- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.161
Canım yenıdogan ve 0_3 ay kacar tane nelerden var zahmet olmazsa sana bı bakar mısın kafam karısıkayyy ben bitirdim şükürler olsun en azından yenidoğan ve 0-3 ay için gerekli hiç bi kıyafet kalmadı.. çok beğendiğim ama baya büyükler de var aldığım 9aylık falan :)) artık inşallah doğduktan sonra ne beğenirsem neye ihtiyaç olursa onu alırım..
indirim bizim candamarımız hassas noktamız ya ha bi de taksit :))
Ozaman kotu iste bir ondan korkuyorum.dusunsene bebisin dunyaya gelmis hatira fotografin olacak bebis guluyor sen guluyorsun cok dogal ve guzel.bir kare derken o da ne annenin tam orta disi yokayy guluyorum da suan valla insallah basima gelmez cok da korkuyorum
canım yenidoğan olarak bi 10lu hastane çıkışı aldım. onun haricinde 2 alt aldım patikli. 1 alt-üst takımı var. 1 tane tulum aldım yine patikli( hastane çıkışının içinde de bi tane tulum vardı)Canım yenıdogan ve 0_3 ay kacar tane nelerden var zahmet olmazsa sana bı bakar mısın kafam karısık
Sen olmuşsuncanım yenidoğan olarak bi 10lu hastane çıkışı aldım. onun haricinde 2 alt aldım patikli. 1 alt-üst takımı var. 1 tane tulum aldım yine patikli( hastane çıkışının içinde de bi tane tulum vardı)vildan_drs cimin tavsiyesiyle göbek bağı düşene kadar lazım olursa diye 1 iç-dış zıbın takım 1 tane de uzun kollu çıtçıtlı badi aldım.
0-3 ay arası için de uzun kısa kolsuz çıtçıtlı badi 8 tane kadar, bi tulum, 3 tane de alt-üst takımlar var biri 0-3ay biri 1aylık biri 3 aylık.. bana hep tavsiye edilen önden omuzdan çıtçıtının bol olmasıydı hani bebişi rahat giydirmek açısından..ben tulumun bile birini bacakları çıtçıtlı aldım :)) haaa sahi bi de dün görümcemin kızı saolsun lcwden çok tatlı şeyler alıp göndermiş 1 tane 1-3 ay mont minnacık, 1alt 1 penye hırka sweatshirt tarzı bişey var bi de penye battaniye.. ben sadece kıyafetleri saydım bu arada battaniyeler nevresim takımları falan da ayrı bi mevzu tabii .. biraz uzun oldu ama böyle işte.. umarım faydası olur canım :))
tamam cnm haber vericem dr. gidip geleyim NST 32 . Hafta basamıyormu?
işte beni anlıcak birivallahi çıldiriciiim.. neyse çareyi şöyle buldum iki üç gün yıkanmadı mı terkedilmiş ev görüntüsü oluyo bizimkilerde o yüzden bi kez adamakıllı temizledikten sonra her gün şöyle bi su tutuyorum en azından birikmiyo.. ama sen çalışıyosun salla gitsin sen hiç uğraşma ben şimdi çok boşum biliyon mu çalışmaya başlıyayım benim balkonlar da eski haline döner yine
hahahahaha eşinin tepkisine bayıldımvalla bence de olduk biz artık.. bak ninni deyince muhteşem yüzyılı izlediğim zamanlar bi ninni duymuştum orda hatice sultan bebeğine söylüyodu bayılmıştım ona ya
Evet hemen çıkmayı düşünüyorum
ofiste klima yok ve zorlanıyorum açıkcası. birde sürekli pc basında işim otur otur aynı şekilde zor oluyor.
7,5 yıldır aynı iş yerinde aynı işi yapıyorum o da bunalttı benı iyicene bahanesi oldu gibi :)
Canım ben bukadar ayrıntı bilmiyodum. Ne güzel bilgi paylaşımı hep aklımda olacak.
KIZLAR GİDİP GELDİM DOKTORADA ŞU SONUÇTA BİRTEK KİLOSUN ANLADIM BOYUNDA SORMAYI UNTUM DEMİR İLAÇI ALMADIĞIMDAN DAMAR YOLUNDAN DEMİR SERUM TAKTI BU GÜN
Eki Görüntüle 1874541 Eki Görüntüle 1874542 Eki Görüntüle 1874543 Eki Görüntüle 1874544 begenecek mısınız kızlar bakın minişimin odasıodası var ama hala bir ismi yokkk
Kuzu haftsya denizin alisverisini de yaptiktan sonra hazirliycam ben kapali bavul zaten kirlenmez etmezDogum cantasini kacinci hafta hazirlicaksiniz hanimlar? Bir de tecrubeli annelerimiz hazirladiginda icindekilerle bir paylassa ne tatlis olur
deme be kuzum aklıma da geldi biraz benim eşekliğim özür dilerimBen 28.haftadan sonra başlıyor diye biliyorum. İlk bebeğimde öyle girmiştim...
Valla hamileyken de zor oluyor her hafta sonu yıka. Kocam taşıyor kovayı da eğil kalk anam ağlıyor valla... Ama arkadaşların söylediği file işini tuttum, bence işe yarar...
Kız dinlerken ağladım valla... Aklıma oğlum geldi, tutamadım kendimi iş yerinde bıraktım çeşmeleri...
Bende de aynı sorun var. PC başındayım sürekli ve 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Sıkıldım vallahi... Doğum izni sırasında ne yalan söyleyeyim iş bakmayı düşünüyorum...
