı :) neler neler yapıyormuş bu yaramazlar :) şuanda gözlerim açık okudum ve hayal ettim. bol atraksiyonlu ve maceralı bir kış beni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…