bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım seninde değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. inşallah böyle gider sonuna kadar sağlıkla kollarına gelir minigin
amin canım hepimizin melekleri inşallah sağlıklı sıhhatli gelir.

çok sevindim canım hem korktuğun olmamış bak hem de rapor olayını hallettin sayılır :))
Şükür canım en azından artmamış değerimiz.Ben hiiç beklemiyordum rapora evet diyeceğini saolsun. @Ada ve deniz canım ne güzel seninde herşey yolunda gitmiş benim prenses de 1 kilo olmuş.Ama ablasına çekerse 3 kilo olmadan doğar

kızlar şu geceliğim güzelliğine bakın. ama sadece bende bakmakla yetiniyorum çünkü kalmamış, hiç bir yerde de yok maalesef geçen senenin ürünüymüş. artık bulmak imkansız. neyse bugün lohusa sepeti ile konuştum bayramdan sonrasına kışlık modeller gelecek dedi, üşürüm bunlar ince diyenler biraz daha beklesin derim. bende geçen siperiş ettiği ince buldum üşürüm diye, gelsin iade edeceğim kışlıkları beklerim olmadı.

http://www.lohusasepeti.com/artis-601-lizoz-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi

çok güzelmiş gerçekten bayıldım.Bende bayram.sonrasını bekliyorum çünkü ilk.doğumunda aralık ortasıydı çok üşümüştüm doğumdan sonra.

ya benimkilerde hafifden buyudu esimin teyzesi bugun nasida buyumus bide bana koca memeli derler dedi kaynanamda bidaha sana kocaman derlerse hilalle asumaninkini gorun bide de diyip gukustuler bu arada dedigi kadinda hamile ayy nasi sinir oldum ya bi an once eski halime donmek istiyorum zaten kilomunda masallahi var

Son düzenleme:
Dur kız ne kışı yaşına yakın başlar yaramazlıkları :)))) Ama sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur

olsun ben bir chuky hayal ettiğim için her şeye hazır olayım diyorum. bana benzemesi muhtemel sonuçta tipi dr bana benzetti. benim çocukluk tam bir faciaymış. ayaklanamasa da yattığı yerden beni deli eder artık bizim kız

Beni aldigim buna benziyor. Ici askili uzerine de sabahligi var.

Maşallah kizzz...
kalabalık ailesiniz desene...
ben zaten oldum olası bu doğum işleri nasıl noluyo diye beynimi yiyip dururdum
şimdi bi gevseklikle olucaklari bekliyorum...

çok güzelmiş gerçekten bayıldım.Bende bayram.sonrasını bekliyorum çünkü ilk.doğumunda aralık ortasıydı çok üşümüştüm doğumdan sonra.

aynen bende yazılanları görünce gözüm korktu. gecelik zaten ince, pijamayı bari biraz kalın alayım dedim. tecrübelere kulak vermek lazım. ama bu modele ba yıl dım . sinir olduğumla kaldım

Ay Bu insanlar kafayı yemiş galiba.

aynen bende yazılanları görünce gözüm korktu. gecelik zaten ince, pijamayı bari biraz kalın alayım dedim. tecrübelere kulak vermek lazım. ama bu modele ba yıl dım . sinir olduğumla kaldım
belki daha güzel modeli denk gelir canım sinir olma ve benden tavsiye ekstradan 2 tane alt pijama da alabilirsin.

Kızlar bu ebebek tanisma paketinde neler var biliyor musunuz

ıslak mendil, alt açma bezi, göğüs pedi, biberon temizleme jeli, 2 adet bebiş bezi, 1 ad zıbın, losyon, anne için sallama çay. şimdilik aklıma gelen bunlar.

belki daha güzel modeli denk gelir canım sinir olma ve benden tavsiye ekstradan 2 tane alt pijama da alabilirsin.

evet haklısın kan olur vs değişmek gerekir. bende 1 ay önce almıştım öyle uygundan pendikten aldığım bi lohusa pij var aslında onuda yanıma alıcam resim falan çekilmediğin de onu da giyebilirim.

Bi doğsun her haline ölürsün :)))) bende geçen burdan beğendiğim Lohusa pijamayı bulamadım yazlıklar bitmiş. Tek bir model kalmış piercardin 50 tlye aldım etiketin yarısına evde giymek için kışlıkları gelmedi yeni modeller bayram sonu gel dedi.aşağıdaki aldığım

Eklentiler

• IMG_20160822_170648.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
başka gülücek bişey bulamamışlar mı seviyesizler!! baksaydın suratlarına dik dik.. memiklerimize biz laf edebiliriz ama başkası asla :))

Kizlar az önce oğlumu anaokuluna yazdirdik.vesikalik fotoğraf cektirdik.okul formasini aldik.inanılmaz birşey daha dun karnimdaydi.erken doğmuştu .derisi burus burustu.ay bu ne zaman et tutacak derken okullu oldu.zaman o kadar cabuk geciyorki.simdi ilk bebeğine hamile olanlara ulasilmaz gözüküyor ama o kadar cabuk geliyorki bu zamanlar.allah hepinize tattirsin.biri büyüdü 2. Si karnimda.inanilir gibi değil yaaa.o kadar duygulandim ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…