Ben de bilmiyordum, mecburen öğreniyorum artık. Aynı şeyleri tekrar yaşamamak için kendi kendimin Dr.u oldum valla....
Dediğim şeyleri yaptırdın mı canım? İdrar testi yaptırmayı unutma gözünü seveyim...
Oy çok güzel olmuş odası miniğin.Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah... Aynı dertten ben de muzdaribim valla... Daha isim bulamadık ufaklığa. Bu sebeple kapı süsü ve magnetlerini de sipariş edemiyorum
Bavulu hazırlayınca içim bi tuhaf olcak gibi. Hemen doğurma psikolojisine girerim benKuzu haftsya denizin alisverisini de yaptiktan sonra hazirliycam ben kapali bavul zaten kirlenmez etmez
Ben de bayramdan sonra halledeyim diyorum canim ortalama 34 haftalik falan olurum yeterli kanimcaKuzu haftsya denizin alisverisini de yaptiktan sonra hazirliycam ben kapali bavul zaten kirlenmez etmez
Yok canım benim deme öyle. İyi oluyor ağlamam, deşarj oluyorum. Hem ağlamam da gerek, içime at, at daha kötü...deme be kuzum aklıma da geldi biraz benim eşekliğim özür dilerim
harika olmuş annesi sağlıkla büyüsün içindeEki Görüntüle 1874541 Eki Görüntüle 1874542 Eki Görüntüle 1874543 Eki Görüntüle 1874544 begenecek mısınız kızlar bakın minişimin odasıodası var ama hala bir ismi yokkk
Ben 28.haftadan sonra başlıyor diye biliyorum. İlk bebeğimde öyle girmiştim...
Valla hamileyken de zor oluyor her hafta sonu yıka. Kocam taşıyor kovayı da eğil kalk anam ağlıyor valla... Ama arkadaşların söylediği file işini tuttum, bence işe yarar...
Kız dinlerken ağladım valla... Aklıma oğlum geldi, tutamadım kendimi iş yerinde bıraktım çeşmeleri...
Bende de aynı sorun var. PC başındayım sürekli ve 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Sıkıldım vallahi... Doğum izni sırasında ne yalan söyleyeyim iş bakmayı düşünüyorum...
Ben de bilmiyordum, mecburen öğreniyorum artık. Aynı şeyleri tekrar yaşamamak için kendi kendimin Dr.u oldum valla....
Dediğim şeyleri yaptırdın mı canım? İdrar testi yaptırmayı unutma gözünü seveyim...
Oy çok güzel olmuş odası miniğin.Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah... Aynı dertten ben de muzdaribim valla... Daha isim bulamadık ufaklığa. Bu sebeple kapı süsü ve magnetlerini de sipariş edemiyorum
canım senin o görümcenin tepesine benim güvercinlerim top top sanat eseri yapsınlarKizlar bugun evlilik yildonumumuz hersey cok guzeldi. Kendimi simartiyordum bugun. Sonra bi anda kapi caldi ve gelen gorumcemcanimmm ya aramadim cat kapi yapim diye demez mi. Neyse oturduk kahve yaptim. Ayy tasinirken yardima gelicekmis ama o siralar bursadaymis artik oturmaya gelirmis. Annemlere ev sectim tasinin da alin demez mi?? Kaciyoruz hemen almak gerek cunku. Bozdu moralimi gitti gene.
orphan evdeki düşman. :)Hangi film?
Kız bakma onlara kendileri film çekiyorlar sabahtan beri burda
Sagol canım çok acıklayıcı oldu aldıklarımı gozden gecıreyımcanım yenidoğan olarak bi 10lu hastane çıkışı aldım. onun haricinde 2 alt aldım patikli. 1 alt-üst takımı var. 1 tane tulum aldım yine patikli( hastane çıkışının içinde de bi tane tulum vardı)vildan_drs cimin tavsiyesiyle göbek bağı düşene kadar lazım olursa diye 1 iç-dış zıbın takım 1 tane de uzun kollu çıtçıtlı badi aldım.
0-3 ay arası için de uzun kısa kolsuz çıtçıtlı badi 8 tane kadar, bi tulum, 3 tane de alt-üst takımlar var biri 0-3ay biri 1aylık biri 3 aylık.. bana hep tavsiye edilen önden omuzdan çıtçıtının bol olmasıydı hani bebişi rahat giydirmek açısından..ben tulumun bile birini bacakları çıtçıtlı aldım :)) haaa sahi bi de dün görümcemin kızı saolsun lcwden çok tatlı şeyler alıp göndermiş 1 tane 1-3 ay mont minnacık, 1alt 1 penye hırka sweatshirt tarzı bişey var bi de penye battaniye.. ben sadece kıyafetleri saydım bu arada battaniyeler nevresim takımları falan da ayrı bi mevzu tabii .. biraz uzun oldu ama böyle işte.. umarım faydası olur canım :))
Ben 33. Haftamda hazirlayacagim icinde makyejlerimi koyacagim pijamami, geceligimi, hastane kilodumu, gogus pompami, rezene cayimi, taragimi, dis fircami, sutyenimi,sarj aletimi, havlumu, bedem ve kuru uzum.. bebegim icin zemzem suyu, emzik, biberon, mama, hastane cikisi, bez, yedek kiyafet, havlu, bez, sirt bezi, yaka onlugu koyacagim.Dogum cantasini kacinci hafta hazirlicaksiniz hanimlar? Bir de tecrubeli annelerimiz hazirladiginda icindekilerle bir paylassa ne tatlis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?