bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım yenıdogan ve 0_3 ay kacar tane nelerden var zahmet olmazsa sana bı bakar mısın kafam karısık

Çok orjinal bi foto survivor da birinin ön dişi kırılmıştı onun gibi el ağızda artık

Canım yenıdogan ve 0_3 ay kacar tane nelerden var zahmet olmazsa sana bı bakar mısın kafam karısık
canım yenidoğan olarak bi 10lu hastane çıkışı aldım. onun haricinde 2 alt aldım patikli. 1 alt-üst takımı var. 1 tane tulum aldım yine patikli( hastane çıkışının içinde de bi tane tulum vardı) vildan_drs cimin tavsiyesiyle göbek bağı düşene kadar lazım olursa diye 1 iç-dış zıbın takım 1 tane de uzun kollu çıtçıtlı badi aldım.
0-3 ay arası için de uzun kısa kolsuz çıtçıtlı badi 8 tane kadar, bi tulum, 3 tane de alt-üst takımlar var biri 0-3ay biri 1aylık biri 3 aylık.. bana hep tavsiye edilen önden omuzdan çıtçıtının bol olmasıydı hani bebişi rahat giydirmek açısından..ben tulumun bile birini bacakları çıtçıtlı aldım :)) haaa sahi bi de dün görümcemin kızı saolsun lcwden çok tatlı şeyler alıp göndermiş 1 tane 1-3 ay mont minnacık, 1alt 1 penye hırka sweatshirt tarzı bişey var bi de penye battaniye.. ben sadece kıyafetleri saydım bu arada battaniyeler nevresim takımları falan da ayrı bi mevzu tabii .. biraz uzun oldu ama böyle işte.. umarım faydası olur canım :))

Sen olmuşsun

tamam cnm haber vericem dr. gidip geleyim NST 32 . Hafta basamıyormu?

Ben 28.haftadan sonra başlıyor diye biliyorum. İlk bebeğimde öyle girmiştim...

Valla hamileyken de zor oluyor her hafta sonu yıka. Kocam taşıyor kovayı da eğil kalk anam ağlıyor valla... Ama arkadaşların söylediği file işini tuttum, bence işe yarar...

Kız dinlerken ağladım valla... Aklıma oğlum geldi, tutamadım kendimi iş yerinde bıraktım çeşmeleri...

Bende de aynı sorun var. PC başındayım sürekli ve 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Sıkıldım vallahi... Doğum izni sırasında ne yalan söyleyeyim iş bakmayı düşünüyorum...

Canım ben bukadar ayrıntı bilmiyodum. Ne güzel bilgi paylaşımı hep aklımda olacak.

Ben de bilmiyordum, mecburen öğreniyorum artık. Aynı şeyleri tekrar yaşamamak için kendi kendimin Dr.u oldum valla....

KIZLAR GİDİP GELDİM DOKTORADA ŞU SONUÇTA BİRTEK KİLOSUN ANLADIM BOYUNDA SORMAYI UNTUM DEMİR İLAÇI ALMADIĞIMDAN DAMAR YOLUNDAN DEMİR SERUM TAKTI BU GÜN

Dediğim şeyleri yaptırdın mı canım? İdrar testi yaptırmayı unutma gözünü seveyim...

Eki Görüntüle 1874541 Eki Görüntüle 1874542 Eki Görüntüle 1874543 Eki Görüntüle 1874544 begenecek mısınız kızlar bakın minişimin odası odası var ama hala bir ismi yokkk

Oy çok güzel olmuş odası miniğin. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah... Aynı dertten ben de muzdaribim valla... Daha isim bulamadık ufaklığa. Bu sebeple kapı süsü ve magnetlerini de sipariş edemiyorum

deme be kuzum aklıma da geldi biraz benim eşekliğim özür dilerim

Kuzu haftsya denizin alisverisini de yaptiktan sonra hazirliycam ben kapali bavul zaten kirlenmez etmez
Bavulu hazırlayınca içim bi tuhaf olcak gibi. Hemen doğurma psikolojisine girerim ben

Bu arada bavulu hazırlayan herkes ne koydu yazsın buraya unuttuklarımızı hatırlayalım

İDRAR ZATEN YAPTIRDIM BEN ENFEKSİYON VARDI TEKRAR YAPTIRMADIM YENİ YAPTIRDIĞIM İÇİN

canım senin o görümcenin tepesine benim güvercinlerim top top sanat eseri yapsınlar boşver hiç düşürme modunu

Sagol canım çok acıklayıcı oldu aldıklarımı gozden gecıreyım

Dogum cantasini kacinci hafta hazirlicaksiniz hanimlar? Bir de tecrubeli annelerimiz hazirladiginda icindekilerle bir paylassa ne tatlis olur
Ben 33. Haftamda hazirlayacagim icinde makyejlerimi koyacagim pijamami, geceligimi, hastane kilodumu, gogus pompami, rezene cayimi, taragimi, dis fircami, sutyenimi,sarj aletimi, havlumu, bedem ve kuru uzum.. bebegim icin zemzem suyu, emzik, biberon, mama, hastane cikisi, bez, yedek kiyafet, havlu, bez, sirt bezi, yaka onlugu koyacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…