bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Teenwolf eski bir dizi biliyorum onu ilahi gerci evet yaprak dokumunu izlerken ben de geriliyordum heran yakalanacaklar diye sonra da izlemeyi biraktim bura daha keyifli

9 aylık mı maşallah bebeklik ihtiyaçları tümden bitti desene bende 0-3 lerdeyim

Yapılır yapılır o koltuk psikolojisini yenmek olay bende bekledim sol tarafı kullanmadım dolgu yapıldı alışmışım sağla yemeğe kolay kolay kullanamadım solu
Yok canim ben alistim da disciye de facebookumda bile ekli discim o derece artik dusun uyusturulup uyusturulmadan cerrahilik normal.discilik herturlu islemi gordum sagolsun
implant gebelikte yapilmiyor diye biliyorum ben ama yapiliyorsa sorun yok

Ayy hadi bakalim saglikla giyecekleri gunler nasip olsun

Yok canim ben alistim da disciye de facebookumda bile ekli discim o derece artik dusun uyusturulup uyusturulmadan cerrahilik normal.discilik herturlu islemi gordum sagolsun
implant gebelikte yapilmiyor diye biliyorum ben ama yapiliyorsa sorun yok

Yok yapılmaz sanırsam doktor ertelecek tedavileri erteliyoruz demişti doğum sonrasına

Yok yapılmaz sanırsam doktor ertelecek tedavileri erteliyoruz demişti doğum sonrasına
Ozaman kotu iste bir ondan korkuyorum.dusunsene bebisin dunyaya gelmis hatira fotografin olacak bebis guluyor sen guluyorsun cok dogal ve guzel.bir kare derken o da ne annenin tam orta disi yok ayy guluyorum da suan valla insallah basima gelmez cok da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…