bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Yapılır yapılır o koltuk psikolojisini yenmek olay bende bekledim sol tarafı kullanmadım dolgu yapıldı alışmışım sağla yemeğe kolay kolay kullanamadım solu

Kizlar bugun evlilik yildonumumuz hersey cok guzeldi. Kendimi simartiyordum bugun. Sonra bi anda kapi caldi ve gelen gorumcem canimmm ya aramadim cat kapi yapim diye demez mi. Neyse oturduk kahve yaptim. Ayy tasinirken yardima gelicekmis ama o siralar bursadaymis artik oturmaya gelirmis. Annemlere ev sectim tasinin da alin demez mi?? Kaciyoruz hemen almak gerek cunku. Bozdu moralimi gitti gene.

Ayyy densizler yaa benimde kv gelmisti evlilik yildonumumuzde hazirlanirmi isi var mi hic umurlari degil

Kuzucuklarrr hastane cantasini hazirlayanlar var mi yada ne zaman hazirliycaksiniz bakiyim

Çantayı aldık ama içi boş kıyafetleri de ablam varken yıkadın ütüledik çekmeceye yerleştirdik. Kendime almam gerekenler var ve bi kaç eksik daha var çantayla ilgili

Sagol caNim ilk yenidogan kiyafetleri oldu iste daha anca basladim ben
ayyy ben bitirdim şükürler olsun en azından yenidoğan ve 0-3 ay için gerekli hiç bi kıyafet kalmadı.. çok beğendiğim ama baya büyükler de var aldığım 9aylık falan :)) artık inşallah doğduktan sonra ne beğenirsem neye ihtiyaç olursa onu alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…